Gyerekek, akkora volt ma a kémia.. Tanárunk enyhén gyógyszerezi magát, és kb mindig beb*szva jön be órára, sárga a szeme, az erek is látszanak benne, ráadásul köpköd.. Utáljuk, mint ő minket

ma Juci nagyban bámul a pad alá, mire tanár ráordít: Judit, tedd el a telefont!
Juci: milyen telefont? a lábkörmömet néztem!!
*osztály szakad, tanár mérges*
Kinga a nagy nevetésben megszólal: ja, tényleg, nincs rajtad cipő meg zokni.. B@zdki, akkor azért van büdös
nyelvtanon meg.. Fogalmazást írtunk, és Kinga(a gyökér LB-m) beadja a tanárnak a fél oldalas fogmazását arról, hogy a tiniknek sem könnyű.. Tanár :Kinga, nézd át, mert kapásból 3 helyesírási hibát látok.
Kinga:jó, akkor írja rá az egyest(flegmán, fennhangon mondta)
Tanár: nézd át *és odaadja Kingának a lapot*
*Kinga elveszi, összegyűri, és odab@ssza tanár elé*
tanár mérges, de nem szól semmit, mert már rájött, hogy Kingánál semmire nem megy.. Kinga kérttőlem egy lapot.. Írt rá vagy 3 szót, és beadta.. Megkérdeztem mzg írt rá, mire azt mondta, hogy azt, hogy nem jut eszembe semmi..

és úgy adta oda a tanárnak, hogy "tessék, ebben nincs hiba"
gyökér osztályom van, de imádom őket
tesin meg.. Mindig úgy van, hogy másik osztály is van akkor tesin, mikor mi, csak hétfőn nem.. Most meg fél tucat 10/1-es volt ott(köztük az a srác is, aki annyira tetszik nekem).. a Csókkirályra táncoltak egész órán.. A labda 20x átment hozzájuk, egyszer K. (A srác aki tetszik) elrohan utána (a dal kellős közepén), és kidobott engem(merthogy kidobóztunk).. Múltkor meg majdnem rámb*szta az ajtót..
bocs, hogy leírtam minden sz@rt, de most enyhén szóf*sásom van.