A Facebook-generáció
2011. augusztus 30. 22:11
hát én nem vagyok Facebook függő ,de a nővérem eléggé az
2011. augusztus 30. 22:12
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Fenn vagyok én is már kb 1 éve fb-on, de nagyon sok értelme nagyon nincs az egésznek. Mostanában már csak játszani járok fel, mert elegem van a sok vadidegenből, meg az idétlen kiírásokból! Nem is beszélve arról, h k...ra fagyogat és legtöbbször nem is lehet semmire se használni. Úgyhogy jöhetne már a Google+, de csak akkor, ha nem lesz ilyen sz*r.
2011. augusztus 30. 22:17
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Én bevallom eléggé függő vagyok:D De ne olyanra gondoljatok aki hazajön suli után és semmi lecke go rögtön Facebookra és ott posztol 4 órán keresztül.
De amúgy kezdem unni, csak bökdösni lehet,chatelni nem szeretek jobb élőben beszélgetni. -és utálom az olyan face-seket akik,naponta váltanak képet, és azt is kiírják ,hogy éppen mekiben voltak... -.-" -
De amúgy kezdem unni, csak bökdösni lehet,chatelni nem szeretek jobb élőben beszélgetni. -és utálom az olyan face-seket akik,naponta váltanak képet, és azt is kiírják ,hogy éppen mekiben voltak... -.-" -
2011. augusztus 30. 22:22
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Zsuviii tévedsz nem a monitor aa hibás hogy szemüveg lettél.Ha LCD-t használsz az éppen hogy nem rongálja a szemet (nem mondom hogy jó neki).Próbáld ki,ha eddig nem olyat használtál.Inkább a sok netezéstől lett bajod
2011. augusztus 30. 22:27
En egy nap kb. egy orat fcb-zek, de kibirok nelkule ket hetet is ha arrol van szo
Amugy anyum vett nekem egyszer egy konyvet hogy inkabb olvassak fcb helyett xd
2011. augusztus 30. 22:32
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nem akarok elítélő lenni, de egynéhány kommentelő le se tagadhatná, hogy Facebook függő
2011. augusztus 30. 22:40
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Engem is kezd idegesíteni a facebook...Nem mondom, hogy nincs előnye, de az idegesít, hogy mennyi idő elmegy vele... Nem tartom magam függőnek, de tény, hogy elég sokat lépek fel. És most már kezdem unni...Persze én nem osztok meg mindent magamról. De vannak olyanok akik már jó hogy nem írják ki azt is mikor mennek WC-re...Ezeken én jót nevetek... Nem rég elhatároztam, hogy nem is fogok felrakni képeket...Vagy csak keveset.Bár én nekem csak az ismerőseimmel osztom meg, de a mai világban sosem lehet elég óvatos az ember.....
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. augusztus 30. 22:42
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Én is egy éve vagyok fent, de kb. 1 héten egyszer szoktam felmenni. Nem nagyon érdekel, hogy mi újság ott, csak a kis osztályom által készített külön csoportot szoktam megnézni, ahol a suliról kapcsolatban írunk. Egyébként, én inkább starity függő vagyok! =D
2011. augusztus 30. 22:50
|
|
beebee9858új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 158963 offline
|
hát én hihetetlen vok xD !!
én 2 éve vok fenn de 1éve olyan szinten rászoktam h van úgy h 5órán keresztül azt nyomom xD arról nem is beszélve h amikor be van kapcsolva gép, telefon vagy ilyesmi akkor mindig ott van az egyik ablakomon ;D MÁNIÁKUS vagyok :szív:
én 2 éve vok fenn de 1éve olyan szinten rászoktam h van úgy h 5órán keresztül azt nyomom xD arról nem is beszélve h amikor be van kapcsolva gép, telefon vagy ilyesmi akkor mindig ott van az egyik ablakomon ;D MÁNIÁKUS vagyok :szív:
2011. augusztus 30. 22:55
Hát bevallom nekem is volt egy olyan időszakom amikor non stop fent voltam és aktív voltam de mostanra már rá untam maximum egy nap egyszer kétszer megnézem megnézem vissza írtak barátaim . Szóval már nem annyira izgat
.
2011. augusztus 30. 22:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 21:57)
Valóban, de mivel egyikkel sem éred el, amit szeretnél, teljesen mindegy, hogy hívod, nem?
Ez csak egy puccos kifejezés a facebook esetében a törlés helyett 
Nem tudom mennyire "megoldás", de mi van, ha nem a saját adatainkat adjuk meg?
Egyébként a Facebookos emberkéknek is több fajtája van. Imádom, mikor valaki sztárnéven írogat.
A Twitter egyébként azért jobb egy hangyányit,mert sok sztár lehet nyomon követni. És most nem azokra gondoltam, akik a toalettre is IPhone-nal mennek, és rögtön ki is írják.
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.30. 22:32)
Nem akarok elítélő lenni, de egynéhány kommentelő le se tagadhatná, hogy Facebook függő 
Azért van előnye tényleg ezeknek az oldalaknak. Rokonaim sajnos elköltöztek majd' 10 éve, és őket már legtöbbször csak így (meg skype-on) tudom elérni. Azt sajnos nem tehetem meg, hogy minden hónapban keresztül utazzam az országot.
Egyébként ha függőség, akkor csakis a Starity jöhet szóba.
2011. augusztus 30. 22:59
Hát akkor meg sokan Starity-függők is szerintem
Ugyanis sokan meg itt lógnak szinte éjjel nappal
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. augusztus 30. 23:00
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
hááát én már utálom a netet, bár nem nagyon tudnél élni nélküle.. szinte csak rosszat tesz, a kevés jó nem hozza egyensúlyba a jó-rosszat.. hát ezvan, a net a főnök, nem mi :/
2011. augusztus 30. 23:01
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
fúú, én is nagyon sokszor vagyok fenn és nagyon sokat!tudom h káros, de nagyon szeretem... sajnops :/
2011. augusztus 30. 23:03
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Kb megnyitom 5-6-7 óra múlva írok ki valamit állapotnak.Egyébként csak azt látom:szingli másiknak párkapcsolat,"jegyes","házas" és kb ennyi...Sokan ezt használjék ismerkedésre...de például a külföldön élő barátaimat,régi óvodás társaimat megtalálni tök jó!És beszélgetni is jó.De persze agyba-főbe nem nyomom.Ki lájkolt meg mit lájkolt teljesen hidegen hagy!
Persze rohadtul nem vagyok népszerű.Naponta 1-2 értesítésem van.Ilyenekért fölösleges fölmenni.De a chatért néha muszáj,mert tudok kapcsolatot tartani ismerősökkel...persze ez is ritkán van....de bevallom:most is nyitva van a facebook ablaka,de én inkább starityn vagyok,mint facebookon...
Persze rohadtul nem vagyok népszerű.Naponta 1-2 értesítésem van.Ilyenekért fölösleges fölmenni.De a chatért néha muszáj,mert tudok kapcsolatot tartani ismerősökkel...persze ez is ritkán van....de bevallom:most is nyitva van a facebook ablaka,de én inkább starityn vagyok,mint facebookon...
2011. augusztus 30. 23:08
Én szeretem a Facebookot és szerintem nem "ártalmas" ha normális mennyiséget vagyunk csak rajta. Beszélgetek a barátaimmal, zenéket posztolok ki stb.
2011. augusztus 30. 23:09
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
jó cikk, de nem értem, hogy mit keres ezen az oldalon. itt híres emberekkel foglalkotnak, tudtommal.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.