Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 17. 18:26 #11721
- törölt felhasználó -    
MIEZA KIHALTSÁG SENKIHÁZIK? ohmy.gif ennyire elfoglaltak vagytok? acute.gif
Amúgy az osztálytársam azt akarja, hogy menjek vele olyan iskolába, ahol ápolónak tanulhatunk fuu fear.gif én biztos nem megyek, még beájulnék a vértől, meg túladagolnám a gyógyszert, aszt meghal a beteg reklamalo.gif amúgy tiszta gáz, nincs semmi normális dry.gif
és ki jön velem színésznőnek? nevet2.gif várom a jelentkezőket spiteful.gif komolyan e cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, Ariana
2012. október 17. 18:59 #11722
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Candies @ 2012.10.17. 18:26)
MIEZA KIHALTSÁG SENKIHÁZIK?  ohmy.gif  ennyire elfoglaltak vagytok? acute.gif
Amúgy az osztálytársam azt akarja, hogy menjek vele olyan iskolába, ahol ápolónak tanulhatunk fuu fear.gif én biztos nem megyek, még beájulnék a vértől, meg túladagolnám a gyógyszert, aszt meghal a beteg reklamalo.gif amúgy tiszta gáz, nincs semmi normális dry.gif
és ki jön velem színésznőnek?  nevet2.gif  várom a jelentkezőket spiteful.gif komolyan e cool.gif

7 évesen eldöntöttem nagy hálibúúdi színésznő leszek,ebben a tanévben meg abból is GCSE-t teszek (drámából) szóval én benne vagyok. cool.gif Ápolónő? rohog.gif WTF? Inkább lennék bankár. yes.gif Money is safe with me. spiteful.gif
2012. október 17. 20:08 #11723
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 18:59)
7 évesen eldöntöttem nagy hálibúúdi színésznő leszek,ebben a tanévben meg abból is GCSE-t teszek (drámából) szóval én benne vagyok. cool.gif Ápolónő? rohog.gif WTF? Inkább lennék bankár. yes.gif Money is safe with me. spiteful.gif

Ó je, akkor megvan a társam, akivel hálibúdi sztár leszek cool.gif de még mehetek apácának is, most hogy egyházi iskola lett ez a gané yes.gif
na majd az én zsebemben, miután híres leszek acute.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. október 17. 20:47 #11724
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 20:08)
Ó je, akkor megvan a társam, akivel hálibúdi sztár leszek cool.gif de még mehetek apácának is, most hogy egyházi iskola lett ez a gané yes.gif

Egyházi iskola? think.gif Gondolom akkor a szokásos: imádkozunk evés előtt,imádkozunk evés után,imádkozunk,ha leülünk,imádkozunk,ha felállunk,minden vasárnap templom (bezzeg nekünk még hétfőn is volt reklamalo.gif )...stb. (?) Alsóban én is egyháziba jártam,maradandó élmény. yes.gif Bár máig dolgozat előtt hirtelen én leszek a világ legvalásosabb embere. angel2.gif
Apáca azééé' ne legyél! Mindegyik megbánja. nea.gif
Én meg hála jó Roy tanáromnak asszem kultúrát váltok. secret.gif
2012. október 17. 20:54 #11725
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 20:47)
Egyházi iskola? think.gif Gondolom akkor a szokásos: imádkozunk evés előtt,imádkozunk evés után,imádkozunk,ha leülünk,imádkozunk,ha felállunk,minden vasárnap templom (bezzeg nekünk még hétfőn is volt reklamalo.gif )...stb. (?) Alsóban én is egyháziba jártam,maradandó élmény. yes.gif Bár máig dolgozat előtt hirtelen én leszek a világ legvalásosabb embere. angel2.gif 
Apáca azééé' ne legyél! Mindegyik megbánja. nea.gif 
Én meg hála jó Roy tanáromnak asszem kultúrát váltok. secret.gif

Nem, csak első óra előtt, meg utolsó után rohog.gif templomba meg kéne járni, de senki nem jár rofl.gif amúgy ebben az évben lett egyházi, még jó hogy elmegyek reklamalo.gif és hittanból már van 2 ötösöm cool.gif
nem leszek apáca, ahhoz túl perv vagyok secret.gif dehogy laugh.gif
omg ez mi nevet2.gif
2012. október 17. 21:04 #11726
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 20:54)

omg ez mi nevet2.gif

Hát az amish kultúra! joker.gif Mindenki azt mondja olyan jó,se elektronika,jóformán semmilyen e-világi dolog,és ez valamiért nagyon cool! thumbup2.gif Az mondják még a levegő is jobb náluk! yess.gif Szóval,ha nem jön össze a holibudi sztárélet,megyek az amish people-hoz mert ott minden jobb. Vagy elszegődöm egy cirkuszhoz...még nem tudom melyik. coffee.gif
2012. október 17. 21:19 #11727
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 21:04)
Hát az amish kultúra! joker.gif Mindenki azt mondja olyan jó,se elektronika,jóformán semmilyen e-világi dolog,és ez valamiért nagyon cool! thumbup2.gif Az mondják még a levegő is jobb náluk! yess.gif Szóval,ha nem jön össze a holibudi sztárélet,megyek az amish people-hoz mert ott minden jobb. Vagy elszegődöm egy cirkuszhoz...még nem tudom melyik. coffee.gif

Mondjuk tényleg elég menők, meg az énekes is nagyon sármos, most hogy jobban megnéztem cool.gif spiteful.gif
Aztán a cirkuszban mit csinálnál? bohóc ne legyél, mert azokat utálom fear.gif dobálj körém késeket, bízom benned yes.gif
2012. október 17. 21:31 #11728
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 21:19)
Mondjuk tényleg elég menők, meg az énekes is nagyon sármos, most hogy jobban megnéztem cool.gif spiteful.gif
Aztán a cirkuszban  mit csinálnál? bohóc ne legyél, mert azokat utálom fear.gif dobálj körém késeket, bízom benned yes.gif

Bohócokat én is rühellem. Mindig engem szúrnak ki a közönség soraiból leégetni! reklamalo.gif Non-comment. rolleyes.gif És még ezeken röhögjön az ember...Nem,miénk lesz a fürészes szám. yes.gif És te leszel a dobozban. spiteful.gif Ha ne tán nem lesz akkra sikerünk megrepültetünk egy elefántot. friends.gif Az lesz ám az atrakció. clapping.gif
2012. október 17. 21:44 #11729
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 21:31)
Bohócokat én is rühellem. Mindig engem szúrnak ki a közönség soraiból leégetni! reklamalo.gif Non-comment. rolleyes.gif És még ezeken röhögjön az ember...Nem,miénk lesz a fürészes szám. yes.gif És te leszel a dobozban. spiteful.gif Ha ne tán nem lesz akkra sikerünk megrepültetünk egy elefántot. friends.gif  Az lesz ám az atrakció. clapping.gif

Nem is viccesek, csak azt hiszik aggressive.gif
aztán sikerüljön, mert nem akarok négy darabban mászkálni fear.gif elefántot honnan szerezzünk? nekem nincs pínzem afrikából rendelni reklamalo.gif
2012. október 17. 21:51 #11730
kia08
kia08
Hozzászólás: 1898
Csatolások: 50333
Azonosító: 179313
Idézet (Candies @ 2012.10.17. 18:26)
MIEZA KIHALTSÁG SENKIHÁZIK?  ohmy.gif  ennyire elfoglaltak vagytok? acute.gif
és ki jön velem színésznőnek?  nevet2.gif  várom a jelentkezőket spiteful.gif komolyan e cool.gif

Én a nyáron viccből jelentkeztem az egyik magyar sorozatba. Hálistennek nem hívtak fel, hogy bejutottam biggrin.gif
Amúgy üdv mindenkinek smileeee.gif
2012. október 17. 21:51 #11731
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 21:44)
Nem is viccesek, csak azt hiszik aggressive.gif 
aztán sikerüljön, mert nem akarok négy darabban mászkálni fear.gif elefántot honnan szerezzünk? nekem nincs pínzem afrikából rendelni reklamalo.gif

Majd indiait azok olcsóbbak! yes.gif Hmmm...Az a baj az ottani elefánt-piacon csak kicsifülü kínálat van. Azok meg nem repülnek. rtfm.gif Mindegy,lehetőleg lesz annyi bevételünk a fűrészekkel,hogy majd telik egy dumbóra. Ezt nézd meg még hasznos lehet. acute.gif

2012. október 17. 22:00 #11732
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 21:51)
Majd indiait azok olcsóbbak! yes.gif Hmmm...Az a baj az ottani elefánt-piacon csak kicsifülü kínálat van. Azok meg nem repülnek. rtfm.gif Mindegy,lehetőleg lesz annyi bevételünk a fűrészekkel,hogy majd telik egy dumbóra. Ezt nézd meg még hasznos lehet. acute.gif

Próbáljunk madarakat reptetni, az a biztos yes.gif
Mr. Bean rofl.gif ha így csinálnánk mi is, biztos nagy sikere lenne a produkciónak cool.gif
Idézet
Én a nyáron viccből jelentkeztem az egyik magyar sorozatba. Hálistennek nem hívtak fel, hogy bejutottam biggrin.gif

Áhh, minket Misao-val biztos felhívnának, aztán mi lennénk a CW következő legdögösebb bombázói yu.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_mam8dkCgRl1r3qnxf.gif
2012. október 17. 22:10 #11733
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 22:00)
Próbáljunk madarakat reptetni, az a biztos yes.gif
Mr. Bean rofl.gif ha így csinálnánk mi is, biztos nagy sikere lenne a produkciónak cool.gif 
Áhh, minket Misao-val biztos felhívnának, aztán mi lennénk a CW következő legdögösebb bombázói  yu.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_mam8dkCgRl1r3qnxf.gif

Bezony. cool.gif Ha Nina Constantinova Dobreva szerint Ő bjutifúl akkor én egy hottie vagyok. Bocsánat: mi. cool.gif Bár olimpiai aranyérmem nincs,de talán a 10 évvel ezelőtt beszerzett úszós érmeim is megteszik. yes.gif Odanyomom mind a 13-at Julie Plec orra alá,ha meg nem kapok Iannal egy közös jelenetet a szájába is tömöm,remélve tényleg igazi bronzból vannak. yess.gif
2012. október 17. 22:20 #11734
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 22:10)
Bezony. cool.gif Ha Nina Constantinova Dobreva szerint Ő bjutifúl akkor én egy hottie vagyok. Bocsánat: mi. cool.gif Bár olimpiai aranyérmem nincs,de talán a 10 évvel ezelőtt beszerzett úszós érmeim is megteszik. yes.gif Odanyomom mind a 13-at Julie Plec orra alá,ha meg nem kapok Iannal egy közös jelenetet a szájába is tömöm,remélve tényleg igazi bronzból vannak. yess.gif

Ez a csaj olyan, mint egy gorilla think.gif (ffuu, erre pont most kérdezték a tv-ben, hogy hol van a természetes élőhelye a gorilláknak nevet2.gif )
én még úszni se tudok, de ha neked több érmed van, akkor az úgy jó lesz cool.gif én olyan jelenetet szeretnék, ahol szíjja kifelé a nyakamat wub.gif
2012. október 17. 22:34 #11735
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 22:20)
Ez a csaj olyan, mint egy gorilla think.gif (ffuu, erre pont most kérdezték a tv-ben, hogy hol van a természetes élőhelye a gorilláknak nevet2.gif )

Még a testfelépítése is. _nevet.gif Ki tudja hol nőtt fel ez jány. acute.gif De most már értem hogy lett neki aranyérma a csimpaszkodás,meg az ugrálásból. rohog.gif

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 22:20)
én még úszni se tudok, de ha neked több érmed van, akkor az úgy jó lesz cool.gif én olyan jelenetet szeretnék, ahol szíjja kifelé a nyakamat wub.gif

Én egy rebekahs jelenetet akarok vele. blush.gif spiteful.gif Ha kell beadom a hörcsögömet az ISF-be,oszt Ian megment majd mindkettőnket. cool.gif Hülye kis dögtől amúgyis megakarok már szabadulni. Most is rágja a rohadt ketrecet ezt is csak nagyon hangos zenével tolerálom. reklamalo.gif
2012. október 17. 22:46 #11736
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 22:34)
Még a testfelépítése is. _nevet.gif Ki tudja hol nőtt fel ez jány. acute.gif De most már értem hogy lett neki aranyérma a csimpaszkodás,meg az ugrálásból. rohog.gif 
Én egy rebekahs jelenetet akarok vele. blush.gif spiteful.gif Ha kell beadom a hörcsögömet az ISF-be,oszt Ian megment majd mindkettőnket. cool.gif Hülye kis dögtől amúgyis megakarok már szabadulni. Most is rágja a rohadt ketrecet ezt is csak nagyon hangos zenével tolerálom. reklamalo.gif

te jó ég _nevet.gif szerintem valami tarzan féle, csak lányban unsure.gif
na akkor én meg olyat, hogy damon, kol, stefan, tyler, elijah, klaus, egyszerre szív kifelé blush.gif no meg katherine és rebekah spiteful.gif
rakd ki az útra, legalább egy macska jóllakik acute.gif

hát nem tudom hogy hozzuk el kellan lutzt, elég nagy benga állat unsure.gif szerintem mondjuk neki azt, hogy ezért oscar díjat fog kapni yes.gif
2012. október 17. 23:02 #11737
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 22:46)
te rakd ki az útra, legalább egy macska jóllakik acute.gif

már megfordult a fejmeben. Apa szerint a WC-n kéne lehúzni,anyu meg nem engedi egyik műveletet se. rolleyes.gif Kol tényleg! Ő is kell,de még mennyire. air_kiss.gif Nyugodtan elnáspángolhatna a baseball ütőjével. spiteful.gif

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 22:46)
hát nem tudom hogy hozzuk el kellan lutzt, elég nagy benga állat unsure.gif szerintem mondjuk neki azt, hogy ezért oscar díjat fog kapni yes.gif

_nevet.gif
Így már elrabolni se kell,jönne magától. rohog.gif Ha meg nem emelkedik meg a levegőben sehogysem bezárjuk az oroszlánok közzé. yes.gif Vagy átugorhat majd egy tüzeskarikán. cool.gif Várj,azt nem a tigrisek szokták? think.gif
Amúgy nagyon tetszettős az avatarod. wub.gif Szép kík-szemű,brit fiúka. blush.gif
2012. október 17. 23:09 #11738
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 23:02)
már megfordult a fejmeben. Apa szerint a WC-n kéne lehúzni,anyu meg nem engedi egyik műveletet se. rolleyes.gif Kol tényleg! Ő is kell,de még mennyire. air_kiss.gif Nyugodtan elnáspángolhatna a baseball ütőjével. spiteful.gif
_nevet.gif 
Így már elrabolni se kell,jönne magától. rohog.gif Ha meg nem emelkedik meg a levegőben sehogysem bezárjuk az oroszlánok közzé. yes.gif Vagy átugorhat majd egy tüzeskarikán. cool.gif Várj,azt nem a tigrisek szokták? think.gif
Amúgy nagyon tetszettős az avatarod. wub.gif Szép kík-szemű,brit fiúka. blush.gif

Micsoda gonosz gondolatok reklamalo.gif de holnap imádkozok azért, hogy végre a mennyországban lehessen smileeee.gif
engem is acute.gif már hiányzik a drága, remélem hamar visszajön sad.gif
szerintem mindegy mi ugrik cool.gif de jó nagy karika legyen, mert a bazi mell izmai nem fognak átférni a karikán, és megsül a bűre unsure.gif
igen, tudom wub2.gif a szíp kék szemei nagyon adják, hohó spiteful.gif de ő is elég szexi
2012. október 17. 23:43 #11739
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Candies @ 2012.10.17. 23:09)
Micsoda gonosz gondolatok reklamalo.gif de holnap imádkozok azért, hogy végre a mennyországban lehessen  smileeee.gif 
engem is acute.gif már hiányzik a drága, remélem hamar visszajön sad.gif 
szerintem mindegy mi ugrik cool.gif de jó nagy karika legyen, mert a bazi mell izmai nem fognak átférni a karikán, és megsül a bűre unsure.gif 
igen, tudom  wub2.gif a szíp kék szemei nagyon adják, hohó spiteful.gif de ő is elég szexi

E.T? nevet2.gif Jaj ne! _nevet.gif Ezt most így este ne! rohog.gif Így is minden héten legalább 3x álmodok valami olyat amire reggel is emlékszem. secret.gif Mondjuk,hogy Alexander Vlahos szakított a svéd-modell barárnőjével és elhívott egy starbuckrsa. acute.gif Reggel első dolgom volt megkeresni a pénztárcámat,de mielőtt megszámoltam volna,hogy elég-e egy kávéra rájöttem nekem amúgy suliba kell menni,majd délután egyesztetünk. Ott meg ugye felébredtem és rájöttem senki se hívott kávézni,pláne nem ő. reklamalo.gif Milyen igazságtalan ez a világ már! beee.gif Ilyen az amishek között nem történe. Mondjuk azért mert nincs is starbucksuk és tuti nem kávézhatnak. yes.gif
2012. október 18. 14:40 #11740
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.10.17. 23:43)
E.T? nevet2.gif Jaj ne! _nevet.gif Ezt most így este ne! rohog.gif Így is minden héten legalább 3x álmodok valami olyat amire reggel is emlékszem. secret.gif Mondjuk,hogy Alexander Vlahos szakított a svéd-modell barárnőjével és elhívott egy starbuckrsa. acute.gif Reggel első dolgom volt megkeresni a pénztárcámat,de mielőtt megszámoltam volna,hogy elég-e egy kávéra rájöttem nekem amúgy suliba kell menni,majd délután egyesztetünk. Ott meg ugye felébredtem és rájöttem senki se hívott kávézni,pláne nem ő. reklamalo.gif Milyen igazságtalan ez a világ már! beee.gif Ilyen az amishek között nem történe. Mondjuk azért mert nincs is starbucksuk és tuti nem kávézhatnak. yes.gif

ez kész nevet2.gif jó sokáig álmodtál akkor cool.gif

amúgy jónapot hi.gif még vissza kellesz menni az iskolába, mert megint megyünk a fáklyás felvonulásra dry.gif semmi kedvem, de osztályfőnökit se akarok kapni reklamalo.gif
1275 oldal 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!