Idézet (Ariana @ 2012.10.22. 17:41)
Hát ez jó kérdés.
Mert eddig azt hittem, hogy nem is tetszek neki, de már kezdem azt hinni, hogy tetszek... Miután azt mondta nekem, hogy 'járj velem', meg 'jó nő vagy', meg megdícséri a hajam, meg amikor úgy volt, hogy megyek randizni az egyik gyerekkel, akkor kérdezgete, hogy akkor tényleg kimész vele? meg ilyenek... Meg amúgy még ötödikben elhívott randizni, de még azon a héten összevesztünk, milyen kár...
Meg amúgy van egy vetélytársam is, akinek szerintem szintén tetszik a szerelmem, bár megkérdeztem tőle és az mondta, hogy nem tetszik neki...
Mindegy, a lényeg, hogy pénteken nagyon nyomult a csaj a szerelmemre, ölelgette, meg minden...
Meg amúgy van egy vetélytársam is, akinek szerintem szintén tetszik a szerelmem, bár megkérdeztem tőle és az mondta, hogy nem tetszik neki...
Mindegy, a lényeg, hogy pénteken nagyon nyomult a csaj a szerelmemre, ölelgette, meg minden...
Akkor: kill that b*tch!
Jó neked egyébként. Velem ilyen még egyszer sem fordult elő, pedig nem lenne ám rossz. Bár mondjuk ha valaki olyan belém szeretne aki nekem is tetszik tuti nem hinném el. Ki akarna ilyen flúgossal járni, mint én?

1 felhasználónak tetszik: