A Facebook-generáció
2011. szeptember 03. 23:43
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
ez tényleg így van!nekem is van facebookom de csak egynap vagy 2 3szor nézem meg hogy kaptam e valami értesítést vagy bejelöltek e.
de tényleg sok olyan ember és ismerősöm van aki egésznap csak a gép előtt ül
én jobban szeretek pl:sétálni vagy biciklizni barátokkal mint hogy itthon legyek egész nap és csak a facebookot nyomjam vagy más egyéb közösségi oldalakat
2011. szeptember 04. 01:18
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
Facebook egy baromság mert most igazábol nem is nagyon értem mi benne a jó amerikában már számos helyen be van tiltva csak europa ilyen fag
ám ez a facebook örület is csak egy ideig tart és ugy jár mint a többi pl twiter myspace blog meg ilyenek ezekről 5 éve még mindenki ezekről beszélt persze nem magyarországon hanem külföldön mert ott jobb volt a net itt csak késöbb lett 2003 ban készült el a facebook szal ha 10 ével korábban születek akkor még énis feltalálhatam volna mert nem egy nagy dolog a forrás kodja csak sok szerver gép van hozzá
ám ez a facebook örület is csak egy ideig tart és ugy jár mint a többi pl twiter myspace blog meg ilyenek ezekről 5 éve még mindenki ezekről beszélt persze nem magyarországon hanem külföldön mert ott jobb volt a net itt csak késöbb lett 2003 ban készült el a facebook szal ha 10 ével korábban születek akkor még énis feltalálhatam volna mert nem egy nagy dolog a forrás kodja csak sok szerver gép van hozzá
2011. szeptember 04. 10:16
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
A cikkhez gratulálok, az összes olyan dolog fel van benne sorolva, ami igenis fontos manapság, sőt, amiken változtatni kellene.
A közösségi oldalakról pedig a véleményem csak az, hogy ezek tényleg kapcsolattartásra lettek kitalálva, de vannak, akik csak ezen keresztül kommunikálnak az ismerőseikkel. Ha viszont ezek a bizonyos ismerősök nem laknak távol tőlünk, napi kapcsolatban vagyunk velük élőben, akkor nem értem, miért kellene órákat ülni a Facebook előtt.
A közösségi oldalakról pedig a véleményem csak az, hogy ezek tényleg kapcsolattartásra lettek kitalálva, de vannak, akik csak ezen keresztül kommunikálnak az ismerőseikkel. Ha viszont ezek a bizonyos ismerősök nem laknak távol tőlünk, napi kapcsolatban vagyunk velük élőben, akkor nem értem, miért kellene órákat ülni a Facebook előtt.
2011. szeptember 04. 17:04
|
|
Rózsaszín párduc .új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 160019 offline
|
én most is facebookozok xD de am sztem nagyon jó,mert mivan ha a barátnőm/barátom külföldön van vagy nincs pénz a telefonomon?
2011. szeptember 04. 23:16
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Hát nekem nincs facebook-om.mindenki furcsán is szokott nézni rám.de Myvipem sincs se iwiwem se semmim.egyszerüen nem szeretem egyiket sem.sőt kiteregetni sem szeretem a dolgaimat.ami privát az privát.nem is értem mit lehet rajta órákat ülni..
2011. szeptember 05. 09:28
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Én függő vagyok
Face <3
2011. szeptember 05. 12:30
Ha egy nap nem mehetek fel a Facebookra már ilyen elvonási tüneteim vannak...
2011. szeptember 05. 14:39
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
kevés időt fordítunk hasznosabb, kulturális tevékenységek végzésére, mint például az olvasás vagy a tanulás. ez a mondat 
Am sztem ha valaki akar találkozni élőben a barátnőjével az megteszi,és a facebook még abban is segít hogy miután hazaérsz a tali után akkor is beszélj vele,szóval szerintem ebben nem hibás
Abban viszont igen,hogy börtön lakókká változtatja az embereket xD A facebook olyan mint egy börtön csak ülsz és nézel,néha írkálsz a falra...de jó lapcsolat teremtés az biztos,és szórakozni is lehet,sztem ez az egyik legjobb dolog .D
Am sztem ha valaki akar találkozni élőben a barátnőjével az megteszi,és a facebook még abban is segít hogy miután hazaérsz a tali után akkor is beszélj vele,szóval szerintem ebben nem hibás
2011. szeptember 05. 17:56
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Attól, hogy valaki fenn van ezeken az oldalakon, nem lesz függő. Ez a mai világban már szinte elengedhetetlen, attól függően, hogy mi magunk milyen szerepet töltünk be.
De az, hogy valaki mindent kitereget, minden percben lerja hogy mit csinál, magánéleti képeket tesz közzé, szerintem is túl van már az egészséges kapcsolattartás határán. Csak van akiben ez nem tudatosul...
De az, hogy valaki mindent kitereget, minden percben lerja hogy mit csinál, magánéleti képeket tesz közzé, szerintem is túl van már az egészséges kapcsolattartás határán. Csak van akiben ez nem tudatosul...
2011. szeptember 05. 19:18
Én is szeretem a Facebookot de nem lesznek elvonási tüneteim, hogy, ha nem megyek fel minden nap!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: