Egész jól indult, a meleget leszámítva, meg azt, hogy majdnem elütöttek és majdnem elkéstem a suliból. Szerencsére ezek csak majdnemek maradtak! De a tesióra. El sem hiszem, hogy lehet valaki ennyire béna, mint én.
Pont utolsó tesiór, kimentünk az udvarra játszani, meg át, ugye nekünk már csakez a hét van a suliból, aztán ballagás érettségi..gondoltuk, hogy majd manózunk! Aki nem ismeri a játékszabályt, az a lényeg, hogy körbeállnak a játkosok, feldob valaki e labdát, mond egy nevet és elfut. A név tulajdonosa próbálja elkapni, ha elkapta feldobja, mond egy nevet..és aki nem kapja el a levegőben, az megfogja, azt mondja STOP és mindenkinek meg kell állni. Mert ugye eddig mindenki futott.
Na és a lényeg, azon kívül, hogy 5x a "saját" nevemet mondtam, kétszer el is estem! De konkrétan a fél iskola rajtam nevetett. Akkor egy kicsit meg voltam lepődve, de 1 perccel később már röhögtem és úgy visszanézem volna. Amikor az én nevemet mondták, elkezdtem szaladni és a béna lapos talpú cipőmnek köszönhetően úgy elcsúsztam az amúgy sem túl vizes füvön, hogy csak na. Konkrétan kicsúszott a lábam alól a tala, és seggre estem. Közben a könyököm is a földnek csapódott és reccsent egyet, de semmi baja nem lett, csak most is ropog. xD
Az osztályom röhögött, a barátaim meg rohantak oda, hogy jól vagyok e, én meg a pillanatnyi sokk után felálltam és szóltam, hogy mehet tovább a játék.
Nem telt el 3 perc, míg újra én következtem. ROhantam a abda után és megint megcsúsztam. Ezúttal a bal lábam csúszott előre, amiből majdnem egy szép spárga lett. ROhadtul nem vagyok hajlékony, azt hittem majd meghalok, úgy fájt a lábam. A csúszás következtében a gatyám és a cipőm is elszakadt, és tiszta zöld lett. Aztán még oldalra is dőltem, és ez még viszonylag kényelmes testhelyzet volt az agyongyötört végtagjaimnak. Na ekkor szóltam, hogy én kiszállok, mert mostmár tényleg marháa figyelmeztetni akarnak, hogy álljak le!
Amúgy vicces volt, utólag, bár kicsit fáj még mindenem, konkrétan a fenekem és a könyököm, de talán a legjobban a kiszakadt gatyámat és cipőmet sajnálom!
Valakivel történt valami érdekes mostanság? Vagy hasonló megalázóan vicces helyzet?

1 felhasználónak tetszik: