Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 13. 12:43 #12081
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.02.13. 12:37)
mindig ezt csinálják dry.gif én is csomószor jártam már így.

csak ezzel az a baj, hogy oké, törölje, de miért nem ír levelet. Velem is baj van, mert nem merek beírni nekik, hátha engem is törölnek, mert némelyik aztán.. De pláne úgy, hogy szerintem jó helyre hoztam létre, és nem baromságot, volt értelme. Ja lehet, hogy ezzel volt a baj, nem tudom. Mindegy, már alábbhagyott a dühöm.
Kár, hogy ez itt csak így megy, hogy putty, eltűntetjük a dolgokat szó nélkül. ohmy.gif
2013. február 13. 14:51 #12082
- törölt felhasználó -    
Az univerzum nagyon szeret jóból és rosszból is adni nekem. biggrin.gif Tegnap Hoodie Allen válaszolt egy tweetemre, hurrá. Ma meg kapok magyarból két 1-est. mellow.gif Anyunak nem mondom meg, amíg nem tudom valahogy kijavítani, le is vágna érte. Aztán holnap megyek a Lenyűgöző Teremtmények premierjére, alig várom. laugh.gif Remélem addig nem történik velem semmi rossz. cool.gif
2013. február 13. 17:43 #12083
- törölt felhasználó -    
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.02.13. 12:43)
csak ezzel az a baj, hogy oké, törölje, de miért nem ír levelet. Velem is baj van, mert nem merek beírni nekik, hátha engem is törölnek, mert némelyik aztán.. De pláne úgy, hogy szerintem jó helyre hoztam létre, és nem baromságot, volt értelme. Ja lehet, hogy ezzel volt a baj, nem tudom. Mindegy, már alábbhagyott a dühöm. 
Kár, hogy ez itt csak így megy, hogy putty, eltűntetjük a dolgokat szó nélkül. ohmy.gif

én olyankor írtam valamelyik modinak(mindig másnak), de mindig olyasmi volt a válasz, hogy nincs értelme.. :/ úgyhogy nagyjából fel is hagytam azzal, hogy próbálkozzam. én egyszer beugattam valamelyiknek, hogy mi a f@szért törölte a témám, mire közölte, hogy nem ő volt omg.gif na gondolhatod rohog.gif
2013. február 13. 17:46 #12084
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2013.02.13. 14:51)
Az univerzum nagyon szeret jóból és rosszból is adni nekem. biggrin.gif Tegnap Hoodie Allen válaszolt egy tweetemre, hurrá. Ma meg kapok magyarból két 1-est. mellow.gif Anyunak nem mondom meg, amíg nem tudom valahogy kijavítani, le is vágna érte. Aztán holnap megyek a Lenyűgöző Teremtmények premierjére, alig várom. laugh.gif Remélem addig nem történik velem semmi rossz. cool.gif

a rossz jegyekkel én is így vagyok.. Majd ha kapok jót akkor elmondom.. Meg azt szoktam, hogy nem mondom el, aztán anyu megnézi a digitális naplót hónapokkal/hetekkel később, és azt mondom neki, hogy "pedig mondtam".. Nemrég két 1-est kaptam kémiából, ami azért sz@r mert félévkor buktam belőle, év végén nem kéne, főleg, hogy jövőre nem indítanak újságírás szakot.
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2013. február 13. 18:32 #12085
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.02.13. 17:43)
én olyankor írtam valamelyik modinak(mindig másnak), de mindig olyasmi volt a válasz, hogy nincs értelme.. :/ úgyhogy nagyjából fel is hagytam azzal, hogy próbálkozzam. én egyszer beugattam valamelyiknek, hogy mi a f@szért törölte a témám, mire közölte, hogy nem ő volt omg.gif na gondolhatod rohog.gif

Na valami ilyesmire gondoltam, meg attól féltem, hogy törölnek vagy ilyesmi, bár nem tudom, hogy ez hogy megy, de érdekes. Azért nekem ez a válasz is több lett volna, minthogy szimplán törlik. Amúgy meg kétlem, hogy te is, vagy akárki is olyan topikot indítana, ami förtelmesen nagy hülyeség lenne. Én már láttam pár topikot, ami hagy maga után kívánni valót, és még most is él. Amúgy ugyanígy vagyok a cikkírással is, 3-4szer írtam meg ugyanazt a cikket egy filmsorozattal kapcsolatban, és semmi, hogy miért nem jó vagy ilyesmi, csak azt látom hogy nincs sehol, holott néhány elvetemültség meg címlapra kerül. Ez is érdekes. Hát most így kezdje el az ember a starity-s karrierépítését biggrin.gif. Próbálok idővel moderátori pozíciót szerezni, hogy jobban bánhassak a tagokkal.
2013. február 13. 19:33 #12086
- törölt felhasználó -    
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.02.13. 18:32)
Na valami ilyesmire gondoltam, meg attól féltem, hogy törölnek vagy ilyesmi, bár nem tudom, hogy ez hogy megy, de érdekes. Azért nekem ez a válasz is több lett volna, minthogy szimplán törlik. Amúgy meg kétlem, hogy te is, vagy akárki is olyan topikot indítana, ami förtelmesen nagy hülyeség lenne. Én már láttam pár topikot, ami hagy maga után kívánni valót, és még most is él. Amúgy ugyanígy vagyok a cikkírással is, 3-4szer írtam meg ugyanazt a cikket egy filmsorozattal kapcsolatban, és semmi, hogy miért nem jó vagy ilyesmi, csak azt látom hogy nincs sehol, holott néhány elvetemültség meg címlapra kerül. Ez is érdekes. Hát most így kezdje el az ember a starity-s karrierépítését biggrin.gif. Próbálok idővel moderátori pozíciót szerezni, hogy jobban bánhassak a tagokkal.

amúgy szerintem sem lehet felesleges hülyeség egy topik.. Mondjuk ha valaki csinál olyat, ami már van, és azt törlik az oké.. De így :/ mindig van olyan topik, ami nem tetszik valakinek.. Akkor mindet törölni kéne? A cikkek meg.. Nem tudom, minek arról cikk pl, hogy valaki levágatta a haját. És szerinted leszel majd moderátor? amúgy ez hogy működik? Hogy lehet valaki modi?
2013. február 13. 19:44 #12087
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.02.13. 19:33)
amúgy szerintem sem lehet felesleges hülyeség egy topik.. Mondjuk ha valaki csinál olyat, ami már van, és azt törlik az oké.. De így :/ mindig van olyan topik, ami nem tetszik valakinek.. Akkor mindet törölni kéne? A cikkek meg.. Nem tudom, minek arról cikk pl, hogy valaki levágatta a haját. És szerinted leszel majd moderátor? amúgy ez hogy működik? Hogy lehet valaki modi?

Hát egy moderátortól érdeklődtem, aki úgy lett modi, hogy véletlenül beválasztották, ne kérdezt hogy. Állítása szerint kevés volt a moderátor, csak tudnám hogy ezt honnan lehet tudni, mert én írtam anno moderátorok topikjába, de arra sem kaptam választ. Amúgy még azt ajánlotta az a modi, hogy sok cikket meg véleményt kell írni, meg aktívnak kell lenni (gondolom sok hsz kell) és szerkeszteni pár adatlapot. Szóval elég sok minden, de ebből mi az igaz, nem tudom. Szerintem itt is span alapján megy, ha közel vagy a tűzhöz, akkor melegedhetsz mellette, ha nem, hát... Szóval nem tudom. Nekem nincs túl sok hsz-em (kb. 1500 kerekítve), de baromi aktív vagyok, sok adatlapom van, viszont cikkem nincs, mivel kicsit bekorlátoznak. De talán valaki jobban tudja, nekem ennyit mondtak.
2013. február 13. 20:05 #12088
- törölt felhasználó -    
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.02.13. 19:44)
Hát egy moderátortól érdeklődtem, aki úgy lett modi, hogy véletlenül beválasztották, ne kérdezt hogy. Állítása szerint kevés volt a moderátor, csak tudnám hogy ezt honnan lehet tudni, mert én írtam anno moderátorok topikjába, de arra sem kaptam választ. Amúgy még azt ajánlotta az a modi, hogy sok cikket meg véleményt kell írni, meg aktívnak kell lenni (gondolom sok hsz kell) és szerkeszteni pár adatlapot. Szóval elég sok minden, de ebből mi az igaz, nem tudom. Szerintem itt is span alapján megy, ha közel vagy a tűzhöz, akkor melegedhetsz mellette, ha nem, hát... Szóval nem tudom. Nekem nincs túl sok hsz-em (kb. 1500 kerekítve), de baromi aktív vagyok, sok adatlapom van, viszont cikkem nincs, mivel kicsit bekorlátoznak. De talán valaki jobban tudja, nekem ennyit mondtak.

ja, értem. Nem vágom miért kell sok hozzászólás, meg cikkek, adatlapok.. Anélkül nem lehet valaki modi? Érdekes :/
2013. február 14. 00:28 #12089
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.02.13. 20:05)
ja, értem. Nem vágom miért kell sok hozzászólás, meg cikkek, adatlapok.. Anélkül nem lehet valaki modi? Érdekes :/

Szerintem még lehetne, na de mindegy. Különben jó az avatárod biggrin.gif
2013. február 14. 15:55 #12090
- törölt felhasználó -    
Mint még mindig mondtam: az univerzum jóból és rosszból is szeret nekem adni. Decemberben jégkoripályán voltunk az osztállyal, és az egyik gyerek elkezdett engem tolni a jégen, így elémvágott, de elesett, és én átmentem három ujján a jégkorim élével... Kishíján levágtam az ujjait, akkor mentem volna éleztetni a korimat, de aztán valami csoda folytán mégse, mert akkor nagy baj lett volna. biggrin.gif Na ez a gyerek a elkezdett engem csikizni, mondom neki, hogy hagyja abba, de nem engedett el, és mikor ki akartam kerülni, nekimentem a vállának, roppant egyet az orrom, azóta is fáj, és az a porcogó egyfolytában ha mozgatom, teljesen kimegy az egyik felére a másik fele pedig nem. Szóval, nagy valószínűséggel eltörtem az orrom, én szerencsétlen. biggrin.gif Idézem magam:
Idézet
Aztán holnap megyek a Lenyűgöző Teremtmények premierjére, alig várom. Remélem addig nem történik velem semmi rossz.

Omg, ezt jól eltaláltam. biggrin.gif Igen, ma megyek a premierre, alig várom. biggrin.gif Úgy sincs jobb dolgom Valentin napon. biggrin.gif Holnap meg ha minden igaz, vár a doki. Azért kíváncsi vagyok, el-e tört vagy nem.
2013. február 14. 16:33 #12091
- törölt felhasználó -    
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.02.14. 00:28)
Szerintem még lehetne, na de mindegy. Különben jó az avatárod biggrin.gif

köszönöm. smileeee.gif
2013. február 16. 10:58 #12092
- törölt felhasználó -    
gyerekek..az normális, ha egy srác(aki amúgy a kiszemeltem) olyat ír, hogy "öriharisosebocsi te ribi:D xdxd (mint egy rossz kva ezt most úgy írtam:D)"? (persze csak hülyéskedett..xd)
2013. március 07. 11:31 #12093
- törölt felhasználó -    
Whazzup? Már majdnem 1 hónapja nem jött ide senki... Ma vagyok 2 éve tag (ezzel az adatlapommal) pompom.gif Idő közben sokat tevékenykedek Tumblrön, képeket, animációkat szerkesztek, és két szerkesztésem elérte a több, mint 1000 noteot, egy meg már 900 notenál van cool.gif De a legbüszkébb arra vagyok, ami elérte az 5500 noteot! ohmy.gif Az rengeteg, még mindig nem tudom hogy mellow.gif
2013. március 24. 21:58 #12094
- törölt felhasználó -    
Helló, van itt valaki? unsure.gif
2013. március 28. 10:51 #12095
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2013.03.24. 21:58)
Helló, van itt valaki? unsure.gif

nincs mellow.gif
2013. március 31. 15:23 #12096
- törölt felhasználó -    
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, és további jó szünetet!smileeee.gif Legyetek rosszak! gonosz.gif
2013. április 20. 12:54 #12097
- törölt felhasználó -    
Halihó unsure.gif Látom már teljesen kihalóban van a topik. help.gif
2013. április 20. 20:02 #12098
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2013.04.20. 12:54)
Halihó unsure.gif Látom már teljesen kihalóban van a topik.  help.gif

kicsit csak
2013. április 20. 20:24 #12099
- törölt felhasználó -