Starity

A Facebook-generáció

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 30. 18:56 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (szavy @ 2011.08.30. 18:47)
Erre a legjobb példa a sok pózer tiniribi, akik az önkioldót nem ismerve a fürdőszoba tükre előtt csücsörítenek.  110.gif

Nekem az a kedvencem, mikor Tóth RózsikaXD megosztja facebookon, hogy mit is csinálna kedvenc színészével, ha az este, részegen szembe menne vele 110.gif vagy Józsa JózsiFTW kitölt egy kvízt, és mindenki profiljára kiírja az eredményt, miszerint az IQ-ja 75, vagy 99%-ban Harry Potter fan.

Nagy favorit még a Mennyire alkonyultál be? kvíz a Twilight filmmel kapcsolatban. Ha mindenhová 'nem tudom' választ írsz, akkor is azt adja ki, hogy 'Bealkonyultál és hatalmas fan vagy' rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Bogszics, UnhappyMeals, _ToTo_, kriszti03, num1Kolosszus, Bessie, Amber Angel, Grace Benning
2011. augusztus 30. 18:58 #22
- törölt felhasználó -    
Nem járok sokat Facebookra és nem is szeretem.Csak azért van nekem is,hogy legyen pardon.gif A múltkor az egyik ismerősömnek vírusos lett a gépe a diszlájk miatt sleep.gif csak azért szoktam felmenni,hogy megnézzem mi van a "többiekkel" aztán cső.Ha esetleg egy hónapban kétszer chatelek valakivel az sok... rolleyes.gif
Inkább starityn pazarlom a "drága" időmet rohog.gif
2011. augusztus 30. 18:59 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én nem olyan régen megfogadtam, hogy törölni fogom magam mindenhonnan, mert idegesítő üzenetek tömkelegét kaptam... Törölni ugyan nem töröltem magam, de az idegesítő ismerősöket már simán kiiktatom így vagy úgy. Utálom például, hogy többek a falon élik a "nemi életüket". Így mucika, úgy macika, imádlak jucika, stb... KINEK MI KÖZE HOZZÁ?!?! Ha ennyire édelegni akar, küldje el privát üzenetben, elvileg van ilyen funkció is, csak az olyan snassz, mert nem látja többszáz, többezer ember... Na persze...
Azt is utálom, hogy a fiatalok úton-útfélen, de tényleg mindenhol azt a nyüves telefont nyomkodják, bömböltetik hangosan a sz@r@bbnál sz@r@bb zenéket, közben meg FB-oznak, mert nem bírnak ki mondjuk egy 1,5 órás vonatutat anélkül, hogy ne netezzenek. Mert beszélgetni, olvasni valamit az olyan uncsi és megterhelő...
Amikor összefutok ismerősökkel a városban, vagy valahol, olyan kínos. Már nem lehet megkérdezni, hogy mi újság veled, mi történt veled, mesélj valamit! Mert mindenki mindent megad magáról és egyszerűen nincs már szinte semmilyen beszédtéma, mert tényleg fent van minden. Óvasd el, ha érdekel, pff...
Szóval én is haragszom az ilyen függőségre...
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogszics, UnhappyMeals, _ToTo_, kriszti03, num1Kolosszus, Bessie, Grace Benning
2011. augusztus 30. 19:00 #24
- törölt felhasználó -    
Nos van facebookom és sokat is használom,de én nem igazán vagyok úgy mond photscape-s vagyis szerkesztek képeket magamról,de csak ilyen keretek rakok magam köré aztán kész.Nekem is vannak fürdőszobás képeim,ahol a telefonom is látszik,de nem csütöritek és pózolok maximum csak mosolygok vagy egyszerűen állok ott...
2011. augusztus 30. 19:01 #25
- törölt felhasználó -    
Őszintén? Én lesz@rom a facebookot. Van, de nem igazán használom, sőt, van amikor 3-4 hétig sz@rok rá. Én nem is értem minek annyit lógni rajta. blink.gif Ha nem lenne olyan ismerősöm, aki más országban lakik, és csak ott tudom vele tartani a kapcsolatot, akkor már rég töröltem volna magam róla. Unalmas, és semmi értelme. Gépezni, azért sokszor szoktam, de nem azért hogy lógjak a közösségi portálokon, hanem képeket keresni, beszélni, ha éppen nem érnek rá a barátaim, sulihoz való adatgyűjtéshez, és zene letöltéshez. Nekem nagyjából ennyiből áll a net.
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, Sally Sparrow, UnhappyMeals, _ToTo_, Twilight6, kriszti03, num1Kolosszus
2011. augusztus 30. 19:01 #26
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 18:56)
Nekem az a kedvencem, mikor Tóth RózsikaXD megosztja facebookon, hogy mit is csinálna kedvenc színészével, ha az este, részegen szembe menne vele  110.gif  vagy Józsa JózsiFTW kitölt egy kvízt, és mindenki profiljára kiírja az eredményt, miszerint az IQ-ja 75, vagy 99%-ban Harry Potter fan. 
Kedvencem a Mennyire alkonyultál be? kvíz a Twilight filmmel kapcsolatban. Ha mindenhová 'nem tudom' választ írsz, akkor is azt adja ki, hogy 'Bealkonyultál és hatalmas fan vagy'  rohog.gif

Na meg a 'Hány százalékig vagy szerelmes?' se semmi. De konkrétan az összes ilyen egy nagy baromság. Attól még nem leszel szerelmes/hatalmas rajongó, hogy a gép azt dobja ki..
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, ophely88, a7xforever, kriszti03, num1Kolosszus, Amber Angel, Grace Benning
2011. augusztus 30. 19:02 #27
- törölt felhasználó -    
Hát elég szörnyű, hogy az utóbbi egy évben, ha már csak ezt néztük, hova fajult a világ. Ez nem csak a Facebook miatt van, sok más miatt is.
Régen eszük ágába nem volt az embereknek 12 évesen dohányozni, szerintem.
2011. augusztus 30. 19:02 #28
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
van egy olyan kis csaj ismerősöm, aki miniruhába pózolt egy képen (tegyük hozzá azt is, hogy csücsörítve) és mögötte pedig tükör volt... nem kell részleteznem, hogy a tükörképben MINDEN látszott. :S
2011. augusztus 30. 19:02 #29
- törölt felhasználó -    
Nekem nincs Facebookom! biggrin.gif
Amúgy jó cikk.
2011. augusztus 30. 19:02 #30
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Hát bekell vallanom én nagyon sokat facebookozok pardon.gif smileeee.gif
2011. augusztus 30. 19:03 #31
Natasha
Natasha
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 159634
Van Facebook-om, de se lájkolgatni, se kommetelgetni nem szoktam. Egyszerűen csak a kapcsolattartás miatt regisztráltam/vagyok rajta. Egy kép nincs rólam, akármennyire is akarják az ismerőseim, barátaim. Ha rólam tesznek fel: megkérem az illetőt, hogy távolítsa el a fotót.

Adataimat és üzenőfalamat csakis barátok láthatják, és nem jelölök vissza/be senkit, akit nem ismerek.
Tudom, milyen szadista világban élünk, ezért is vagyok ennyire óvatos.
Persze erre sokan nem gondolnak és hiába beszéljük tele a fejüket, akkor sem hallgatnak ránk, pedig nem tudják, hogy bármi megtörténhet...
9 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, Sally Sparrow, Bogszics, _ToTo_, tothbianka, kriszti03, Chloe97, Amber Angel
2011. augusztus 30. 19:03 #32
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.30. 18:59)
Én nem olyan régen megfogadtam, hogy törölni fogom magam mindenhonnan, mert idegesítő üzenetek tömkelegét kaptam... Törölni ugyan nem töröltem magam, de az idegesítő ismerősöket már simán kiiktatom így vagy úgy. Utálom például, hogy többek a falon élik a "nemi életüket". Így mucika, úgy macika, imádlak jucika, stb... KINEK MI KÖZE HOZZÁ?!?! Ha ennyire édelegni akar, küldje el privát üzenetben, elvileg van ilyen funkció is, csak az olyan snassz, mert nem látja többszáz, többezer ember... Na persze...
Azt is utálom, hogy a fiatalok úton-útfélen, de tényleg mindenhol azt a nyüves telefont nyomkodják, bömböltetik hangosan a sz@r@bbnál sz@r@bb zenéket, közben meg FB-oznak, mert nem bírnak ki mondjuk egy 1,5 órás vonatutat anélkül, hogy ne netezzenek. Mert beszélgetni, olvasni valamit az olyan uncsi és megterhelő...
Amikor összefutok ismerősökkel a városban, vagy valahol, olyan kínos. Már nem lehet megkérdezni, hogy mi újság veled, mi történt veled, mesélj valamit! Mert mindenki mindent megad magáról és egyszerűen nincs már szinte semmilyen beszédtéma, mert tényleg fent van minden. Óvasd el, ha érdekel, pff...
Szóval én is haragszom az ilyen függőségre...

Drágám, hiába törlöd magad, a felhasználói profilod ugyan megszűnik de x és y emberkének még évekkel később is elérhető. Ugyanígy van a twitterrel és a többi portállal, ha egyszer csináltál magadnak egy profilt, azt hiába törlöd, életed végéig ott marad, ha te nem is látod, de ügyes google kereséssel meg lehet találni mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, UnhappyMeals, a7xforever, kriszti03
2011. augusztus 30. 19:03 #33
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
én még úgy ahogy használom a facebook-ot,de ott is csak az ismerőseimmel beszélgetek,ha például este 9 után felmegyek,és aznap éppen nem találkoztunk,megbeszélni melyikünk mit csinált.az üzenőfalamra nem irogatok ki mindenféle hülyeséget,egyetlenegy kép van fenn rólam,amin a barátnőimmel vagyunk.kiírni csak olyan idézeteket szoktam,amik nagyon tetszenek,vagy az éppen aktuális kedvenc zenei videómat rakom ki.de nem azt csinálom,hogy óránként felteszek magamról egy nyalakodós képet az eheti pasimmal,az nem az én stílusom.nem tömöm tele személyes infókkal az adatlapom,és csak olyanoknak jelölök vissza,akiket személyesen ismerek.gondolom ebből levehető,hogy nincs többezer ismerősöm,nem az a hobbim,hogy minél több vadidegen embert bejelölgessek dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 30. 19:03 #34
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
hogy őszinte legyek én mindennap fent vagyok Facebookon de nem vagyok függő én inkább Starityzek
2011. augusztus 30. 19:05 #35
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 19:03)
Drágám, hiába törlöd magad, a felhasználói profilod ugyan megszűnik de x és y emberkének még évekkel később is elérhető. Ugyanígy van a twitterrel és a többi portállal, ha egyszer csináltál magadnak egy profilt, azt hiába törlöd, életed végéig ott marad, ha te nem is látod, de ügyes google kereséssel meg lehet találni  mellow.gif

Ez sajnos igaz. De mielőtt törli magát az ember, el kell róla távolítani mindent és a nevet is meg kell változtatni. Ez valamennyit segít az ügyön. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, a7xforever, kriszti03, num1Kolosszus, Grace Benning
2011. augusztus 30. 19:06 #36
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
én is inkább facebookot arra használom, h akikkel nyáron mondjuk nem találkoztam azzal tudok beszélni, vagy ha messze lakik és nem gyakran talizunk. Örülök, h van a facenak chatje:)
2011. augusztus 30. 19:07 #37
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett.
Én is regisztrálva vagyok néhány helyen, de nem töltöm el az egész napomat a neten, csak néhanapján, s erre egyre kevesebb idő jut, ugyanis most leszek 8.-os.
Nem szeretem a Facebook-ot, (ott is van 83 ismerősöm) sem a Twittert - bár régen volt felhasználóm - csak a Starity-t, itt legalább vannak barátaim, s előfordul, hogy néha egész nap beszélünk.
2011. augusztus 30. 19:10 #38
ST1996
ST1996
visszatérő vendég

Státusz"One Band, One Dream, One Direction"♥♥♥♥ VAS HAPPENIN?! :D
Hozzászólás: 115
Azonosító: 152330
most is fennvagyok biggrin.gif de sztem itt kb mindenki tongue.gif
2011. augusztus 30. 19:11 #39
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Mondjuk Én többnyire csak metál videókat posztolgatni járok fészbúkra.. Meg a kedvenc együtteseim miatt. De egynéhány komment mellett nem tudok elmenni csak úgy, annyira értelmesek.

Abszolút kedvencem volt, mikor valaki kiírta üzenőfalra, hogy 'sad.gifsad.gifsad.gif(('. Kommentben, még abban a percben megkérdezte tőle másvalaki, hogy mi baja van. A válász : 'ja, már semmi'. mellow.gif
Na meg a 'csak nekem lehet ilyen sz@r az élet' posztok.. 13 évesen bizonyára annyira sz@r az ember élete, hogy csak na..
8 felhasználónak tetszik: ophely88, a7xforever, Sally Sparrow, Bogszics, num1Kolosszus, Bessie, Amber Angel, Grace Benning
2011. augusztus 30. 19:13 #40
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Egyet értek a cikkel de azt kell mondanom hogy nekem nem okozott problémát soha hogy elszakadjak az internettől így nekem a tanulásban sem okozott problémát
A személyes találkozóra meg az a mentségem hogy a barátaim többsége messze lakik tőlem és ezért itt tudom velük fenntartani a kapcsolatot, mert sajnos nem mehetnék el az illetőkhöz csak úgy
Ez költséges és még a korom sem megfelelő az ilyesmihez
Meg hát mit szólnának a szülők nem igaz?
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bogszics, num1Kolosszus
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!