A Facebook-generáció
2011. augusztus 31. 11:45
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy nem bűn ha facebookozol, de mindennek van határa, ennek is és tudni kell hogy hol. Nem az a lényeg, hogy regisztrálj és utána csak úgy ott van, de nem is az, hogy az üzenőfaladat követve szinte minden lépését ki lehet ismerni. Mindenkinek meg kellene keresnie a középutat akkor nem tartanánk ott ahol most vagyunk. Igen, vannak értelmetlen játékok de olyanok is vannak amikkel el lehet szórakozni, én például 3 ilyen példát tudnék mondani. Nem az internet hibás ezekért a dolgokért, hanem mi emberek, és azok a szülék akik nem ültették le a gyereküket és nem magyarázták el nekik ezeket a dolgokat. Ezért tartunk itt. (Szerintem)
2011. augusztus 31. 11:50
Totál egyet értek evvel a cikkel.A mai fiatalok(beleértve magamat is)sajnos nagyon sokat ülnek a számítógép előtt.És hát azt valljuk be,nem egészséges...
2011. augusztus 31. 11:54
Én általában felmegyek, megnézem van-e értesítőm vagy hasonló, aztán letakarodom. Egyébként meg csak felhúznám magam rajta...
2011. augusztus 31. 12:07
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
igazaa van a cikknek: )
2011. augusztus 31. 12:08
|
|
encsikexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 156350 offline
|
Sokáig nem volt FB-om, aztán új osztályba kerültem, és mindenki kérdezte, hogy van-e.. mondom nincs, majd csinálok... aztán megcsináltam. Az elején teljesen oda voltam meg vissza, de meg kell mondjam, mára már unalmasnak találom..És idegesítőnek is.. a sok meghívás, meg ezt lájkold be lécci (c-vel.. -.-"), meg a sok "értelmes" egy lángos, sajt, almafa... stb profil.. :/ :/ Ezek mellett elismerem van haszna is, pl az ingyen mobilefacebook, mert így kollégista barátokkal is könyebb kapcsolatot tartani, meg ha valamit kell szervezni, azt is egyszerűbb FB-n. Egyébként nem mondanám magam függőnek, egynap többször felmegyek, hogy megnézzem mi szól a Petőfi rádión, és ennyi.. De ha egy-két hétig nem gépezhetek, simán kibírom..
2011. augusztus 31. 12:48
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nálam a FB már nem akkora szám, ezért talán ha 2-3 naponta felmegyek. Idegesítő azt nézni egész nap hogy ki mit írt ki, meg hogy ki kivel veszekszik. A hányingert keltő csajos dumáról meg már ne is mondjak semmit. Vannak hasznosabb oldalak is ahol még tanulni is lehet, én suli közbe és nyáron is szoktam ilyen oldalakat nézni és sok olyat tanulok ami a tanár el se mond pedig érdekes lenne, meg esetleg könnyebben meg is értem mintha tanár magyarázná.
2011. augusztus 31. 12:49
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Nálunk a suliban betiltották
Mindenki azon lógott és baromságokat írtak ki..
Mindenki azon lógott és baromságokat írtak ki..
2011. augusztus 31. 12:53
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Jó cikk!! Gratula!! Nagy igazságot mondtáál!!
2011. augusztus 31. 13:58
Nekem is van, de minek. Barátaim nem hallgatnak se Tech N9ne-t se TH-t, pankrációról meg nem érdemes beszélgetni velük.
2011. augusztus 31. 14:43
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
én sem, különben is olvasok is közben, Facebookra is csak akkor megyek fel, ha megakarok valamit tudni valamelyik osztálytársamtól, ugyanis az enyémek 15 kilóméterre vannak tőlem, szóval nekem szükséges.
2011. augusztus 31. 15:46
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Én sokat vagyok fb-n de közbe tanulok rendesen emg minden
2011. augusztus 31. 15:46
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
*meg
2011. augusztus 31. 15:48
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (kriszti03 @ 2011.08.30. 19:13)
Egyet értek a cikkel de azt kell mondanom hogy nekem nem okozott problémát soha hogy elszakadjak az internettől így nekem a tanulásban sem okozott problémát
A személyes találkozóra meg az a mentségem hogy a barátaim többsége messze lakik tőlem és ezért itt tudom velük fenntartani a kapcsolatot, mert sajnos nem mehetnék el az illetőkhöz csak úgy
Ez költséges és még a korom sem megfelelő az ilyesmihez
Meg hát mit szólnának a szülők nem igaz?
A személyes találkozóra meg az a mentségem hogy a barátaim többsége messze lakik tőlem és ezért itt tudom velük fenntartani a kapcsolatot, mert sajnos nem mehetnék el az illetőkhöz csak úgy
Ez költséges és még a korom sem megfelelő az ilyesmihez
Meg hát mit szólnának a szülők nem igaz?
Még annyit hozzátennék hogy ennek valóban vannak veszélyei és ez sajnálatos
De ez is - mint sok minden más - az embertől is függ
2011. augusztus 31. 16:09
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
Szeretem a Facebook-ot, mindig ott megy a háttérben amikor netezek, de azért szerintem nincs sok értelme annak, hogy egész nap nyomkodjak egy like gombot. Nem tudom mit lehet órákat csüngni rajta...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: