Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 24. 21:52 #12021
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Na mi a pálya??
2013. január 24. 22:49 #12022
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Ariana @ 2013.01.24. 20:58)
kicsit nevettem biggrin.gif aztán még odaírja, hogy: ha szeretnél megismerni nyugodtan írj vissza smileeee.gif

De most nem rendes? wub.gif omg.gif rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2013. január 25. 13:49 #12023
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.01.24. 22:49)
De most nem rendes? wub.gif omg.gif rolleyes.gif

dede, majd megzabálom blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. január 25. 17:58 #12024
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Azt hiszem a mai napom fénypontja ez az üzenet:
Idézet
sszia edvard nagy rajongód vagyok én izabella..nagyon szeretem az alkonyatot..és téged szeretlek benne a legjobban ..és engem is ug hivnak hogy izabella...csak én az izát használom biggrin.gif  _nevet.gif  wub.gif

Most elvonulok és meggyónom bűneimet. És összeteszem a két kezemet, hogy ilyen üzenetet kaphatok.
3 felhasználónak tetszik: Misao, Luckie, Ariana
2013. január 25. 22:55 #12025
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsofeeh @ 2013.01.25. 17:58)
Azt hiszem a mai napom fénypontja ez az üzenet: 
Most elvonulok és meggyónom bűneimet. És összeteszem a két kezemet, hogy ilyen üzenetet kaphatok.

zsófi mostantól edvardnak foglak hívni beer.gif én visszaírtam volna neki valami frappánsat think.gif
2013. január 27. 11:17 #12026
- törölt felhasználó -    
Sziasztok cool.gif történt veletek valami érdekes, amit meg szeretnétek osztani velem? acute.gif a mocskos dolgokat is lehet secret.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Misao
2013. január 29. 16:54 #12027
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Candies @ 2013.01.27. 11:17)
Sziasztok cool.gif történt veletek valami érdekes, amit meg szeretnétek osztani velem? acute.gif a mocskos dolgokat is lehet secret.gif

Bele esten a sárba. rohog.gif Ez a legmocskosabb dolog ami mostanában történt velem. acute.gif
Más...think.gif Öhm, csütörtökön szülői a kémia tanárom meg megkérdezte tőlem biztos léteznek-e szüleim mert még nem látta őket. blink.gif Nem akartam mondani,hogy azért mert nem rohantam bemutatni neki az őseimet az nem azt jelenti hogy nem léteznek. omg.gif Mindegy, azt mondta haza telefonál ha nem megyünk el a szülőire (már megint) rohog.gif Azután meg mehetek 7:00-re megint vissza az iskolába mert a drámatanár beszervezett egy kirándulást a színházba (mivel a legutóbbin nem voltam) Valami holokauszt darabot fogunk megnézni,hurrá! w00t.gif dry.gif
Úgy ennyi,izgalmas életem van,mi? _nevet.gif
Amúgy ki nézi a Beauty&The Beast új CW sorozatot?
Annak hatására most ilyen nyomozó rendőrféle akarok lenni. cool.gif Folyton magamat kéne letartóztatnom... nevet2.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Ariana
2013. január 29. 18:17 #12028
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Candies @ 2013.01.27. 11:17)

Érdekes?!, Hm...
Hát a mai napom elég érdekes volt! biggrin.gif Lekéstem a buszt, majdnem kettőt is! biggrin.gif
Aztán majdnem elestem, mert kibicsaklott a lábam, aztán körbenéztem, hogy hányan látták (csak ketten biggrin.gifD ) utána pedig hangos röhögésben törtem ki, mert már nem bírtam tovább. Úgy nevettem, hogy a szám, ami amúgy is ki van száradva, felrepedt és elkezdett vérezni a seb. dry.gif Na hát ez remek! Délután pedig, amikor vége lett az utolsó órámnak, felöltöztem, sál kabát minden, épp a táskámat akartam volna a vállamra akasztani, amikor kiesett a kezemből. Egy kis 15 ml s parfümöt hordok suliba, hátha kell egyszer, már amúgy sem volt sok benne, és nem eltört?!?! blink.gif
Amikor láttam, hogy zuhan a táska csak néztem és fintorogtam, és már-már poént készültem csinálni a szituációból, amikor pedig belegondoltam, hogy úristen, törékeny dolgok is vannak benne. Na, gyorsan meg is néztem az első zsebet. Nem kellett agysebésznek lennem, hogy rájöjjek, eltört, mert az émelyítő tömény parfüm illat egy pillanat alatt belepte a levegőt. Már a barátaim is az orrukat fogták be és köhögtek, hogy milyen irritáló az illat..sőőt, szag! biggrin.gif
Természetesen gondolkodás nélkül belenyúltam a zsebbe, teljesen elfeledve, hogy a kis üveg ugye üvegből van! blush.gif Akkor már rögtön bele is másztak a kis szilánkok a kezembe, konkrétan minden ujjamba minimum egy. Kiszedegettem őket, addig az egyik barátnő,m segített kipakolni, amiért hálás is vagyok neki. Hazafele a buszon pedig végig szagoltuk, ők már meg is bánták, hogy mellém ültek! Pontosabban a táska mellé, de megnyugtattam őket, hogy nem ők lesznek, akiknek a délutánja táskatakarítással fog telni! biggrin.gif És így ugye, nem unatkoztam miután hazaértem. A táskám, a kulcs csomóm és a cuccaim kint vannak a teraszon, fellógatva, mert nem lehet elviselni a szagot ami belőlük árad. És még most is, 100 kézmosás után is érzem a kezemen, de megyek is hajat mosni meg fürdeni, mert már nem bírom tovább!
Így utólag amúgy tényleg vicces volt, de azért sajnálom azt ami még maradt benne, mert ez volt a kedvencem, de sebaj, legalább eseménydúsan telt a napom! Viszont remélem, nektek azért nyugisabb volt! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, Ariana
2013. január 30. 11:46 #12029
- törölt felhasználó -    
Sziiasztok! hűha, de rég jártam itt. No mindegy. Hogy telnek a napjaitok?
nekem unalmasan.. Olyan ügyes vagyok, hogy pénteken, mikor szálltam le a buszról kiment a térdem.. Még gipszet is kaptam dry.gif suliba így persze nem mehetek, pedig szeretnék.. Nagyon unalmas itthon... Ráadásul most barátkoztam össze a sráccal, aki tetszik, erre elb@szom azzal, hogy nem tudok suliba menni. De facen órákat beszélünk.. biggrin.gif irtó aranyos:) tegnap hülyéskedt ünk, szóba került a pénz, és mondta, hogy adjak neki, hogy tudjon pizzát venni.. Mire mondtam, hogy azt lesheti, ö meg mondta, hogy akkor muszáj lesz az utcán táncolnia. végül eljutottunk valahogy az x faktorig, hogy ha rajtam múlna megnyerné, meg stb, ő meg mondta, hogy klassz lenne, mert akkor ingyen használhatná a nyilvános wc-ket(kicsit gyökér a srác) meg sok pénze lenne, én meg mondtam, hogy akkor vehetne sok pizzát.. És ő azt mondta, inkább segítene a rászorulókon(hát nem édes? *-*).. Meg mondta, hogy adott már csövesnek filmet.. Én meg nézek, hogy filmet minek, de nem írtam semmit.. 5 Percre rá ír, hogy "juj de hülye vagyok".. Kérdeztem, hogy mi van, ő me mondta, hogy "filmet írtam, pedig pénzt akartam.. Mamám valami filmet néz valszeg azért írtam azt".. hát jó rohog.gif és ezek után még b@szogatott, hogy én vagyok a hülye, amiért nem reagáltam arra, hogy filmet írt.. dry.gif de olyan aranyos, hogy az hihetetlen.. Esemény olyan könnyű beszélni vele. biggrin.gif
bocsi, ha untattam valakit, de muszáj volt leírnom.
3 felhasználónak tetszik: Ariana, Misao, Alison Lerman
2013. január 30. 16:27 #12030
- törölt felhasználó -    
Jajj, de sok szerencsétlen embör jár ide! laugh.gif Én is közéjük tartozok kb. Hát még múlt hét előtt csütörtökön és pénteken beteg voltam, de hétfőre jól is lettem, mentem suliba. Kedden reggel (múlt hét) kelek fel, 39 fokos láz, semmi nem maradt bennem, menten kihánytam. Ennek fejébe barátnőm ír nekem, hogy hanem megyek be holnap felelni, akkor megadja a hármast félévkor az osztályfőnök matekból. Mondom, ha nem akar egy kis rókát az ölébe, akkor inkább ne fáradjon, hogy lefeleltessen. rohog.gif Anyukám ekkor felhívta az osztályfőnököt (aki utál engem szerintem, és egyfolytában terrorizál), hogy nem tudok majd bemenni, mert lázam van és hányok. Aztán már nem is tudom mi folytán, anyukám telefonon keresztül elkezdett kiabálni az osztályfőnökkel, és az osztályfőnök is vele, anya mondta neki, hogy egyszerűen gyomoridegem szokott tőle lenni órákon (ami igaz is), mert annyira terrorizál engem órákon. Aztán úgy 3 óra múlva látom, hogy csörög a telefonom. Megnézem ki hív: Osztályfőnök. blink.gif Felvettem, alig volt hangom, alig tudtam beszélni, azt mondta, hogy megelőlegezi nekem a jobb jegyet, csak csináljak 10 példát a füzetbe. biggrin.gif Úgyhogy megúsztam jobb esetben. Aztán múlt hét közepén kiderült, hogy február 8-án lesz a koszorúcska táncom, és én az utolsó 3 óráról hiányoztam... Ma van az utolsó tánc... És természetesen én már 1 hete beteg vagyok, nem tudtam elmenni. De az egyik gyerek kérdezte (aki órán telefonozott, én pedig itthonról írtam neki), szóval kérdezte, hogy megyek-e mert ma van az utolsó óra, mondtam hogy nem, azt írta, hogy kár, pedig jó lett volna. Kérdeztem tőle, hogy nagyon nehezek-e a táncok? Hogy nem-e tudnám bepótolni? Azt mondta, hogy könnyűek, még ő is érti (nem egy okos bárányka), és hogy a mai órát lekamerázza nekem, és ha jövő héten megyek, ő és a fiúk elmutatják nekem a bevonulást és segítenek nekem minden szünetben, úgyhogy nagyon aranyosak. laugh.gif Én meg azt hittem, hogy nem is akarnának segíteni, erre ők ajánlják fel, kellemes meglepetés volt. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, Alison Lerman
2013. január 31. 17:43 #12031
- törölt felhasználó -    
Hali! Ugyebár lesz ez a bálom jövőhét pénteken, már be vagyok jelentve fodrászhoz, és valami ilyesmi lesz a hajam. Mit szóltok?
2013. január 31. 19:29 #12032
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 17:43)
Hali! Ugyebár lesz ez a bálom jövőhét pénteken, már be vagyok jelentve fodrászhoz, és valami ilyesmi lesz a hajam. Mit szóltok?

jézusom*-* ez gyönyörű biggrin.gif ha ilyesmi hajad lesz kitűnsz majd a többiek közül biggrin.gif
2013. január 31. 20:01 #12033
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 19:29)
jézusom*-* ez gyönyörű biggrin.gif ha ilyesmi hajad lesz kitűnsz majd a többiek közül biggrin.gif

Köszönöm szépen! w00t.gif blush.gif Hát, remélem. biggrin.gif Mindenki feltűzött hajjal megy majd, én már csak azért sem. biggrin.gif Meg olyan ruha lesz rajtam, amin nincs pánt, és az olyan rossz ha nem takarja semmi a vállamat, úgyhogy hagyom lógni, úgyis már olyan hosszú, mint a fene. biggrin.gif Meg decemberbe volt festetve utóljára egyébként, legelőször ammóniás hajfestékkel, egész eddig csak ammónia nélkülivel volt, de ez Syoss és amúgy azóta se látszik a lenövésem, pedig már 2 hét után szokott, nem értem hogy. blink.gif De viszony eléggé kifakult, úgyhogy csütörtökön megint újra lesz festetve, most megint ammónia nélküli, de ezúttal egy újabb vöröst, egy igazi vörös színt próbálok ki. biggrin.gif Meg aztán remélem lesz jövő héten mindenre időm, pénteken 3-ra megyek majd fodrászhoz, de nagy sietés lesz mert még franc tudja, hogy hogy lesz, 13:15-kor végződnek az óráink, aztán hazasietni, nem tudom, hogy akkor csináljam-e majd meg a sminkem és úgy menjek a fodrászhoz, aztán kb. 1 órát fogok a fodrásznál tölteni, aztán hazafutni, felöltözni, ha úgy van, akkor megcsinálni a sminket, mert addig úgyis elkenődik majd, aztán 5-re beérni a suliba, még próbálni aztán 6-kor előadás... Úgyhogy nem tudom, hogy lesz, de eléggé stresszes nap lesz, mindenkinek mindenkije ott lesz, leszünk vagy 150-en, én meg érzem hogy amilyen szerencsétlen leszek el fogom cseszni, mert miért ne... Egyébként a ruhám nagyon szép, tesómtól kértem kölcsön, majd posztolhatok róla képet, ha gondoljátok. happy.gif
2013. január 31. 20:36 #12034
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 20:01)
Köszönöm szépen! w00t.gif  blush.gif Hát, remélem. biggrin.gif Mindenki feltűzött hajjal megy majd, én már csak azért sem. biggrin.gif Meg olyan ruha lesz rajtam, amin nincs pánt, és az olyan rossz ha nem takarja semmi a vállamat, úgyhogy hagyom lógni, úgyis már olyan hosszú, mint a fene. biggrin.gif Meg decemberbe volt festetve utóljára egyébként, legelőször ammóniás hajfestékkel, egész eddig csak ammónia nélkülivel volt, de ez Syoss és amúgy azóta se látszik a lenövésem, pedig már 2 hét után szokott, nem értem hogy. blink.gif De viszony eléggé kifakult, úgyhogy csütörtökön megint újra lesz festetve, most megint ammónia nélküli, de ezúttal egy újabb vöröst, egy igazi vörös színt próbálok ki. biggrin.gif Meg aztán remélem lesz jövő héten mindenre időm, pénteken 3-ra megyek majd fodrászhoz, de nagy sietés lesz mert még franc tudja, hogy hogy lesz, 13:15-kor végződnek az óráink, aztán hazasietni, nem tudom, hogy akkor csináljam-e majd meg a sminkem és úgy menjek a fodrászhoz, aztán kb. 1 órát fogok a fodrásznál tölteni, aztán hazafutni, felöltözni, ha úgy van, akkor megcsinálni a sminket, mert addig úgyis elkenődik majd, aztán 5-re beérni a suliba, még próbálni aztán 6-kor előadás... Úgyhogy nem tudom, hogy lesz, de eléggé stresszes nap lesz, mindenkinek mindenkije ott lesz, leszünk vagy 150-en, én meg érzem hogy amilyen szerencsétlen leszek el fogom cseszni, mert miért ne... Egyébként a ruhám nagyon szép, tesómtól kértem kölcsön, majd posztolhatok róla képet, ha gondoljátok. happy.gif

nekem múltkor pár lila tincs volt a hajamban, valami sz@r festékkel, és, bár nem nőtt le, kb 2 hajmosás után annyira kikopott, hogy olyan szürkés lett blink.gif aztán valami fodrász boltban kerestem valamit, az eladó ajánlott valamit, megvettem, de az is borzasztó volt.. Olyan hamar kikopott, mint a másik:/ valahogy soha nincs szerencsém a hajfestékekkel rohog.gif a ruháról pedig már várom a képet, biztos gyönyörű biggrin.gif
2013. január 31. 20:45 #12035
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 20:36)
nekem múltkor pár lila tincs volt a hajamban, valami sz@r festékkel, és, bár nem nőtt le, kb 2 hajmosás után annyira kikopott, hogy olyan szürkés lett blink.gif  aztán valami fodrász boltban kerestem valamit, az eladó ajánlott valamit, megvettem, de az is borzasztó volt.. Olyan hamar kikopott, mint a másik:/ valahogy soha nincs szerencsém a hajfestékekkel rohog.gif a ruháról pedig már várom a képet, biztos gyönyörű biggrin.gif

Én nyáron készülök pirosra illetve sötétbarnára befestetni ilyen 6-8 mosás után kikopós festékkel, állítólag maradéktalanul lejön, hát próbáljuk ki. biggrin.gif Én egyébként tincseket így átmenetileg 1-2 napra krétával szoktam a hajamba csinálni, de nagyon hamar kijön és elfogja a ruhát. unsure.gif Meg ugyan ez a gond ezekkel a színes hajsprayekkel is. Ha valami tartósat akarsz, akkor ajánlom ezeket a pl. a Tang italporokat felforralod, belerakod a hajad, aztán belekevered hajpakolásba és úgy is rákened a hajadra, én ilyet a barátnőmnek fogok csinálni nyáron, 4 hónapig megmarad állítólag, Youtuben találsz róla videókat. biggrin.gif Bár ott Kool Aidot használnak, ami nálunk nem nagyon kapható, szerintem bármilyen italpor megteszi.
2013. január 31. 21:55 #12036
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 20:45)
Én nyáron készülök pirosra illetve sötétbarnára befestetni ilyen 6-8 mosás után kikopós festékkel, állítólag maradéktalanul lejön, hát próbáljuk ki. biggrin.gif Én egyébként tincseket így átmenetileg 1-2 napra krétával szoktam a hajamba csinálni, de nagyon hamar kijön és elfogja a ruhát. unsure.gif Meg ugyan ez a gond ezekkel a színes hajsprayekkel is. Ha valami tartósat akarsz, akkor ajánlom ezeket a pl. a Tang italporokat felforralod, belerakod a hajad, aztán belekevered hajpakolásba és úgy is rákened a hajadra, én ilyet a barátnőmnek fogok csinálni nyáron, 4 hónapig megmarad állítólag, Youtuben találsz róla videókat. biggrin.gif Bár ott Kool Aidot használnak, ami nálunk nem nagyon kapható, szerintem bármilyen italpor megteszi.

hát majd kipróbálom:D egyébként azok a színes spay-k tényleg nagyon nem jók.. Van itthon lila, egyszer használtam, fél óra múlva meg sem látszott.. blink.gif tök idegesítő, amikor egy hajfestéket, vagy színezőt, vagy valamit megveszek, aztán olyan sz@r, amilyet még nem láttam.. Persze valahogy mindig ez van.. Kifogom a legrosszabbakat. Ez az én szerencsém rolleyes.gif
2013. január 31. 22:06 #12037
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 21:55)
hát majd kipróbálom:D egyébként azok a színes spay-k tényleg nagyon nem jók.. Van itthon lila, egyszer használtam, fél óra múlva meg sem látszott..  blink.gif tök idegesítő, amikor egy hajfestéket, vagy színezőt, vagy valamit megveszek, aztán olyan sz@r, amilyet még nem láttam.. Persze valahogy mindig ez van.. Kifogom a legrosszabbakat. Ez az én szerencsém  rolleyes.gif

Nekem hajfestékekkel viszonylag nincs bajom, mikor legeslegelőször volt festetve a hajam tavaly júniusban, az csak ilyen Palette Color Shampoo volt, és szőke, nekem meg eredetileg ilyen sötétszőke hajam van, és befestettük és abszolút nem látszott, úgyhogy nagyon csalódott voltam... unsure.gif De a többi már jól megfogta a hajam, szerencsére, csak az a gond, hogy nagyon hamar nő a hajam, és már ilyen 2 hét után látszik a lenövés. mellow.gif
2013. február 01. 07:31 #12038
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
WHO WHO WHO You now it!
2013. február 01. 07:49 #12039
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 22:06)
Nekem hajfestékekkel viszonylag nincs bajom, mikor legeslegelőször volt festetve a hajam tavaly júniusban, az csak ilyen Palette Color Shampoo volt, és szőke, nekem meg eredetileg  ilyen sötétszőke hajam van, és befestettük és abszolút nem látszott, úgyhogy nagyon csalódott voltam... unsure.gif De a többi már jól megfogta a hajam, szerencsére, csak az a gond, hogy nagyon hamar nő a hajam, és már ilyen 2 hét után látszik a lenövés. mellow.gif

képzeld, egyik osztálytársam szeptemberben vörösre festette a haját, és még most is tök jól látszik neki, pedig nem festette újra. Nem tudom hogyan lehet az, hogy még nem kopott ki, és lenövés sem látszik blink.gif
2013. február 01. 13:11 #12040
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Hello-bello.
Emlékszik még rám valaki errefelé?