Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 02. 10:05 #11861
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, haljak meg, ha nem én vagyok Alyson Hannigan legnagyobb rajongója. Olyan dolgokat tudok róla, amit az emberek 99%-a nem, és amiket ő személyesen a nyilvánosságnak nem mond, de én mégis tudom. cool.gif Az életrajzát a születésétől máig fejből eltudom szavalni, ha pl. Petőfi életrajzát fele így tudnám, meg is lenne az ötös. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. november 02. 21:27 #11862
- törölt felhasználó -    
Azért az durva, hogy milyen csendben vagytok. unsure.gif
(Lesz Community Blowback, Bazinga és Star Trek felsőm. w00t.gif pompom.gif)
2012. november 03. 11:14 #11863
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.11.02. 10:05)
Gyerekek, haljak meg, ha nem én vagyok Alyson Hannigan legnagyobb rajongója. Olyan dolgokat tudok róla, amit az emberek 99%-a nem, és amiket ő személyesen a nyilvánosságnak nem mond, de én mégis tudom. cool.gif Az életrajzát a születésétől máig fejből eltudom szavalni, ha pl. Petőfi életrajzát fele így tudnám, meg is lenne az ötös. rolleyes.gif

én Tom Beck életrajzát tudom. Ha álmomból felkeltenek akkor is simán elmondom:D bezzeg ha a törit vágnám ennyire.. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. november 04. 13:14 #11864
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Fangirl alert! wub2.gif Tegnapi Merlin csudijóóó volt. yahoo.gif
Imádom ezt a kis ürgét. Ki nézte még? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: iannina
2012. november 04. 14:22 #11865
- törölt felhasználó -    
ájm dö börzdéj görl
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. november 04. 17:06 #11866
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/forum/topik/281905-boldog-szuletesnapot-ariana/ nem? senki?
2012. november 05. 14:04 #11867
- törölt felhasználó -    
Tegnap szülinapom alkalmából úgy 300 sztárnak írtam Twitteren, hogy kívánjanak nekem boldog szülinapot, és ebből 21 meg is tisztelt egy válasszal vagy egy retweettel. Ha nem hiszitek, favoritolt tweeteim.
A legédesebb, aki felköszöntött, az drágaságos Mena Suvari volt (Mena Suvari felköszöntött, úristen), aki ezt írta nekem: Happy Happy Birthday Rileah! May this day of yours be filled with many many Blessings!!!
2012. november 05. 15:31 #11868
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.11.05. 14:04)
Tegnap szülinapom alkalmából úgy 300 sztárnak írtam Twitteren, hogy kívánjanak nekem boldog szülinapot, és ebből 21 meg is tisztelt egy válasszal vagy egy retweettel. Ha nem hiszitek, favoritolt tweeteim.
A legédesebb, aki felköszöntött, az drágaságos Mena Suvari volt (Mena Suvari felköszöntött, úristen), aki ezt írta nekem: Happy Happy Birthday Rileah! May this day of yours be filled with many many Blessings!!!

de jó smileeee.gif utólag is boldog szülinapot:)
2012. november 05. 22:19 #11869
- törölt felhasználó -    
Látta-e valaki a legújabb The Walking Dead-et? Nem tudom, milyen rég sírtam ennyire keservesen egy sorozaton... unsure.gif
2012. november 06. 20:01 #11870
- törölt felhasználó -    
Utólagos Hepi börszdéj rileahnak bday.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m8o0pvxWxw1qfngun.gif

(bocsi, de tegnap este jött vissza a netem 4 nap után, és nem tudtam írni reklamalo.gif )

amúgy hola! hi.gif

ui: vegyek neked ajándékba egy JB szexbabát? spiteful.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Misao
2012. november 06. 20:38 #11871
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2012.11.06. 20:01)
Utólagos Hepi börszdéj rileahnak bday.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m8o0pvxWxw1qfngun.gif
(bocsi, de tegnap este jött vissza a netem 4 nap után, és nem tudtam írni reklamalo.gif )
amúgy hola! hi.gif
ui: vegyek neked ajándékba egy JB szexbabát? spiteful.gif

Óh köszcsi asszony! wub.gif
Minden vágyam egy JB szexbaba, aludhatna velünk egy ágyban spiteful.gif
2012. november 09. 17:49 #11872
- törölt felhasználó -    
fangirling ezerrel *o*
https://pbs.twimg.com/media/A7ReWXtCQAI15c7.jpg
2012. november 09. 19:35 #11873
Misao
Misao
dracarys™

Ezen a héten többet használtam az iskola mosdóját mint az elmúlt 2 évben összesen. rohog.gif Hétfő: első óra ICT összeraktak minket csoportba (4emberes),kommit kellett írni egymás power point-os beumutatójáról,kaptunk ilyen "értékelő lapot vagymiaf*szt" is ahova felkerül az értékelt és az értékelő neve. Erre kérdem az egyiket: "Mi a neved?" - *nézz rám mint egy retardáltra majd kinyögi* - "Braan..d..." valaki a háttérben befejezte előtte,hogy "-don" *kis patkányfej még mindig bámul* Oké,vezetékneved? mondom. Erre nem is válaszolt,de már félig nyitott szájjal fürkész én meg azt se tudtam hova nézzek. Szerencsémre kisvártatva megint kisegítették a háttérben: Young a vezetékneve,ja nem várjál inkább "old". _nevet.gif Végül az elsőt írtam fel a papíra az hitelesebbnek tűnt vagy mitomén. rohog.gif Óra után persze rohantam a toiletre,eltöltöttem a tükör előtt vagy 10 percet; orrom nem vérzett,fogaim a helyükön voltak,bőrömön nem mutatkoztak a lepra jelei,így nem jöttem rá,hogy mi a baj az arcommal szóval arra jutotta vlszeg nem értette minek akarom én a teljes nevét,vagy vmi magándetektív lehetek. rofl.gif Kedd: Valami arab csaj akivel mostanában lógunk megért (két szünetben 3x) hogy kisérjem már el a női mellékhelyiségre mert kiakarja javítani a sminkjét és egyedül menni olyan ciki. Megsajnáltam szegényt (mert én már csak ilyen melegszívű vagyok mwuahahaha) - meg amúgy se volt más dolgom tehát egész szünetet a budiban töltöttem kedden. omg.gif Szerda: science-en valami idióta állat "véletlenül" stiftes ragasztó darabot (jónagydarabot) dobot a hajamba. Mondjuk volt olyan jófej,hogy óra után egy hanyag "bocsánatot" meg "nem volt szándékosat" motyogot,én meg természetesen ezt követően megint vettem az irányt a fürdőszoba felé. A helyzet menthetetlen volt,itthon kikellett vágnom egy csomót a hajamból mert már nem tudtam szétválasztani úgy összeragadt,azt a gyereket meg megátkoztam. reklamalo.gif Csütörtök: enyém lett az egyik legjobb angol doga meg imaginary writing (amiben még mindig nem vagyok biztos hogy micsoda, de ezek szerint jól csinálom) _nevet.gif A tanár hangosan bejelentette,az átkozottulidegesítőtanár"seggéd" buzdítására kaptam egy osztály tapsot (jóideje most először) az osztálytapsban meg ugye mindenki beletartozott még ő is. blush.gif Ezután megint mentem a mosdóba vigyorogni egy sort a tükörelőtt mint egy idióta. rohog.gif Péntek: ez az egy nap maradt ki,ma egyszer se mentem még a toilet közelébe se. rofl.gif Ennyi. És miért olyan nagy dolog? Mert eddig kb. 2x ha jártam a suli budijában (még mindig kirázz a hideg a zöld falaitól unsure.gif ),mostmeg egy héten többször is.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m65ix9dt6j1qzmpdjo2_500.gif
Esetleg valakinek volt hasonló értelmes/izgalmas hete? biggrin.gif
2012. november 09. 19:58 #11874
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.11.09. 19:35)
Ezen a héten többet használtam az iskola mosdóját mint az elmúlt 2 évben összesen. rohog.gif Hétfő: első óra ICT összeraktak minket csoportba (4emberes),kommit kellett írni egymás power point-os beumutatójáról,kaptunk ilyen "értékelő lapot vagymiaf*szt" is ahova felkerül az értékelt és az értékelő neve. Erre kérdem az egyiket: "Mi a neved?" - *nézz rám mint egy retardáltra majd kinyögi* - "Braan..d..." valaki a háttérben befejezte előtte,hogy "-don" *kis patkányfej még mindig bámul* Oké,vezetékneved? mondom. Erre nem is válaszolt,de már félig nyitott szájjal fürkész én meg azt se tudtam hova nézzek. Szerencsémre kisvártatva megint kisegítették a háttérben: Young a vezetékneve,ja nem várjál inkább "old". _nevet.gif Végül az elsőt írtam fel a papíra az hitelesebbnek tűnt vagy mitomén. rohog.gif  Óra után persze rohantam a toiletre,eltöltöttem a tükör előtt vagy 10 percet; orrom nem vérzett,fogaim a helyükön voltak,bőrömön nem mutatkoztak a lepra jelei,így nem jöttem rá,hogy mi a baj az arcommal szóval arra jutotta vlszeg nem értette minek akarom én a teljes nevét,vagy vmi magándetektív lehetek. rofl.gif Kedd: Valami arab csaj akivel mostanában lógunk megért (két szünetben 3x) hogy kisérjem már el a női mellékhelyiségre mert kiakarja javítani a sminkjét és egyedül menni olyan ciki. Megsajnáltam szegényt (mert én már csak ilyen melegszívű vagyok mwuahahaha) - meg amúgy se volt más dolgom tehát egész szünetet a budiban töltöttem kedden. omg.gif Szerda: science-en valami idióta állat "véletlenül" stiftes ragasztó darabot (jónagydarabot) dobot a hajamba. Mondjuk volt olyan jófej,hogy óra után egy hanyag "bocsánatot" meg "nem volt szándékosat" motyogot,én meg természetesen ezt követően megint vettem az irányt a fürdőszoba felé. A helyzet menthetetlen volt,itthon kikellett vágnom egy csomót a hajamból mert már nem tudtam szétválasztani úgy összeragadt,azt a gyereket meg megátkoztam. reklamalo.gif Csütörtök: enyém lett az egyik legjobb angol doga meg imaginary writing (amiben még mindig nem vagyok biztos hogy micsoda, de ezek szerint jól csinálom) _nevet.gif A tanár hangosan bejelentette,az átkozottulidegesítőtanár"seggéd" buzdítására kaptam egy osztály tapsot (jóideje most először) az osztálytapsban meg ugye mindenki beletartozott még ő is. blush.gif Ezután megint mentem a mosdóba vigyorogni egy sort a tükörelőtt mint egy idióta. rohog.gif Péntek: ez az egy nap maradt ki,ma egyszer se mentem még a toilet közelébe se. rofl.gif Ennyi. És miért olyan nagy dolog? Mert eddig kb. 2x ha jártam a suli budijában (még mindig kirázz a hideg a zöld falaitól unsure.gif ),mostmeg egy héten többször is.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m65ix9dt6j1qzmpdjo2_500.gif
Esetleg valakinek volt hasonló értelmes/izgalmas hete? biggrin.gif

Ajj, jólvan. _nevet.gif Ma "szerelmem" sajnos nem volt oskolában. sad.gif De tegnap viszont nagyon jól elvoltunk. Rendeltem ilyen felcsatolható frufrut, meg minden lolol. És megdícsérte. biggrin.gif
2012. november 09. 20:06 #11875
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Ariana @ 2012.11.09. 19:58)
Ajj, jólvan. _nevet.gif Ma "szerelmem" sajnos nem volt oskolában. sad.gif De tegnap viszont nagyon jól elvoltunk. Rendeltem ilyen felcsatolható frufrut, meg minden lolol. És megdícsérte. biggrin.gif

hogykell egy frufrut felcsatolni? _nevet.gif Elnézést már a kérdésért,de egy kicsit maradi vagyok az ilyen dolgokban... unsure.gif Nekem anno volt frufrum szörnyen néztem ki vele. omg.gif Szerelmed meg nagyon figyelmes lehet ezekszerint. cool.gif
2012. november 09. 20:50 #11876
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.11.09. 20:06)
hogykell egy frufrut felcsatolni? _nevet.gif Elnézést már a kérdésért,de egy kicsit maradi vagyok az ilyen dolgokban... unsure.gif Nekem anno volt frufrum szörnyen néztem ki vele. omg.gif Szerelmed meg nagyon figyelmes lehet ezekszerint. cool.gif

Hát van rajta két ilyen csat, külön ilyen emberi haj, és hát rácsatolod a fejed búbjára és annyi. cool.gif Aztán így utolsó órán nagyon megbámult a szerelmem, kérdeztem mit néz? Mondja hogy a hajamat. Kérdem, hogy miért? Azt mondja, mert még fura. Kérdem jó vagy rossz értelemben? Aztmondja is-is. biggrin.gif Hogy szebb vagyok frufru nélkül, de ez se rossz. rolleyes.gif
2012. november 11. 12:02 #11877
- törölt felhasználó -    
Helóbelló smileeee.gif majdnem mindennap azt álmodom, hogy az ablakon mászok ki unsure.gif de mindig máshol, meg valamikor kinyitom, valamikor betöröm és úgy menekülök, de az ablakon mászok kifelé nevet2.gif hát már 6x ilyesmit álmodtam reklamalo.gif anyám szerint én vagyok Wendy a Pán Péterből, azok is ott repültek ki cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Misao
2012. november 11. 12:45 #11878
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2012.11.11. 12:02)
Helóbelló  smileeee.gif  majdnem mindennap azt álmodom, hogy az ablakon mászok ki unsure.gif de mindig máshol, meg valamikor kinyitom, valamikor betöröm és úgy menekülök, de az ablakon mászok kifelé nevet2.gif hát már 6x ilyesmit álmodtam reklamalo.gif anyám szerint én vagyok Wendy a Pán Péterből, azok is ott repültek ki cool.gif

Nekem ma rémálmom volt, de olyan jófajta (volt benne visszatérő rémség is unsure.gif ) Tök családias volt. Nekünk külön van ilyen kertünk külön a síneknél és most az valahogy így meg volt nagyobbodva, és ott laktunk így komplett az egész család, és egyszer csak ilyen nő ilyen szakadt ruhákban, véresen (igen, ő a visszatérő rémség, álmodtam már vele), elkezdett valami sátáni szöveget üvölteni, és volt nála egy poroló, majd madárrá alakult a nő, felszállt és a porolót a házunk tetejére ejtette, ekkor anyám elkezdte, hogy ha egy véres prostituált a síneken porolót fogva átváltozik madárrá és a porolót a házadra dobja, miközben átmegy két fenyőfa között, az valami nagyon rossznak a jele. (wtf blink.gif ) És aztán ilyen nyulak futkároztak a földön de nagyon gyorsak voltak, egyet sikerült elkapnom, elneveztem Kapri-nak. cool.gif Aztán jött a második vészjósló jel: a szomszéd kertéből a gyom felfutott a kerítésünkre. (igen, ez vészjósló) Ekkor Kapri átváltozott ilyen zombi nyúllá, és le kellett ütni szegényt, aztán előjöttek a zombik a földből, meg a szellemek de becsuktuk az ajtót és bekapcsoltuk a varázslatos tűzhelyt, ami beszívta az összes rosszat laugh.gif És hirtelen nagyobb házunk lett, ilyen zöld falak, minden félhomály, én felkelek az ágyamban, és Kapri ott futkározik a földön, megsimogatom, odaviszem apámnak, mindenki boldog, és egyszer csak egy ilyen gyorsan futó fekete nyúl van a szobámba, és hirtelen köddé válik 110.gif Ennyi thumbsup.gif
2012. november 11. 13:10 #11879
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.11.11. 12:45)
Nekem ma rémálmom volt, de olyan jófajta (volt benne visszatérő rémség is unsure.gif ) Tök családias volt. Nekünk külön van ilyen kertünk külön a síneknél és most az valahogy így meg volt nagyobbodva, és ott laktunk így komplett az egész család, és egyszer csak ilyen nő ilyen szakadt ruhákban, véresen (igen, ő a visszatérő rémség, álmodtam már vele), elkezdett valami sátáni szöveget üvölteni, és volt nála egy poroló, majd madárrá alakult a nő, felszállt és a porolót a házunk tetejére ejtette, ekkor anyám elkezdte, hogy ha egy véres prostituált a síneken porolót fogva átváltozik madárrá és a porolót a házadra dobja, miközben átmegy két fenyőfa között, az valami nagyon rossznak a jele. (wtf blink.gif ) És aztán ilyen nyulak futkároztak a földön de nagyon gyorsak voltak, egyet sikerült elkapnom, elneveztem Kapri-nak. cool.gif Aztán jött a második vészjósló jel: a szomszéd kertéből a gyom felfutott a kerítésünkre. (igen, ez vészjósló) Ekkor Kapri átváltozott ilyen zombi nyúllá, és le kellett ütni szegényt, aztán előjöttek a zombik a földből, meg a szellemek de becsuktuk az ajtót és bekapcsoltuk a varázslatos tűzhelyt, ami beszívta az összes rosszat laugh.gif És hirtelen nagyobb házunk lett, ilyen zöld falak, minden félhomály, én felkelek az ágyamban, és Kapri ott futkározik a földön, megsimogatom, odaviszem apámnak, mindenki boldog, és egyszer csak egy ilyen gyorsan futó fekete nyúl van a szobámba, és hirtelen köddé válik 110.gif Ennyi thumbsup.gif

Úristen nevet2.gif ez egy kész film cool.gif
2012. november 11. 13:22 #11880
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2012.11.11. 13:10)
Úristen nevet2.gif ez egy kész film cool.gif

Tiszta American Horror Story feeling volt már a végén cool.gif
1275 oldal 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!