Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.30. 18:59)
Én nem olyan régen megfogadtam, hogy törölni fogom magam mindenhonnan, mert idegesítő üzenetek tömkelegét kaptam... Törölni ugyan nem töröltem magam, de az idegesítő ismerősöket már simán kiiktatom így vagy úgy. Utálom például, hogy többek a falon élik a "nemi életüket". Így mucika, úgy macika, imádlak jucika, stb... KINEK MI KÖZE HOZZÁ?!?! Ha ennyire édelegni akar, küldje el privát üzenetben, elvileg van ilyen funkció is, csak az olyan snassz, mert nem látja többszáz, többezer ember... Na persze...
Azt is utálom, hogy a fiatalok úton-útfélen, de tényleg mindenhol azt a nyüves telefont nyomkodják, bömböltetik hangosan a sz@r@bbnál sz@r@bb zenéket, közben meg FB-oznak, mert nem bírnak ki mondjuk egy 1,5 órás vonatutat anélkül, hogy ne netezzenek. Mert beszélgetni, olvasni valamit az olyan uncsi és megterhelő...
Amikor összefutok ismerősökkel a városban, vagy valahol, olyan kínos. Már nem lehet megkérdezni, hogy mi újság veled, mi történt veled, mesélj valamit! Mert mindenki mindent megad magáról és egyszerűen nincs már szinte semmilyen beszédtéma, mert tényleg fent van minden. Óvasd el, ha érdekel, pff...
Szóval én is haragszom az ilyen függőségre...
Drágám, hiába törlöd magad, a felhasználói profilod ugyan megszűnik de x és y emberkének még évekkel később is elérhető. Ugyanígy van a twitterrel és a többi portállal, ha egyszer csináltál magadnak egy profilt, azt hiába törlöd, életed végéig ott marad, ha te nem is látod, de ügyes google kereséssel meg lehet találni