A Facebook-generáció
2011. augusztus 30. 20:27
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Nekem van mindenem...facebook,twitter,iwiw,myvip meg még mi...és a telómon is facobookozok ha gépen nem tudok.Én imádom a facebookot a többit nem max a twittert és hogyha gépnél vagyok mindíg meg van nyitva a facebook.De nekem van időm olvasni és találkozni az ismerőseimmel szórakozni meg minden.Nekem ez így tökéletes
2011. augusztus 30. 20:33
Ki nem állhatom a bejelölgetős közösségi oldalakat.
Volt myvipem, facebookom, minden hülyeségen fent voltam, de már vagy egy éve, hogy letöröltem magam mindenhonnan. Semmi értelmük. Arról nem is beszélve, hogy mikor a facebookon voltam, tiszta üldözési mániám volt. Nyomok egy tetsziket, és máris látja mindenki... Nem tudom, nekem ez fura. Olyan, mintha lesnék minden mozdulatom.
A Twittert imádom, állandóan azon lógok, mert aranyos kis oldal, és követhetem a kedvenc sztárjaimat. Nekem ennyi elég.
A Twittert imádom, állandóan azon lógok, mert aranyos kis oldal, és követhetem a kedvenc sztárjaimat. Nekem ennyi elég.
2011. augusztus 30. 20:34
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
hát én úgy vagyok vele ha ha itthon vagyok gép közelben általában egy nap háromszor fel nézek facebookra meg stb. de akkor sem órákig bámulom a monitort de ha napokig nem tudok fel menni az sem gond.
2011. augusztus 30. 20:38
meg mondom őszintén!!! utálom a facebookot szerintem marha nagy hülyeség bocs hogy ha meg bántok valakit de kinem álhatom a tinik azért ilyen lekezelőek mert csak a virtuális életben tudnak élni . és ez elég szomorú!
én ezt tapasztaltam a nővéremtől!!!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 30. 20:40
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
tök jó kapcsolattartási lehetőség valóban amíg valaki annyira nem lesz függő, hogy más, hogy ismerőseivel nem is képes kommunikálni és egész nap a gép előtt ül.
Meg ismerkedésre is jó egy bizonyos határon belül például egy ismeretlennek én tuti nem adnám meg a címem meg hasonlók meg olyanokkal találkozni akiket a neten ismertünk meg szintén rizikós...
Meg ismerkedésre is jó egy bizonyos határon belül például egy ismeretlennek én tuti nem adnám meg a címem meg hasonlók meg olyanokkal találkozni akiket a neten ismertünk meg szintén rizikós...
2011. augusztus 30. 20:43
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
szerintem több negatív hatása van a facebooknak, mint pozitív. rettenetes ez az egész. szívesebben élnék egy olyan világban, ami kevésbé internet orientált, persze nem bánom, ez van. de szánalom, amikor valakit "nem létező"-nek tekintenek, mert nincs facebook rofilja. rémes.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 30. 20:52
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
szerintem is több a negatív hatás, mint a pozitív ... sajnos a saját bőrömön tapasztaltam :|| nagyon elrontottam a múlt tanévet az internet miatt :'(
de idén más lesz, nem fogok annyit géphez ülni, mert abból jó nem sülhet ki
amugy ha már facebook ... hát van facebookom de már nem annyira szeretem, tényleg mindenki látja hogy mit csinálok meg minden, és ezt utálom
viszont pár hete regisztráltam twitter-re és az szerintem jobb :')
de idén más lesz, nem fogok annyit géphez ülni, mert abból jó nem sülhet ki
amugy ha már facebook ... hát van facebookom de már nem annyira szeretem, tényleg mindenki látja hogy mit csinálok meg minden, és ezt utálom
viszont pár hete regisztráltam twitter-re és az szerintem jobb :')
2011. augusztus 30. 20:54
hat es speciel teljesen facebook fuggo vok de nm zavar:D
2011. augusztus 30. 21:19
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
oks most facebook a téma lehet hogy fent vagyok de én csak olyan emberek miatt akikkel egy évben 3szor találkozom vagy ha szerencsém van többször is de amúgy a facebook egy kalap szar most nem tom mért vannak úgy oda érte
2011. augusztus 30. 21:24
egész nap azon lógok csetelek meg ilyenek nem bírok ki nélküle egy órát sem ://
2011. augusztus 30. 21:36
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Én személy szerint tökéletesen megvagyok egész napos fészbukozás és tükörbe vakuzós-csücsörítős félmeztelen képek feltöltése nélkül.
Van fészbukom, de nagyon ritkán megyek fel (havonta mondjuk), akkor is csak pár percre.
Hülyeségnek és felesleges időtöltésnek tartom, hogy egész nap ott lógjak.
Szerintem elég nagy baj, ha valaki bele halna, ha nem fészbukozhat egy napig.
Amúgy meg a fészbuk már nem menő, csak a Google+ . xD
Van fészbukom, de nagyon ritkán megyek fel (havonta mondjuk), akkor is csak pár percre.
Hülyeségnek és felesleges időtöltésnek tartom, hogy egész nap ott lógjak.
Szerintem elég nagy baj, ha valaki bele halna, ha nem fészbukozhat egy napig.
Amúgy meg a fészbuk már nem menő, csak a Google+ . xD
2011. augusztus 30. 21:49
|
|
Graceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159243 offline
|
Nem vagyok Facebook függő,és nem is szeretnék az lenni.Tetszik a Face,bár nem vagyok fent,megvagyok nélküle...de komolyan,az már gáz,hogy valaki nem tud meglenni nélküle fél óráig... mindenesetre senkit sem szeretnék megsérteni,ne értsetek félre.
2011. augusztus 30. 21:52
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Van káros hatása és pozitív is. Személy szerint én jobban szeretem, hogy van net, mert bármit megtudok rövidebb idő alatt oldani. Sőt, a régi óvodástársaimat is megtaláltam face-en, és azóta tartjuk is a kapcsolatot. Ha bármihez kellett segítség, neten találtam. Saját példámat hoznám:vásárolni akartam telefont, megnéztem a véleményeket a készülékről,hogy biztosra menjek, és ne vegyek egy tragacs telefont. Megnéztem olyan oldalakat a neten, ahol azok írtak véleményt, akiknek olyan telefonjuk volt, mint amilyet szerettem volna. Persze az előérzetem, hogy ne vegyek tragacs telefont bevált, ugyanis amit akartam alapból venni, kiderült hogy 2 hétig van szervizbe, 2 hétig meg a kezedbe.
Persze a boltban az eladó nem mondja el az ilyen dolgokat, mert ugye el akarja adni a készüléket. Ezek után vettem egy "jobb véleménnyel ellátott" telefont. Igaz, kicsit drágább volt, de szerintem sokkal jobban megérte, mintha vittem volna szerelni havonta mert ilyen meg olyan gyári hibája van.
Viszont ha már van pozitív, akkor negatív oldala is van a netnek.hátrány, hogy rongálja a szemet a monitor. Sajnos emiatt lettem szemüveges, pedig alapból nem lennék az.
Viszont ha már van pozitív, akkor negatív oldala is van a netnek.hátrány, hogy rongálja a szemet a monitor. Sajnos emiatt lettem szemüveges, pedig alapból nem lennék az.
2011. augusztus 30. 21:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.30. 20:11)
Az igazság az, hogy Facebook profilt nem is lehet törölni, csak inaktiválni.
Na így regisztráljon bárki is...
Na így regisztráljon bárki is...
Valóban, de mivel egyikkel sem éred el, amit szeretnél, teljesen mindegy, hogy hívod, nem?
2011. augusztus 30. 21:59
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
rachella teljesen egyetértek!
2011. augusztus 30. 22:06
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
én fb, twitter nélkül nem tok élni.... sajnálom, de.....
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.