Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 04. 20:19
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Megértem, hogy büszke a testére és a kinézetére meg minden, és a rajongói biztos oda vannak ezért a fotózásért. De! Nem értem, de komolyan. Miért kell állandóan egy - egy sztárnak így mutogatnia magát? Másoknak lehet tetszik, számomra inkább kiábrándító.
2015. október 04. 20:32
|
|
Violetta_Tini_21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 249139 offline
|
Nagyon szép az alakja. é
2015. október 04. 20:34
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szerintem gyönyörű a képeken, és szerintem nem kéne csesztetni, mert semmi baj nincs azzal, hogy elfogadja magát. Ő csak azt csinálja ami jól esik neki, ahogy Miley is ugyan ezt teszi. Szóval én támogatom Őt.
2015. október 04. 22:51
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Én se nagyon értem minek kell ahhoz feltétlen levetkőzni, hogy megmutassuk milyen magabiztosak lettünk.
Meg ha testképzavarban szenvedek, akkor nem biztos hogy az ad majd erőt, ha egy majdhogynem tökéletes testű Demi Lovato képeit nézegetem.
Ettől függetlenül maguk a képek jók lettek, főleg az tetszik ahol fényképezőgép van a kezében, meg a zuhanyzósak.
2015. október 05. 21:17
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Egy teljesen hétköznapi szituáció ez. Valakit tragédia ér, és ennek hatására valami teljesen újat tesz. Büszke vagyok Demire, szerintem gyönyörű a képeken, és nagyon örülök, hogy teljesen leküzdötte az önutálatát. Drukkolok neki, hogy hamar kiheverje a nagyapja halálát. <3
2015. október 06. 01:18
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Aha... Szóval ő már nem az az önbizalom-hiányos kislány, aki volt pár évvel ezelőtt. Ma már érett, önbizalommal teli, nagybetűs NŐ. Kérdem én, ha ő annyira elfogadta magát, akkor miért van az, hogy az idei képeinek olyan 95%-nál kicsit túlszaladt az a retuseset? De komolyan... Ne jöjjetek avval, hogy mert "nincs beleszólása". Hogy a fenébe nem volna?! Ő a "Légy Önmagad!", "Légy Magabiztos!" és tudomisén miknek a szülőanyja, ő a megtestesült ÖNBIZALOM, de azért engedi, hogy vékonyítsanak rajta a legtöbb photoshootján
Nekem mondjuk nagyobb önbizalmat tud adni, ha a barátom akkor is azt mondja, hogy jól nézek ki, amikor elnyűtt tréningruhát hordok és a hajam sem frissen mosott. :c Ez a ledobom a textilt és világnak megmutatom magam. Not my style.
Nekem mondjuk nagyobb önbizalmat tud adni, ha a barátom akkor is azt mondja, hogy jól nézek ki, amikor elnyűtt tréningruhát hordok és a hajam sem frissen mosott. :c Ez a ledobom a textilt és világnak megmutatom magam. Not my style.
2015. október 06. 15:33
Most először látom Demit smink nélkül.Nagyon szép.
2015. október 06. 15:56
Szerintem egyáltalán nem botrányosak ezek a képek, ennyi erővel Miley Cyrust már kizárhatták volna Amerikából.(Bocs a rajongóktól) Szóval szerintem Demi néhány képen kifejezetten gyönyörű. Nem minden kép tetszik, ez tény, de egészen biztosan nem botrányos. I LOVE DEMI!!!
2015. október 07. 22:46
Wow, elég bátor. De legalább ez inspirál, hogy ha most utálom is a testem, ezt le lehet küzdeni. Egyetértek Ashley-vel amúgy.
2015. október 08. 20:04
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jók lettek a képek, bár nem értem miért kell ennyire le +18-asozni. Nincs benne semmi olyan tartalom, ami ezt megidézné. Leginkább hátulról van csak lefotózva, és úgy is valamennyire takarja magát.
2015. október 08. 21:00
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nagyon unalmas,hogy bárhol meztelenkedés üti fel a fejét ott azonnal felbukkan Miley Cyrus neve is. Felejtsétek már el azt a lányt, oké sok volt a botránya, de mindenhol Ő van, még ott is ahol nem kéne.
A cikkhez hozzászólva. Természetesen én is büszke vagyok Demire, de nekem ez már kicsit sok. Megértem,hogy meg van magával elégedve, oké, hirdesse, írjon róla egy dalt vagy nem tudom, de ez a textilledobós dolog nem az Ő stílusa. Szerintem nem így kéne ezt megmutatni az embereknek.
A cikkhez hozzászólva. Természetesen én is büszke vagyok Demire, de nekem ez már kicsit sok. Megértem,hogy meg van magával elégedve, oké, hirdesse, írjon róla egy dalt vagy nem tudom, de ez a textilledobós dolog nem az Ő stílusa. Szerintem nem így kéne ezt megmutatni az embereknek.
2015. október 11. 17:53
Örülök neki, hogy magabiztos, de most állandóan a képembe van nyomva az ő nagy magabiztossága. Ezek a képek engem taszítanak. Demi sosem tetszett nekem, egyszerűen kiesik az "ideálom"ból, szóval ezek a képek számomra mindenek, csak nem szépek. Elég volt. Magabiztos, felfogtuk.
Az ágyban fekvős kép jó lett, viszont a kádban ülős borzalmas
fin.
2015. október 11. 17:57
Idézet (SasMeli2001 @ 2015.10.04. 09:19)
Most lett elegem...Ahogy összehasonlítom Miley meztelen képes kommentjeivel demi meztelen képes kommentjeivel valamit egy kicsit igazságtalannak tartok. Ugye Miley képei alá olyanokat írtak hogy :"úristen mit mutogtja magát senki sem kíváncsi rá undorító stb" demi képei alá: "szerintem tök szép alakja van meg, hogy meg is meri mutatni" Nekem alapvetően demivel semmi bajom azt csinál amit akar...De hogyha már majdnem ugyanazt csinálj mint Miley (meztelen képek) akkor nem értem, hogy Miley-val mi baja van az emberiségnem...Egyszerűen csak nem bírják a jelenlétét vagy tényleg annyira ronda lenne demihez képest, hogy már az undorító felé görbül, mert én nem hiszem..Mileynak is jó alakja van meg deminek de mégis különbséget tesznek közöttük...(Bocsi ha valaki magára vette, de már kezd elegem lenni..nem értem mit rontott el Miley..) twerkel..és? azt a táncot ő találta ki..hadd csinálja..Nyújtogatja a nyelvét annyira, hogy az már görcsösnek látszik..és?? Miley bevallotta egy interview-ban, hogy akkor nyújtogatja a nyelvét amikor zavarba van és nem tudja, hogy hogyan mosolyogjon, mert nem tetszik magának...ezt gondolom ti is tapasztaltátok már, hogy ha fényképeznek nem tudod mit csinálj inkább eltakarod az arcod..ő ezt csinálja..meztelenkedik..mert más sztárok nem?? itt a példa..meg azt csinál mindenki amit akar..ne mondjátok már, hogy még nem láttatok meztelen embert...szokták rá mondani, hogy undorító..egy meztelen test miért undorító? akkor, ha tükörbe néztek meztelenül azt mondjátok magatokra, hogy undorító? miley meg arról nem tehet, hogy a meztelen képei kiszivárognak...az összes hacker arra pályázik h kitoljon Miley-val...Az is idegesít egy ideje, hogy folyton nézem, hogy nem-e posztoltak Miley-ról valami pozitív dolgot..de nem...direkt nem..nehogy meglássátok miley jó oldalát..azt például gondolom senki nem tudja, hogy mennyi kibaszott alapítványnak segít..meg, hogy az új albuma milyen gyönyörű szívhez szóló..felmeri vállalni magát (most az utálók vagy azt mondják, hogy kit érdekel vagy azt h Miley, what's good? vagy azt , hogy ez mind szép és jó de nem változtat semmin..hát ha meg se próbáljátok megismerni akkor továbbra is utálni fogjátok) Taylor Swift tavaly leszorította a trónról Miley-t..Nincsenek jóba mostanában vele..gondolom emiatt is sokan utálják..de ha láttátok volna, hogy régen milyen jó barátnők voltak..meglátták egymást és sikítozva futottak egymáshoz ölelésért..csak sajnos valamin nagyon összekaptak..ezért is utálják most egymást..De könyörgöm már mindenkitől, hogy nézzetek egy kicsit jobban körül aztán ítéljétek el a másikat...
TRUE
Hadd nyomjam még egyszer a képetekbe az igazságot
És akkor ezennel nem térek ide vissza többet.
2015. október 12. 21:28
|
|
ViolettaTiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 247771 offline
|
Jo,most lett elegem belőle.Edig valamenyire szeretem,sőt a Violetta előtt a 3. Kedvenc sztárom volt de most 100. Sem!
2015. október 13. 17:44
Enis csak azt irhatom hogy a legbuszkebb LOVATICS vagyok
<3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: