OFFTopik Reborn
2013. január 24. 21:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na mi a pálya??
2013. január 24. 22:49
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Ariana @ 2013.01.24. 20:58)
kicsit nevettem
aztán még odaírja, hogy: ha szeretnél megismerni nyugodtan írj vissza 
De most nem rendes?
1 felhasználónak tetszik:
Ariana
2013. január 25. 17:58
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Azt hiszem a mai napom fénypontja ez az üzenet:
Most elvonulok és meggyónom bűneimet. És összeteszem a két kezemet, hogy ilyen üzenetet kaphatok.
Idézet
sszia edvard nagy rajongód vagyok én izabella..nagyon szeretem az alkonyatot..és téged szeretlek benne a legjobban ..és engem is ug hivnak hogy izabella...csak én az izát használom
Most elvonulok és meggyónom bűneimet. És összeteszem a két kezemet, hogy ilyen üzenetet kaphatok.
2013. január 25. 22:55
Idézet (zsofeeh @ 2013.01.25. 17:58)
Azt hiszem a mai napom fénypontja ez az üzenet:
zsófi mostantól edvardnak foglak hívni
2013. január 29. 16:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Candies @ 2013.01.27. 11:17)
Sziasztok
történt veletek valami érdekes, amit meg szeretnétek osztani velem?
a mocskos dolgokat is lehet 
Bele esten a sárba.
Más...
Úgy ennyi,izgalmas életem van,mi?
Amúgy ki nézi a Beauty&The Beast új CW sorozatot?
Annak hatására most ilyen nyomozó rendőrféle akarok lenni.
2013. január 29. 18:17
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Candies @ 2013.01.27. 11:17)
Sziasztok
történt veletek valami érdekes, amit meg szeretnétek osztani velem?
a mocskos dolgokat is lehet 
Érdekes?!, Hm...
Hát a mai napom elég érdekes volt!
Aztán majdnem elestem, mert kibicsaklott a lábam, aztán körbenéztem, hogy hányan látták (csak ketten
Amikor láttam, hogy zuhan a táska csak néztem és fintorogtam, és már-már poént készültem csinálni a szituációból, amikor pedig belegondoltam, hogy úristen, törékeny dolgok is vannak benne. Na, gyorsan meg is néztem az első zsebet. Nem kellett agysebésznek lennem, hogy rájöjjek, eltört, mert az émelyítő tömény parfüm illat egy pillanat alatt belepte a levegőt. Már a barátaim is az orrukat fogták be és köhögtek, hogy milyen irritáló az illat..sőőt, szag!
Természetesen gondolkodás nélkül belenyúltam a zsebbe, teljesen elfeledve, hogy a kis üveg ugye üvegből van!
Így utólag amúgy tényleg vicces volt, de azért sajnálom azt ami még maradt benne, mert ez volt a kedvencem, de sebaj, legalább eseménydúsan telt a napom! Viszont remélem, nektek azért nyugisabb volt!
2013. január 30. 11:46
Sziiasztok! hűha, de rég jártam itt. No mindegy. Hogy telnek a napjaitok?
nekem unalmasan.. Olyan ügyes vagyok, hogy pénteken, mikor szálltam le a buszról kiment a térdem.. Még gipszet is kaptam
suliba így persze nem mehetek, pedig szeretnék.. Nagyon unalmas itthon... Ráadásul most barátkoztam össze a sráccal, aki tetszik, erre elb@szom azzal, hogy nem tudok suliba menni. De facen órákat beszélünk..
irtó aranyos:) tegnap hülyéskedt ünk, szóba került a pénz, és mondta, hogy adjak neki, hogy tudjon pizzát venni.. Mire mondtam, hogy azt lesheti, ö meg mondta, hogy akkor muszáj lesz az utcán táncolnia. végül eljutottunk valahogy az x faktorig, hogy ha rajtam múlna megnyerné, meg stb, ő meg mondta, hogy klassz lenne, mert akkor ingyen használhatná a nyilvános wc-ket(kicsit gyökér a srác) meg sok pénze lenne, én meg mondtam, hogy akkor vehetne sok pizzát.. És ő azt mondta, inkább segítene a rászorulókon(hát nem édes? *-*).. Meg mondta, hogy adott már csövesnek filmet.. Én meg nézek, hogy filmet minek, de nem írtam semmit.. 5 Percre rá ír, hogy "juj de hülye vagyok".. Kérdeztem, hogy mi van, ő me mondta, hogy "filmet írtam, pedig pénzt akartam.. Mamám valami filmet néz valszeg azért írtam azt".. hát jó
és ezek után még b@szogatott, hogy én vagyok a hülye, amiért nem reagáltam arra, hogy filmet írt..
de olyan aranyos, hogy az hihetetlen.. Esemény olyan könnyű beszélni vele.
bocsi, ha untattam valakit, de muszáj volt leírnom.
nekem unalmasan.. Olyan ügyes vagyok, hogy pénteken, mikor szálltam le a buszról kiment a térdem.. Még gipszet is kaptam
bocsi, ha untattam valakit, de muszáj volt leírnom.
2013. január 30. 16:27
Jajj, de sok szerencsétlen embör jár ide!
Én is közéjük tartozok kb. Hát még múlt hét előtt csütörtökön és pénteken beteg voltam, de hétfőre jól is lettem, mentem suliba. Kedden reggel (múlt hét) kelek fel, 39 fokos láz, semmi nem maradt bennem, menten kihánytam. Ennek fejébe barátnőm ír nekem, hogy hanem megyek be holnap felelni, akkor megadja a hármast félévkor az osztályfőnök matekból. Mondom, ha nem akar egy kis rókát az ölébe, akkor inkább ne fáradjon, hogy lefeleltessen.
Anyukám ekkor felhívta az osztályfőnököt (aki utál engem szerintem, és egyfolytában terrorizál), hogy nem tudok majd bemenni, mert lázam van és hányok. Aztán már nem is tudom mi folytán, anyukám telefonon keresztül elkezdett kiabálni az osztályfőnökkel, és az osztályfőnök is vele, anya mondta neki, hogy egyszerűen gyomoridegem szokott tőle lenni órákon (ami igaz is), mert annyira terrorizál engem órákon. Aztán úgy 3 óra múlva látom, hogy csörög a telefonom. Megnézem ki hív: Osztályfőnök.
Felvettem, alig volt hangom, alig tudtam beszélni, azt mondta, hogy megelőlegezi nekem a jobb jegyet, csak csináljak 10 példát a füzetbe.
Úgyhogy megúsztam jobb esetben. Aztán múlt hét közepén kiderült, hogy február 8-án lesz a koszorúcska táncom, és én az utolsó 3 óráról hiányoztam... Ma van az utolsó tánc... És természetesen én már 1 hete beteg vagyok, nem tudtam elmenni. De az egyik gyerek kérdezte (aki órán telefonozott, én pedig itthonról írtam neki), szóval kérdezte, hogy megyek-e mert ma van az utolsó óra, mondtam hogy nem, azt írta, hogy kár, pedig jó lett volna. Kérdeztem tőle, hogy nagyon nehezek-e a táncok? Hogy nem-e tudnám bepótolni? Azt mondta, hogy könnyűek, még ő is érti (nem egy okos bárányka), és hogy a mai órát lekamerázza nekem, és ha jövő héten megyek, ő és a fiúk elmutatják nekem a bevonulást és segítenek nekem minden szünetben, úgyhogy nagyon aranyosak.
Én meg azt hittem, hogy nem is akarnának segíteni, erre ők ajánlják fel, kellemes meglepetés volt.
2013. január 31. 19:29
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 17:43)
Hali! Ugyebár lesz ez a bálom jövőhét pénteken, már be vagyok jelentve fodrászhoz, és valami ilyesmi lesz a hajam. Mit szóltok?
jézusom*-* ez gyönyörű
Ariana
2013. január 31. 20:01
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 19:29)
jézusom*-* ez gyönyörű
ha ilyesmi hajad lesz kitűnsz majd a többiek közül 
Köszönöm szépen!
2013. január 31. 20:36
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 20:01)
Köszönöm szépen!
Hát, remélem.
Mindenki feltűzött hajjal megy majd, én már csak azért sem.
Meg olyan ruha lesz rajtam, amin nincs pánt, és az olyan rossz ha nem takarja semmi a vállamat, úgyhogy hagyom lógni, úgyis már olyan hosszú, mint a fene.
Meg decemberbe volt festetve utóljára egyébként, legelőször ammóniás hajfestékkel, egész eddig csak ammónia nélkülivel volt, de ez Syoss és amúgy azóta se látszik a lenövésem, pedig már 2 hét után szokott, nem értem hogy.
De viszony eléggé kifakult, úgyhogy csütörtökön megint újra lesz festetve, most megint ammónia nélküli, de ezúttal egy újabb vöröst, egy igazi vörös színt próbálok ki.
Meg aztán remélem lesz jövő héten mindenre időm, pénteken 3-ra megyek majd fodrászhoz, de nagy sietés lesz mert még franc tudja, hogy hogy lesz, 13:15-kor végződnek az óráink, aztán hazasietni, nem tudom, hogy akkor csináljam-e majd meg a sminkem és úgy menjek a fodrászhoz, aztán kb. 1 órát fogok a fodrásznál tölteni, aztán hazafutni, felöltözni, ha úgy van, akkor megcsinálni a sminket, mert addig úgyis elkenődik majd, aztán 5-re beérni a suliba, még próbálni aztán 6-kor előadás... Úgyhogy nem tudom, hogy lesz, de eléggé stresszes nap lesz, mindenkinek mindenkije ott lesz, leszünk vagy 150-en, én meg érzem hogy amilyen szerencsétlen leszek el fogom cseszni, mert miért ne... Egyébként a ruhám nagyon szép, tesómtól kértem kölcsön, majd posztolhatok róla képet, ha gondoljátok. 
nekem múltkor pár lila tincs volt a hajamban, valami sz@r festékkel, és, bár nem nőtt le, kb 2 hajmosás után annyira kikopott, hogy olyan szürkés lett
Ariana
2013. január 31. 20:45
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 20:36)
nekem múltkor pár lila tincs volt a hajamban, valami sz@r festékkel, és, bár nem nőtt le, kb 2 hajmosás után annyira kikopott, hogy olyan szürkés lett
aztán valami fodrász boltban kerestem valamit, az eladó ajánlott valamit, megvettem, de az is borzasztó volt.. Olyan hamar kikopott, mint a másik:/ valahogy soha nincs szerencsém a hajfestékekkel
a ruháról pedig már várom a képet, biztos gyönyörű 
Én nyáron készülök pirosra illetve sötétbarnára befestetni ilyen 6-8 mosás után kikopós festékkel, állítólag maradéktalanul lejön, hát próbáljuk ki.
2013. január 31. 21:55
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 20:45)
Én nyáron készülök pirosra illetve sötétbarnára befestetni ilyen 6-8 mosás után kikopós festékkel, állítólag maradéktalanul lejön, hát próbáljuk ki.
Én egyébként tincseket így átmenetileg 1-2 napra krétával szoktam a hajamba csinálni, de nagyon hamar kijön és elfogja a ruhát.
Meg ugyan ez a gond ezekkel a színes hajsprayekkel is. Ha valami tartósat akarsz, akkor ajánlom ezeket a pl. a Tang italporokat felforralod, belerakod a hajad, aztán belekevered hajpakolásba és úgy is rákened a hajadra, én ilyet a barátnőmnek fogok csinálni nyáron, 4 hónapig megmarad állítólag, Youtuben találsz róla videókat.
Bár ott Kool Aidot használnak, ami nálunk nem nagyon kapható, szerintem bármilyen italpor megteszi.
hát majd kipróbálom:D egyébként azok a színes spay-k tényleg nagyon nem jók.. Van itthon lila, egyszer használtam, fél óra múlva meg sem látszott..
Ariana
2013. január 31. 22:06
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.01.31. 21:55)
hát majd kipróbálom:D egyébként azok a színes spay-k tényleg nagyon nem jók.. Van itthon lila, egyszer használtam, fél óra múlva meg sem látszott..
tök idegesítő, amikor egy hajfestéket, vagy színezőt, vagy valamit megveszek, aztán olyan sz@r, amilyet még nem láttam.. Persze valahogy mindig ez van.. Kifogom a legrosszabbakat. Ez az én szerencsém 
Nekem hajfestékekkel viszonylag nincs bajom, mikor legeslegelőször volt festetve a hajam tavaly júniusban, az csak ilyen Palette Color Shampoo volt, és szőke, nekem meg eredetileg ilyen sötétszőke hajam van, és befestettük és abszolút nem látszott, úgyhogy nagyon csalódott voltam...
2013. február 01. 07:31
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
WHO WHO WHO You now it!
2013. február 01. 07:49
Idézet (Ariana @ 2013.01.31. 22:06)
Nekem hajfestékekkel viszonylag nincs bajom, mikor legeslegelőször volt festetve a hajam tavaly júniusban, az csak ilyen Palette Color Shampoo volt, és szőke, nekem meg eredetileg ilyen sötétszőke hajam van, és befestettük és abszolút nem látszott, úgyhogy nagyon csalódott voltam...
De a többi már jól megfogta a hajam, szerencsére, csak az a gond, hogy nagyon hamar nő a hajam, és már ilyen 2 hét után látszik a lenövés. 
képzeld, egyik osztálytársam szeptemberben vörösre festette a haját, és még most is tök jól látszik neki, pedig nem festette újra. Nem tudom hogyan lehet az, hogy még nem kopott ki, és lenövés sem látszik
Ariana
2013. február 01. 13:11
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Hello-bello.
Emlékszik még rám valaki errefelé?
Gondoltam benézek.
Emlékszik még rám valaki errefelé?
Gondoltam benézek.
Ariana
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.