Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. május 12. 17:13
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Én ezzel nem igazán értek egyet...
2012. május 12. 17:26
Idézet (Heni11 @ 2012.05.12. 16:59)
én pop-ot halgatok és nagyon igaz rám!:)Pedig csak 11 vagyok:D
Megmagyaráznád nekem kérlek hogy ez az életkorod hogyan függ össze azzal, hogy igazak rád ezek az állítások?
2012. május 12. 17:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez nagyon igaz rám
2012. május 12. 17:42
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
Pop
ls fiú vagyok
2012. május 12. 18:04
Leginkább a k-pop felé hajlok.
Habár vannak olyan amerikai rapperek akiktől sok számot is ismerek és kedvelem is őket. Meghallgatom a rock zenét is habár nem bírom ezeket a nagyon brutálisakat. Így azt jelenti, hogy k-popot, néha rappet, és eléggé kevésszer de hallgatom a rockot.
2012. május 12. 18:38
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ezek nagyon belemagyarázott dolgok. Reméltem, hogy végre kapok egy olyan igazi, megmagyarázós cikket, de ez nem igaz mindenkire.
Könyörgöm, dupstepet azért hallgatnak a fiatalok, mert az a menő. Rock is volt menő, akkor azt hallgatta mindenki. A pop-ot egyszerű megszeretni, mindig volt és lesz is. Rock és rap az az ami jobban rétegzene, mint az elöző kettő.
Persze, most lehet azt mondani, hogy személyiségtől függ meg minden, de ez nem mindig igaz. Amit sokat hallasz nehéz nem megszokni.
Én tényleg hallgatok mindent, leginkább mai rock együtteseket, ahogy num1Kolosszus írta, nem a régieket. Van pár kalasszikus is, de inkább a mai dolgokat szeretem. Pop az az amit még meghallgatok, afelé nyitott vagyok ameddig én minőséginek találom a dolgot. Rapből csak Eminem-et szeretem, Őt emberileg is. Reggae-t és indie-t elvetve hallgatok, havonta egyszer, de egyikkel sincs bajom.
Az elektronikus zenével meg hagyjanak békén. Az nem zene. Ha véletlenül egy házibuliba vagyok vagy bekapcsolom a tévét akaratlanul is hallom őket. Van pár amit még énis meghallgatok, mert én is szeretem az amikor bulizhatnékom lesz egy számtól. De még mindig inkább elmegyek egy rock koncertre, minthogy discoba táncikálja. Ott csak undorító alakokat találok, nincs arra szükségem.
A zene persze meghatározza az egyéniségedet, de nem kell mindig egy stílusnál leragadni. Nekem már annyi mániám volt, hogy nem ragaszkodom egyikhez sem, mégis megvan az adott stílusom. Az, hogy kreatív vagy nem jelent semmit. Találhatsz mindegyik zeneműfaj kedvelő közül retardáltat és normálisat is. Ez embertől függ, de persze, hogy egy rocker nem fog összeállni egy Beliberrel. Kikell szűrni a stílusokból azt ami neked tetszik és a hasonló emberekkel barátkozni, de nem kell elitélni a másikat. Ez ilyen egyszerű. Nem mindent árul el rólad az izlésed, mégha sokat is.
Könyörgöm, dupstepet azért hallgatnak a fiatalok, mert az a menő. Rock is volt menő, akkor azt hallgatta mindenki. A pop-ot egyszerű megszeretni, mindig volt és lesz is. Rock és rap az az ami jobban rétegzene, mint az elöző kettő.
Persze, most lehet azt mondani, hogy személyiségtől függ meg minden, de ez nem mindig igaz. Amit sokat hallasz nehéz nem megszokni.
Én tényleg hallgatok mindent, leginkább mai rock együtteseket, ahogy num1Kolosszus írta, nem a régieket. Van pár kalasszikus is, de inkább a mai dolgokat szeretem. Pop az az amit még meghallgatok, afelé nyitott vagyok ameddig én minőséginek találom a dolgot. Rapből csak Eminem-et szeretem, Őt emberileg is. Reggae-t és indie-t elvetve hallgatok, havonta egyszer, de egyikkel sincs bajom.
Az elektronikus zenével meg hagyjanak békén. Az nem zene. Ha véletlenül egy házibuliba vagyok vagy bekapcsolom a tévét akaratlanul is hallom őket. Van pár amit még énis meghallgatok, mert én is szeretem az amikor bulizhatnékom lesz egy számtól. De még mindig inkább elmegyek egy rock koncertre, minthogy discoba táncikálja. Ott csak undorító alakokat találok, nincs arra szükségem.
A zene persze meghatározza az egyéniségedet, de nem kell mindig egy stílusnál leragadni. Nekem már annyi mániám volt, hogy nem ragaszkodom egyikhez sem, mégis megvan az adott stílusom. Az, hogy kreatív vagy nem jelent semmit. Találhatsz mindegyik zeneműfaj kedvelő közül retardáltat és normálisat is. Ez embertől függ, de persze, hogy egy rocker nem fog összeállni egy Beliberrel. Kikell szűrni a stílusokból azt ami neked tetszik és a hasonló emberekkel barátkozni, de nem kell elitélni a másikat. Ez ilyen egyszerű. Nem mindent árul el rólad az izlésed, mégha sokat is.
2012. május 12. 19:17
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Amúgy már nem rosszból ez akkora hülyeség ... 10 emberből 8 popzenét hallgat , szoval ennyit a 14-25 éves lányokról
de a többi se éppen stímmel , csak bele van magyarázva egy csomó sztereotípia ...
2012. május 12. 19:30
Én Pop-ot hallgatok, de szerintem nem csak 14-25 közötti lányok szoktak popzenéket hallgatni
2012. május 12. 19:34
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én rockot hallgatok meg kpopot és valami igaz.
2012. május 12. 19:34
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én is pop-ot hallgatok.
2012. május 12. 19:44
|
|
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline
|
Elektronikus zenéket meg Pop-ot
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: