Mondd meg milyen zenét hallgatsz, megmondom ki vagy!
2012. június 26. 13:58
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Pop, és rock. Teljesen igazak rám, főleg a pop
2012. július 03. 23:15
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
pop és rock, bár ez így összevetve.
A rock-nak a 'könnyen elrejtik, ha fáj nekik valami' és a 'egy életen át is képesek szerelmesnek lenni egy valakibe, még ha viszonzatlanul is', a többi nem igaz rám.
2012. július 10. 20:43
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Pop, és Elektronikus zene (leginkább dubstep akkor már). Egyébként vannak igaz dolgok, tényleg szeretek olvasni, nagy a hangulatingadozásom, érzékeny vagyok. Néha zárkózott is. Érdekes...
2012. július 19. 18:57
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Fenébe már, 100%-os egyezést mutatok a rockkal.
2013. március 16. 19:20
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én legtöbbet egyértelműen kpopot hallgatok *.* Na és jrockot *.*
"Pop: Érzelmesek, nyitottak, de könnyen elrejtik a valódi érzéseiket. Gyengédek, érzékenyek és titokzatosak, kedvesek, álmodozók, visszafogottak. Általában a 14-25 év közötti lányok hallgatják ezt a műfajt." Ez nem teljes mértékben igaz rám, de igaz
" Általában az emberek azt hiszik, hogy akik ezt a műfajt hallgatják, sötétek és mélyek, de valójában nagyon érzékenyek és törékenyek." Ez igaz.
Az ilyen emberek a rock-ra tombolják ki magukat, így kiadják azt a sok érzést, ami bennük van
"Pop: Érzelmesek, nyitottak, de könnyen elrejtik a valódi érzéseiket. Gyengédek, érzékenyek és titokzatosak, kedvesek, álmodozók, visszafogottak. Általában a 14-25 év közötti lányok hallgatják ezt a műfajt." Ez nem teljes mértékben igaz rám, de igaz
" Általában az emberek azt hiszik, hogy akik ezt a műfajt hallgatják, sötétek és mélyek, de valójában nagyon érzékenyek és törékenyek." Ez igaz.
2013. április 13. 21:19
|
|
JunBiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 192114 offline
|
"Érzelmesek, nyitottak, de könnyen elrejtik a valódi érzéseiket. Gyengédek, érzékenyek és titokzatosak, kedvesek, álmodozók, visszafogottak. Általában a 14-25 év közötti lányok hallgatják ezt a műfajt." Ezt teszi a K-pop
xD Rám még az Indie is illik... leginkább az az igaz rám, hogy a saját világomban élek... páran azt mondják, hogy ez rossz dolog és meg kellene vátoznom, de én szeretem ezt. Jó érzés kikapocslni és elmerüéni a világomban ahol harmónia van és mindaz amit szeretem.
2013. május 11. 21:20
|
|
napraforgó 76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 112 Csatolások: 17 Azonosító: 189904 offline
|
Én pop-ot hallgatok és teljesen jellemző rám
2013. május 11. 21:28
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
én az olyan rap-hip hop-ot szeretem amiben csakis az igazat mondják mint fanka vagy deniz vagy tm és még páran mások+még a kedvenc játékom az Assassin's Creed dalai is bejönnek
na ha valaki ebből kitalálja hogy milyen vagyok meg kb hány éves akkor az egy isten
na ha valaki ebből kitalálja hogy milyen vagyok meg kb hány éves akkor az egy isten
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: