Starity

Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 04. 20:19 #101
bitchina
bitchina
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Megértem, hogy büszke a testére és a kinézetére meg minden, és a rajongói biztos oda vannak ezért a fotózásért. De! Nem értem, de komolyan. Miért kell állandóan egy - egy sztárnak így mutogatnia magát? Másoknak lehet tetszik, számomra inkább kiábrándító.
2015. október 04. 20:32 #102
Violetta_Tini_21
Violetta_Tini_21
új tag
Hozzászólás: 41
Csatolások: 0
Azonosító: 249139
Nagyon szép az alakja. é
2015. október 04. 20:34 #103
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Szerintem gyönyörű a képeken, és szerintem nem kéne csesztetni, mert semmi baj nincs azzal, hogy elfogadja magát. Ő csak azt csinálja ami jól esik neki, ahogy Miley is ugyan ezt teszi. Szóval én támogatom Őt.heart.gif
2015. október 04. 22:51 #104
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Én se nagyon értem minek kell ahhoz feltétlen levetkőzni, hogy megmutassuk milyen magabiztosak lettünk. unsure.gif Meg ha testképzavarban szenvedek, akkor nem biztos hogy az ad majd erőt, ha egy majdhogynem tökéletes testű Demi Lovato képeit nézegetem. biggrin.gif Ettől függetlenül maguk a képek jók lettek, főleg az tetszik ahol fényképezőgép van a kezében, meg a zuhanyzósak. smileeee.gif
2015. október 05. 21:17 #105
dorci1
dorci1
visszatérő vendég

Státusz,,Mosolyogj, érts egyet, aztán csináld azt amit k*rvára csinálni akartál..."-RdJ
Hozzászólás: 229
Azonosító: 210480
Egy teljesen hétköznapi szituáció ez. Valakit tragédia ér, és ennek hatására valami teljesen újat tesz. Büszke vagyok Demire, szerintem gyönyörű a képeken, és nagyon örülök, hogy teljesen leküzdötte az önutálatát. Drukkolok neki, hogy hamar kiheverje a nagyapja halálát. <3
2015. október 05. 21:54 #106
- törölt felhasználó -    
nem rossz képek, Demi pedig nagyon toppon van smileeee.gif
2015. október 06. 01:18 #107
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Aha... Szóval ő már nem az az önbizalom-hiányos kislány, aki volt pár évvel ezelőtt. Ma már érett, önbizalommal teli, nagybetűs NŐ. Kérdem én, ha ő annyira elfogadta magát, akkor miért van az, hogy az idei képeinek olyan 95%-nál kicsit túlszaladt az a retuseset? De komolyan... Ne jöjjetek avval, hogy mert "nincs beleszólása". Hogy a fenébe nem volna?! Ő a "Légy Önmagad!", "Légy Magabiztos!" és tudomisén miknek a szülőanyja, ő a megtestesült ÖNBIZALOM, de azért engedi, hogy vékonyítsanak rajta a legtöbb photoshootján rohog.gif

Nekem mondjuk nagyobb önbizalmat tud adni, ha a barátom akkor is azt mondja, hogy jól nézek ki, amikor elnyűtt tréningruhát hordok és a hajam sem frissen mosott. :c Ez a ledobom a textilt és világnak megmutatom magam. Not my style.
2015. október 06. 13:45 #108
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Szerintem jo kepek lettek es Demi valoban nagyon szep mindenhogyan smileeee.gif
Bar ha igy neznek ki, en nekem se lenne gondom az eletnek ezen teren haha
2015. október 06. 15:33 #109
- törölt felhasználó -    
Most először látom Demit smink nélkül.Nagyon szép.
2015. október 06. 15:56 #110
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyáltalán nem botrányosak ezek a képek, ennyi erővel Miley Cyrust már kizárhatták volna Amerikából.(Bocs a rajongóktól) Szóval szerintem Demi néhány képen kifejezetten gyönyörű. Nem minden kép tetszik, ez tény, de egészen biztosan nem botrányos. I LOVE DEMI!!!
2015. október 06. 17:33 #111
mollywood
mollywood

Státusz"When a good thing goes bad it's not the end of the world."
Hozzászólás: 563
Azonosító: 149109
a legbüszkébb Lovatic vagyok <3
2015. október 07. 22:46 #112
- törölt felhasználó -    
Wow, elég bátor. De legalább ez inspirál, hogy ha most utálom is a testem, ezt le lehet küzdeni. Egyetértek Ashley-vel amúgy.
2015. október 08. 09:58 #113
TVDfan98
TVDfan98
visszatérő vendég

StátuszVannak olyan csaták, amik elvesztek, még mielőtt elkezdődtek volna.
Hozzászólás: 389
Azonosító: 201001
elhisszük hogy elfogadta magát, tovább léphetnénk????!!!!!!
2015. október 08. 13:23 #114
BebeQueen
BebeQueen
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 201657
csak szerintem mutatja ez a fotósorozat, hogy nem fogadta el magát?biggrin.gif ha elfogadom magam, nem mutogatom magam a világnak.... :DDDDD
2015. október 08. 20:04 #115
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Jók lettek a képek, bár nem értem miért kell ennyire le +18-asozni. Nincs benne semmi olyan tartalom, ami ezt megidézné. Leginkább hátulról van csak lefotózva, és úgy is valamennyire takarja magát.
2015. október 08. 21:00 #116
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Nagyon unalmas,hogy bárhol meztelenkedés üti fel a fejét ott azonnal felbukkan Miley Cyrus neve is. Felejtsétek már el azt a lányt, oké sok volt a botránya, de mindenhol Ő van, még ott is ahol nem kéne.
A cikkhez hozzászólva. Természetesen én is büszke vagyok Demire, de nekem ez már kicsit sok. Megértem,hogy meg van magával elégedve, oké, hirdesse, írjon róla egy dalt vagy nem tudom, de ez a textilledobós dolog nem az Ő stílusa. Szerintem nem így kéne ezt megmutatni az embereknek.
2015. október 11. 17:53 #117
- törölt felhasználó -    
blink.gif ohmy.gif ez nekem SOK
Örülök neki, hogy magabiztos, de most állandóan a képembe van nyomva az ő nagy magabiztossága. Ezek a képek engem taszítanak. Demi sosem tetszett nekem, egyszerűen kiesik az "ideálom"ból, szóval ezek a képek számomra mindenek, csak nem szépek. Elég volt. Magabiztos, felfogtuk.
Az ágyban fekvős kép jó lett, viszont a kádban ülős borzalmas rohog.gif
fin.
2015. október 11. 17:57 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasMeli2001 @ 2015.10.04. 09:19)
Most lett elegem...Ahogy összehasonlítom Miley meztelen képes kommentjeivel demi meztelen képes kommentjeivel valamit egy kicsit igazságtalannak tartok. Ugye Miley képei alá olyanokat írtak hogy :"úristen mit mutogtja magát senki sem kíváncsi rá undorító stb" demi képei alá: "szerintem tök szép alakja van meg, hogy  meg is meri mutatni" Nekem alapvetően demivel semmi bajom azt csinál amit akar...De hogyha már majdnem ugyanazt csinálj mint Miley (meztelen képek) akkor nem értem, hogy Miley-val mi baja van az emberiségnem...Egyszerűen csak nem bírják a jelenlétét vagy tényleg annyira ronda lenne demihez képest, hogy már az undorító felé görbül, mert én nem hiszem..Mileynak is jó alakja van meg deminek de mégis különbséget tesznek közöttük...(Bocsi ha valaki magára vette, de már kezd elegem lenni..nem értem mit rontott el Miley..) twerkel..és? azt a táncot ő találta ki..hadd csinálja..Nyújtogatja a nyelvét annyira, hogy az már görcsösnek látszik..és?? Miley bevallotta egy interview-ban, hogy akkor nyújtogatja a nyelvét amikor zavarba van és nem tudja, hogy hogyan mosolyogjon, mert nem tetszik magának...ezt gondolom ti is tapasztaltátok már, hogy ha fényképeznek nem tudod mit csinálj inkább eltakarod az arcod..ő ezt csinálja..meztelenkedik..mert más sztárok nem?? itt a példa..meg azt csinál mindenki amit akar..ne mondjátok már, hogy még nem láttatok meztelen embert...szokták rá mondani, hogy undorító..egy meztelen test miért undorító? akkor, ha tükörbe néztek meztelenül azt mondjátok magatokra, hogy undorító? miley meg arról nem tehet, hogy a meztelen képei kiszivárognak...az összes hacker arra pályázik h kitoljon Miley-val...Az is idegesít egy ideje, hogy folyton nézem, hogy nem-e posztoltak Miley-ról valami pozitív dolgot..de nem...direkt nem..nehogy meglássátok miley jó oldalát..azt például gondolom senki nem tudja, hogy mennyi kibaszott alapítványnak segít..meg, hogy az új albuma milyen gyönyörű szívhez szóló..felmeri vállalni magát (most az utálók vagy azt mondják, hogy kit érdekel vagy azt h Miley, what's good? vagy azt , hogy ez mind szép és jó de nem változtat semmin..hát ha meg se próbáljátok megismerni akkor továbbra is utálni fogjátok) Taylor Swift tavaly leszorította a trónról Miley-t..Nincsenek jóba mostanában vele..gondolom emiatt is sokan utálják..de ha láttátok volna, hogy régen milyen jó barátnők voltak..meglátták egymást és sikítozva futottak egymáshoz ölelésért..csak sajnos valamin nagyon összekaptak..ezért is utálják most egymást..De könyörgöm már mindenkitől, hogy nézzetek egy kicsit jobban körül aztán ítéljétek el a másikat...

TRUE
Hadd nyomjam még egyszer a képetekbe az igazságot smileeee.gif))
És akkor ezennel nem térek ide vissza többet.
2015. október 12. 21:28 #119
ViolettaTini
ViolettaTini
új tag

StátuszBiz az álmaidban!
Hozzászólás: 4
Azonosító: 247771
Jo,most lett elegem belőle.Edig valamenyire szeretem,sőt a Violetta előtt a 3. Kedvenc sztárom volt de most 100. Sem!
2015. október 13. 17:44 #120
- törölt felhasználó -    
Enis csak azt irhatom hogy a legbuszkebb LOVATICS vagyok smileeee.gif <3
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok