Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 21. 20:15 #11801
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.21. 19:54)
Nyem,nyem Daliás nem hot. beee.gif Nekem inkább a nyálas,csöpögős kategóriába ment el,de most hogy kezdi levetkőztetni ezt a David flúgosságot...hmmm. We'll see spiteful.gif Am csak én könnyeztem mint egy kisgyerek ennél a résznél? cray.gif 
Ez a Jeffresont alakító csávó is nagyon profi egy színész,van annyi arca hogy csuda. wub2.gif

Daliás aranyos, kedves, meg satöbbi wub.gif Jefferson meg elrabolhatott volna engem is, Emmáék helyett spiteful.gif ott én is sírtam, szeginyt úgy sajnáltam a kölke miatt sad.gif de azért remélem, hogy ezután is fel fog tűnni a sorozatban, mert ha nem.. reklamalo.gif még szerencse, hogy Hook állandó lesz rolleyes.gif
az biztos hogy jó színész, jó cool.gif

amúgy a mostani merlin részből hiányoltam mordredet beee.gif
ez kész rohog.gif
2012. október 21. 20:38 #11802
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Candies @ 2012.10.21. 20:15)
Daliás aranyos, kedves, meg satöbbi wub.gif Jefferson meg elrabolhatott volna engem is, Emmáék helyett spiteful.gif ott én is sírtam, szeginyt úgy sajnáltam a kölke miatt sad.gif de azért remélem, hogy ezután is fel fog tűnni a sorozatban, mert ha nem.. reklamalo.gif még szerencse, hogy Hook állandó lesz  rolleyes.gif 
az biztos hogy jó színész, jó cool.gif 
amúgy a mostani merlin részből hiányoltam mordredet beee.gif
ez kész rohog.gif

Én is sad.gif Vártam,hogy mikor csinál már valamit (egy ideig még azt is hittem,hogy ő áll a csintalanságok mögött spiteful.gif) erre Uther. Aki még mindig egy szemétláda,még a halálban is. reklamalo.gif És majdnem beköpte Merlint. blink.gif OMG...végig sikonkadtam az egész epizód alatt,meg nyáladztam íjedtemben a takaróval a pofámban mint egy retardált. rohog.gif Am amikor én voltam a köveknél el is volt kerítve. yes.gif Ja,nem amikor Arthurék voltak ott akkor még nem volt. Én hülye. mega_shok.gif
2012. október 21. 20:39 #11803
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.21. 20:15)

ez kész rohog.gif

Jajjj! WTH? _nevet.gif
2012. október 21. 20:47 #11804
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.21. 20:38)
Én is sad.gif Vártam,hogy mikor csinál már valamit (egy ideig még azt is hittem,hogy ő áll a csintalanságok mögött spiteful.gif) erre Uther. Aki még mindig egy szemétláda,még a halálban is. reklamalo.gif És majdnem beköpte Merlint. blink.gif OMG...végig sikonkadtam az egész epizód alatt,meg nyáladztam íjedtemben a takaróval a pofámban mint egy retardált. rohog.gif Am amikor én voltam a köveknél el is volt kerítve. yes.gif Ja,nem amikor Arthurék voltak ott akkor még nem volt. Én hülye. mega_shok.gif

Most még biztos lapul a kis szemétláda cool.gif uthert akkor is utáltam, amikor élt, már az első évadban is azt vártam, hogy haljon már meg reklamalo.gif igen, én is így csináltam végig rohog.gif most volt sok merthur jelenet is spiteful.gif
csodálom hogy nem dőltek össze, az energiáidtól acute.gif

a sok fosos rofl.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc7q8fzPuK1qfofhwo1_r1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. október 21. 20:59 #11805
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.21. 20:47)
Most még biztos lapul a kis szemétláda cool.gif uthert akkor is utáltam, amikor élt, már az első évadban is azt vártam, hogy haljon már meg  reklamalo.gif igen, én is így csináltam végig  rohog.gif  most volt sok merthur jelenet is spiteful.gif 
csodálom hogy nem dőltek össze, az energiáidtól acute.gif
a sok fosos rofl.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc7q8fzPuK1qfofhwo1_r1_500.gif

Ó az ám. acute.gif Merthurkodás nagyon akcióban volt ezen a hétvégén. Tumblr-n már kezdenek elfajulni a dolgok. Khmm...nevet2.gif Legjobban Mordred következő lépése érdekel engem is,nyílván célal van ott én meg megveszek itt,hogy tudjam mi az. reklamalo.gif A nap 21 órájában ezen gondolkozom a maradék 3-ban meg hogy mit kéne enni. rohog.gif Erről jut eszembe,ma betömtem egy csomag kukac alakú gumicukrot ami elsőre magyon finom volt,mostmeg olyan sz*rul érzem magam. reklamalo.gif Nem tudom ez,hogy jött ide amúgy. rohog.gif Néha csak olyan szánalmas vagyok. rolleyes.gif
Ennek a kölöknek meg olyan szípen megnyírt haja van a fejin,hogy jány lítemre írígylem. unsure.gif Nézed a GoT is,ugye? think.gif
2012. október 21. 21:09 #11806
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.21. 20:59)
Ó az ám. acute.gif Merthurkodás nagyon akcióban volt ezen a hétvégén. Tumblr-n már kezdenek elfajulni a dolgok. Khmm...nevet2.gif Legjobban Mordred következő lépése érdekel engem is,nyílván célal van ott én meg megveszek itt,hogy tudjam mi az. reklamalo.gif A nap 21 órájában ezen gondolkozom a maradék 3-ban meg hogy mit kéne enni. rohog.gif Erről jut eszembe,ma betömtem egy csomag kukac alakú gumicukrot ami elsőre magyon finom volt,mostmeg olyan sz*rul érzem magam. reklamalo.gif Nem tudom ez,hogy jött ide amúgy. rohog.gif Néha csak olyan szánalmas vagyok. rolleyes.gif 
Ennek a kölöknek meg olyan szípen megnyírt haja van a fejin,hogy jány lítemre írígylem. unsure.gif Nézed a GoT is,ugye? think.gif

Hát igen, ott nagyon szeretnek buzulni rofl.gif én este szoktam ezen gondolkodni, azután meg csodálkozom miért álmodom hülyeséget think.gif tegnap is azt álmodtam, hogy egy fiú voltam, és szerelmes lettem egy lányba, aki a fürdőszobában mondta el nekem, hogy összejött egy csávóval (és én egy szál törölközőben voltam, meg fiú is, omg) de közben jöttek a dinoszauruszok, és menekülnünk kellett mellow.gif
az sose baj, én is szánalmas vagyok _nevet.gif most rántott karfiolt ettem, de olyan szar volt, hogy ennem kéne valamit, ami elnyomja az ízt, amit hagyott a számban unsure.gif
igen, nemrég fejeztem be a 2. évadot yes.gif neki most kb akkora haja van, mint nekem laugh.gif ja nem, az enyim rövidebb
2012. október 21. 21:28 #11807
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.21. 21:09)
Hát igen, ott nagyon szeretnek buzulni rofl.gif én este szoktam ezen gondolkodni, azután meg csodálkozom miért álmodom hülyeséget think.gif tegnap is azt álmodtam, hogy egy fiú voltam, és szerelmes lettem egy lányba, aki a fürdőszobában mondta el nekem, hogy összejött egy csávóval (és én egy szál törölközőben voltam, meg fiú is, omg) de közben jöttek a dinoszauruszok, és menekülnünk kellett mellow.gif 
az sose baj, én is szánalmas vagyok _nevet.gif  most rántott karfiolt ettem, de olyan szar volt, hogy ennem kéne valamit, ami elnyomja az ízt, amit hagyott a számban unsure.gif 
igen, nemrég fejeztem be a 2. évadot yes.gif neki most kb akkora haja van, mint nekem  laugh.gif ja nem, az enyim rövidebb

Ó,anyám XD Olyat még nem álmodtam,hogy fiú lennék érdekes lehet. think.gif Én ma a névnapomra kaptam egy Dreamcathert abban a reményben kértem ilyet,hogy majd elűzi a rossz álmokat. yes.gif Karfiol? Brrgrrr...beee.gif Még majonézzel talán ki is bírom. Amúgy utálok mindenféle zöldséget (értsd. egészséges kaját) malade.gif rohog.gif Egyél csokit. yes.gif De,ha csak az ízt akarod eltűntetni a szádból akkor: "Igyál hipót,üdít,frissít a túlvilágra elősegít." mamba.gif _nevet.gif Valami állat ezt írta az emlékkönyvembe anno. reklamalo.gif rohog.gif
Úristen!! Ki a kedvenc karaktered? Házad? OTP? Könyv? Epizód? Quote? Főgonosz? yahoo.gif
2012. október 21. 21:35 #11808
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.21. 21:28)
Ó,anyám XD Olyat még nem álmodtam,hogy fiú lennék érdekes lehet. think.gif Én ma a névnapomra kaptam egy Dreamcathert abban a reményben kértem ilyet,hogy majd elűzi a rossz álmokat. yes.gif Karfiol? Brrgrrr...beee.gif Még majonézzel talán ki is bírom. Amúgy utálok mindenféle zöldséget (értsd. egészséges kaját) malade.gif rohog.gif Egyél csokit. yes.gif De,ha csak az ízt akarod eltűntetni a szádból akkor: "Igyál hipót,üdít,frissít a túlvilágra elősegít." mamba.gif _nevet.gif Valami állat ezt írta az emlékkönyvembe anno. reklamalo.gif rohog.gif 
Úristen!! Ki a kedvenc karaktered? Házad? OTP? Könyv? Epizód? Quote? Főgonosz? yahoo.gif

Nekem is az első volt nevet2.gif de még jól néztem ki, mert láttam magam a tükörben rolleyes.gif ooh ilyet én is tudok csinálni, megpuculom a csirkét, és a tollait felakasztgatom egy karikára yes.gif
én szeretem a zöldségeket, de a csokit jobban laugh.gif tegnap is megettem egy egész táblát, ő az én igazi szerelmem wub.gif kösz a tippet, majd kipróbálom rofl.gif
jó sok kérdés, nem tudok mindre válaszolni reklamalo.gif csak arra, hogy a Stark a kedvenc házam rohog.gif a könyvet nem olvastam, jó az is? cool.gif
2012. október 21. 21:47 #11809
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.21. 21:35)
Nekem is az első volt nevet2.gif de még jól néztem ki, mert láttam magam a tükörben rolleyes.gif ooh ilyet én is tudok csinálni, megpuculom a csirkét, és a tollait felakasztgatom egy karikára yes.gif
én szeretem a zöldségeket, de a csokit jobban  laugh.gif  tegnap is megettem egy egész táblát, ő az én igazi szerelmem wub.gif kösz a tippet, majd kipróbálom rofl.gif
jó sok kérdés, nem tudok mindre válaszolni reklamalo.gif csak arra, hogy a Stark a kedvenc házam rohog.gif a könyvet nem olvastam, jó az is? cool.gif

Jó az is. yes.gif Bár ez a Martin egy beteg állat,olyanokat ír amit még az én psycho elmém fantáziáját is túlszárnyalja. rohog.gif Starkok nálam is. heart.gif Bár eléggé szétszóródtak és van egy olyan érzésem,hogy már soha nem lesznek újra együtt ahogy régen. cray.gif A kis Arya meg nagyon badass. cool.gif Bár szerintem Sansa karaktere fejlődött a legtöbbet,ezzel az égett pofájú Sányi fiúval meg shippelem őket. thumbup2.gif Nem tudom láttad e az új szereplőkröl a videót,a lényeg a kövi évadban ott lesznek a Reed gyerkőcök is. (annyit kell tudni róluk,hogy Brannal meg Hodorral fognak bandázni) - deha nem olvastad a könyvet innen nem is spoilerezek. yes.gif A jojen reed-et meg ez a legény fogja alakítani,de csak egy valamit had kérdezzek: HOGY FENÉBEN VAN EZ 22,ÉRTED,F*CKIN' 22 ÉVES??? reklamalo.gif "Teach me the art of staying young." rolleyes.gif
2012. október 22. 15:14 #11810
- törölt felhasználó -    
Jajj... Miért kínoz már a szerelmem
Hittan van, mondom az egyik havernőmnek, aki előttem ül, a szerelmem mellett: "-csaj neve-, én téged jobban szeretlek, mint saját magam!" Erre a "szerelmem" ilyen aranyos hangon: "Én is sejetjek" rohog.gif
2012. október 22. 16:50 #11811
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.21. 19:50)
Pótold,pótold mert nagyon jó kis epizód volt. cool.gif Én meg most készülök megnézni a The Perks of Being a Wallflowert (mindjárt lejön torrentről) Kivi vagyok,mit ne mondjak. spiteful.gif

Na meg is néztem. Charming mészárolt rendesen. cool.gif Ja meg közben rájöttem, hogy "ismerem" a Mulant játszó színésznőt. unsure.gif rohog.gif
2012. október 22. 16:53 #11812
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.10.22. 15:14)
Jajj... Miért kínoz már a szerelmem
Hittan van, mondom az egyik havernőmnek, aki előttem ül, a szerelmem mellett: "-csaj neve-, én téged jobban szeretlek, mint saját magam!" Erre a "szerelmem" ilyen aranyos hangon: "Én is sejetjek" rohog.gif

Na, jó neked. happy.gif
Nekem nincs szerelmem, de szeretnék. rofl.gif Fura. Mikor szerelmes voltam azt akartam, hogy ne legyek az, most meg fordítva. Komolyan mondom, hogy nem vagyok normális. fool.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. október 22. 17:17 #11813
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2012.10.22. 16:53)
Na, jó neked. happy.gif
Nekem nincs szerelmem, de szeretnék.  rofl.gif Fura. Mikor szerelmes voltam azt akartam, hogy ne legyek az, most meg fordítva. Komolyan mondom, hogy nem vagyok normális.  fool.gif

Ajj, nekem ő az első szerelmem, már negyedik óta. wub3.gif De nem igazán szeretek szerelmesnek lenni belé, sőt, talán nem is vagyok szerelmes, csak tetszik, még én magam se tudom. Tök jó volt amúgy, tavaly december óta egészen most szeptemberig még csak nem is tetszett, de most megint. biggrin.gif
2012. október 22. 17:20 #11814
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.10.22. 17:17)
Ajj, nekem ő az első szerelmem, már negyedik óta. wub3.gif De nem igazán szeretek szerelmesnek lenni belé, sőt, talán nem is vagyok szerelmes, csak tetszik, még én magam se tudom. Tök jó volt amúgy, tavaly december óta egészen most szeptemberig még csak nem is tetszett, de most megint. biggrin.gif

Negyedik óta? Ó máj gád. Na az szép. biggrin.gif
Hát ha eddig nem, de most megint akkor lehet, hogy titeket egymásnak teremtett a sors.
2012. október 22. 17:30 #11815
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2012.10.22. 17:20)
Negyedik óta? Ó máj gád. Na az szép.  biggrin.gif 
Hát ha eddig nem, de most megint akkor lehet, hogy titeket egymásnak teremtett a sors.

Oviba is együtt jártunk, úgyhogy már régóta ismerem. biggrin.gif Hát amúgy azt tudom, hogy én is az ő első szerelme vagyok, úgyhogy... laugh.gif Meg hát mostanában így célozgat, meg barátnőm mondta, ha nem nézek oda, akkor mindig engem néz a "szerelmem", meg hát ilyenek... rolleyes.gif
2012. október 22. 17:31 #11816
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.10.22. 17:30)
Oviba is együtt jártunk, úgyhogy már régóta ismerem. biggrin.gif Hát amúgy azt tudom, hogy én is az ő első szerelme vagyok, úgyhogy... laugh.gif Meg hát mostanában így célozgat, meg barátnőm mondta, ha nem nézek oda, akkor mindig engem néz a "szerelmem", meg hát ilyenek... rolleyes.gif

És akkor miért nem jártok még? think.gif laugh.gif
2012. október 22. 17:32 #11817
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (sophiej @ 2012.10.22. 16:50)
Na meg is néztem. Charming mészárolt rendesen.  cool.gif Ja meg közben rájöttem, hogy "ismerem" a Mulant játszó színésznőt.  unsure.gif  rohog.gif

Hogy hogy ismered? Szomszédba lakik vagy valami? nevet2.gif
2012. október 22. 17:41 #11818
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.22. 17:32)
Hogy hogy ismered? Szomszédba lakik vagy valami? nevet2.gif

Naná. Szoktunk együtt bulizni. cool.gif
Nem, egyébként szerepelt a Másnaposok 2-ben meg a Nagyfiúkban is.
2012. október 22. 17:41 #11819
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2012.10.22. 17:31)
És akkor miért nem jártok még? think.gif  laugh.gif

Hát ez jó kérdés. laugh.gif Mert eddig azt hittem, hogy nem is tetszek neki, de már kezdem azt hinni, hogy tetszek... Miután azt mondta nekem, hogy 'járj velem', meg 'jó nő vagy', meg megdícséri a hajam, meg amikor úgy volt, hogy megyek randizni az egyik gyerekkel, akkor kérdezgete, hogy akkor tényleg kimész vele? meg ilyenek... Meg amúgy még ötödikben elhívott randizni, de még azon a héten összevesztünk, milyen kár...
Meg amúgy van egy vetélytársam is, akinek szerintem szintén tetszik a szerelmem, bár megkérdeztem tőle és az mondta, hogy nem tetszik neki...
Mindegy, a lényeg, hogy pénteken nagyon nyomult a csaj a szerelmemre, ölelgette, meg minden... mellow.gif
2012. október 22. 17:42 #11820
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2012.10.22. 17:41)
Naná. Szoktunk együtt bulizni. cool.gif 
Nem, egyébként szerepelt a Másnaposok 2-ben meg a Nagyfiúkban is.

...és a Kegyetlen titokban is. cool.gif
1275 oldal 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!