A Facebook-generáció
2011. augusztus 31. 17:33
Én naponta egyszer megyek csak a Facebookra max. kétszer, de csak 1-2 percre. Nem tudom mit lehet ott órákig csinálni.
2011. augusztus 31. 17:35
Hát lehet, hogy furcsán fog hangzani, de nekem még facebookom sincs. Mindenki azt mondja, hogy hú de milyen jó, de engem nem hoz lázba.
2011. szeptember 01. 03:40
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
van facebookom, nap mint nap fel is lépek. mennyire is? kb. 10 percre... ellennék és nélküle is bármeddig :S így a facebook... úgy a facebook... ne rossz, de azért valljuk be, nem is annyira jó (mint ahogy nagyon sokan leírják) az, hogy sokszor látom/hallom, hogy egyes emberek reggel 6tól másnap hajnal 3ig nyomják... hogy képesek errE? megnézik az értesítéseket, visszajelölik az ismerősöket, válaszolnak a levelekre, megnézik az újdonságokat, "lájkolnak" dolgokat, és ennyi..., de mit lehet csinálni 20-21 órán keresztül??? :S
én inkább zenét hallgatok, olvasok, ki megyek a levegőre.
de az azért már szerintem nagyon gáz, hogy egyre többet hallani a TV-ben a reklámok (főleg bankoknál vagy valamilyen játékoknál, ajánlatoknál) "látogasson a www.facebook.com/ezmegaz oldalra a részletekért..." KÖNÖYRGÖM! már mindenre csak a facebook a megoldás? hova jut a mi világunk is :s -.-
én inkább zenét hallgatok, olvasok, ki megyek a levegőre.
de az azért már szerintem nagyon gáz, hogy egyre többet hallani a TV-ben a reklámok (főleg bankoknál vagy valamilyen játékoknál, ajánlatoknál) "látogasson a www.facebook.com/ezmegaz oldalra a részletekért..." KÖNÖYRGÖM! már mindenre csak a facebook a megoldás? hova jut a mi világunk is :s -.-
2011. szeptember 01. 10:22
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
en nagyon szeretem a facebook-ot de nem vagyok annyira belehabarodva h egesz nap csak azzal foglalkozzak. ismerek 1-2 embert aki a facebook nelkul nem tud letezni es egy kicsit szemelyiseg zavaruk is van. de nagyon jo lett ez a cikk gratula!
2011. szeptember 01. 11:08
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Nagyon jó ez a cikk.

én nagyon szeretem a facebookot, de azért függő még nem vagyok... asszem
de nem most komolyan... itt valaki írta h mit lehet a fb-n annyit lenni, annak megadom a választ: játszani mindenféle játékokat. Legalábbis én nagyrészt ezt csinálom. és ez ugyanaz mindha valamilyen játékos oldalon játszanák. sőt még jobb, mert ha kim,egyek a játékból, nem veszik el amit csináltam.
A twitter meg engem nem nagyon érdekel. Igaz van 3 profillom, de csak azért mert mindig elfelejtettem a nevemet meg a jelszavamat. xD

De annak ellenére h most itt leírtam, h milyen jó a facebook meg minden, 100%-ban egyetértek a cikkel.
És mégegyszer: nagyon jól sikerült ez a cikk! Grat!
én nagyon szeretem a facebookot, de azért függő még nem vagyok... asszem
de nem most komolyan... itt valaki írta h mit lehet a fb-n annyit lenni, annak megadom a választ: játszani mindenféle játékokat. Legalábbis én nagyrészt ezt csinálom. és ez ugyanaz mindha valamilyen játékos oldalon játszanák. sőt még jobb, mert ha kim,egyek a játékból, nem veszik el amit csináltam.
A twitter meg engem nem nagyon érdekel. Igaz van 3 profillom, de csak azért mert mindig elfelejtettem a nevemet meg a jelszavamat. xD
De annak ellenére h most itt leírtam, h milyen jó a facebook meg minden, 100%-ban egyetértek a cikkel.
És mégegyszer: nagyon jól sikerült ez a cikk! Grat!
2011. szeptember 01. 12:08
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Egy idő után a fb is olyan szar lesz, mint a myvip. És tényleg vannak oylan emebrek, akik foylamatosan rajta lógnak :S Én személy szerint, csak azért, hogy ha valaki nins fent msn-en, akkor ott eltudjam érni. MOndjuk én jobban szeretem a Twittert, az olyan cukii ;9
2011. szeptember 01. 14:50
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Arra tényleg jó, hogy a régi haverokkal tartsuk a kapcsolatot, de manapság már szinte senki nem erre hazsnálja, csak a marhaságra, mert ...azz mien mennő má'...
2011. szeptember 01. 19:16
Én havonta ha egyszer felmegyek rá, akkor sokat mondtam. Annyira nem hoz lázba, semmi értelmeset nem látok benne. Ismerősöm is alig van, nem úgy mint egyeseknek, akik azt látják életcélnak, hogy minél több ismerősük legyen.
2011. szeptember 01. 20:25
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.30. 18:40)
Balgaság, nem értetek van a fészbúk, meg a többi szarság, hanem a multikért. Ti lehet, hogy jól szórakoztok, ők meg adatot gyűjtenek rólatok. Lájkoljatok csak és a multik meg többet megtudnak rólatok mint ti magatok. Mit szerettek, mi érdekel, mi tetszik, hol jártál és kivel - csak aztán ne csodálkozzatok ha mindenféle ökörséggel megtalálnak majd, hogy ezt vegyél, azt vegyél.
Németország egyes tartományaiban már be is tiltották emiatt a fészbúk lájk gombját. A fészbúknak el kell távolitania a gombot az erről a területről érkező látogaók elől az adatvédelmi törvény miatt ...
http://index.hu/tech/2011/08/20/betiltjak_a_facebook_lajkot_egy_nemet_allamban/

Németország egyes tartományaiban már be is tiltották emiatt a fészbúk lájk gombját. A fészbúknak el kell távolitania a gombot az erről a területről érkező látogaók elől az adatvédelmi törvény miatt ...
http://index.hu/tech/2011/08/20/betiltjak_a_facebook_lajkot_egy_nemet_allamban/

2011. szeptember 02. 14:15
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Bírom, hogy mindenki szidja, holott szinte mindannyian fent vagytok, és nagy valószínűséggel nap mint nap használjátok is. 
Annyi megjegyzést fűznék még a cikkhez, illetve ehhez az egész dologhoz, hogy meg kell találni az arany középutat. Jó dolog néha facebook-on lógni, elnézelődni, beszélgetni olyan emberekkel, akik messze vannak ahhoz, hogy rendszeresen találkozz velük. De persze ott a másik véglet, hogy tudni kell felállni előle, elindulni a barátokkal kikapcsolódni, leülni elolvasni egy könyvet, vagy tanulni egy órácskát. Csak tudni kell hol a határvonal az internetes és a valódi élet között, és igyekezni mindig az utóbbira helyezni a hangsúlyt. Én is így próbálok élni, és eddig még meglehetősen jól is sikerült.
Annyi megjegyzést fűznék még a cikkhez, illetve ehhez az egész dologhoz, hogy meg kell találni az arany középutat. Jó dolog néha facebook-on lógni, elnézelődni, beszélgetni olyan emberekkel, akik messze vannak ahhoz, hogy rendszeresen találkozz velük. De persze ott a másik véglet, hogy tudni kell felállni előle, elindulni a barátokkal kikapcsolódni, leülni elolvasni egy könyvet, vagy tanulni egy órácskát. Csak tudni kell hol a határvonal az internetes és a valódi élet között, és igyekezni mindig az utóbbira helyezni a hangsúlyt. Én is így próbálok élni, és eddig még meglehetősen jól is sikerült.
2011. szeptember 02. 15:11
Most különlegesnek érzem magam, mert nekem nincsen ilyen szarságom.
2011. szeptember 02. 15:35
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Háát én fent vagyok,de nem függök tőle.Nincs értelme a fél életedet a gép előtt tölteni,ezért van a család meg a barátok.Ne a gépen foglalkozzunk velük többet,hanem a valóságban.
2011. szeptember 02. 20:32
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Én is fent vagyok, de egyáltalán nem vagyok függő. Nem töltök órákat a Facebook előtt, ilyen sosem fordult még elő. Pár osztálytársam viszont egész nap a gép előtt ül, és lájkolgat, na meg persze percenként föltesz egy vadonatúl pikcsört. Ez annyira idegesítő tud lenni!
2011. szeptember 03. 08:05
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
A tapasztalataim szerint,én nem igazán vagyok facebook függő.Láttam már nálam sokkal többet facebookozó embert,olyat is akinél ez már szinte elviselhetetlen.Amúgy ha netezek általában fent szoktam lenni és megnézek rajta ezt-azt,de nem írok ki valami hülyeséget minden nap.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: