Ó, élet az OFFban!
Gyermekeim, holnap megyek koszorúcska táncot gyakorolni, szuper. Amúgy várom.
Meg amúgy mesébe illő dolgok történnek velem mostanság. Hát tudni kell rólam, testkép zavarom van, és akárki akármit mond, csúnyának látom magam. Na, szóval egy osztálytársam elkezdi, hogy milyen szép vagyok, jó nő lett belőlem meg megkérdi legjobb barátnőmet, hogy kérdezze meg tőlem mit gondolok róla, mert ő nem meri.

Igaz, egyszer mondta a gyerek nekem, hogy milyen szép lány vagyok, én megy visszamondtam, hogy köszönöm, te is szép lány vagy.

De amúgy nem tetszik nekem egyáltalán, de már régóta jó haverom.
Aztán tegnap egy gyerek aki mellesleg nagyon tetszik, a másik osztályból elhívott mára ilyen "randira", sétálni meg filmet nézni, de én tudom, hogy ő csak játszik a csajokkal, meg csak a szexre kellenek neki, én meg inkább passzolnám.

Úgyhogy el se mentem vele, itthon maradtam American Horror Storyt nézni.
Aztán ma, szlovák, utolsó óra. "Szerelmemet" (igen, aki követi az OFFot, annak már meséltem a "szerelmemről", aki aztán már nem is tetszett, de hát most megint a "szerelmem"), na szóval őt megkérdeztem, hogy szerinte el-e menjek azzal a gyerekkel, azt mondta, hogy én döntésem, és azóta számolta a perceket, hogy még ennyi időm van eldönteni, és totál foglalkozott az üggyel, meg minden. Aztán kérdem tőle, hogy naa de segíts, mit csináljak? Erre azt mondja, hogy 'járj velem'.

Mondom jó, oké, erre mosolyogva elfordult. Aki akkor látott, az úgy látott, hogy kb. majdnem elájulok a padban, és azóta azon filózok, hogy csak viccből mondhatta-e (gondolom viccből mondta, de hát ilyet akkor sem szokás), vagy esetleg komolyan gondolta, de azt hitte én viccelek, vagy mi?

Minden esetre remélem, hogy lesz valami.