Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 03. 11:19
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Gyönyörű szép lány és semmi oka arra hogy szégyelje magát! Teljesen egyetértek vele, én sem vagyok tökéletesen elégedett a testemmel, de ha folyamaosan csak azzal foglalkozom és hagyom hogy elrontsa a kedvem akkor nem fogom élvezni az élet legkisebb örömeit és pillanatait, ezekről pedig nem akarok lemaradni! És Demi nagyon erős! Elég kevés idő alatt 2 szerettét is elvesztette, mégsem hagyja el magát! <3 Szeretünk Demi!
2015. október 03. 11:33
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Szeretem Demit meg minden de nem jönnek be a képek...
2015. október 03. 11:39
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
nekem is hasonló alakom van, és egyáltalán nem tetszik. Demi persze, legyen büszke, és a képek is szexik, de én önmagamon nem szeretem, hogy széles a hátam. szerintem egyáltalán nem nőies.
2015. október 03. 11:53
Bár ilyen alakom lenne,mint amilyen Deminek van..:c
2015. október 03. 12:27
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon jó képek lettek!
Deminek jó alakja van, nincs vele semmi baj.
Tetszenek a tetkói, főleg az a szöveg.
Deminek jó alakja van, nincs vele semmi baj.
Tetszenek a tetkói, főleg az a szöveg.
2015. október 03. 12:33
Fontos, hogy elfogadja magát. A képek, pedig tényleg egyszerűek, mégis művésziek lettek. Kifejezetten becsülendő az is, hogy nincs rajtuk photoshop. Nekem tetszenek.
2015. október 03. 12:59
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Kiváló képek lettek!
Ez a tökéletes női alak számomra.Amúgy már a Cool for the Summer klipjében látszott,hogy szereti megmutatni az új külsejét,aminek csak örülni tudok
2015. október 03. 12:59
Hű, de botrányos.
Szerintem nagyon jó képek lettek. Nem kedvelem Demit, de jó látni, hogy végre ennyire elégedett magával.
Azért nevetséges, hogy számotokra (tisztelet a kivételnek) egyből mindenki Miley 2 lesz, aki levetkőzik a kamerák előtt.
Szerintem nagyon jó képek lettek. Nem kedvelem Demit, de jó látni, hogy végre ennyire elégedett magával.
Azért nevetséges, hogy számotokra (tisztelet a kivételnek) egyből mindenki Miley 2 lesz, aki levetkőzik a kamerák előtt.
2015. október 03. 13:01
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Annyira birom ezt
Ha Miley csinálta volna ezt akkor mindenki elítélte volna
Attól mert valaki elfogadja magát, nem muszáj pucéran mutogatnia magát
Kim K. Segg pls
Attól mert valaki elfogadja magát, nem muszáj pucéran mutogatnia magát
2015. október 03. 13:05
oké, hogy elfogadja magát, de ezt miért kell világgá kürtölni ilyen képekkel? nézegesse otthon magát pucéran. szánalmas...
2015. október 03. 13:06
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Én nagyon szeretem Demit, de nekem ez már kicsit túlzás. Fura amit most csinál. Inkább sorolnám a Miley kategóriába mint a normális ember vagyok kategóriába.. Túlzásba viszi ezt a legyen önbizalmad és úgy vagy szép ahogy vagy dolgot...
2015. október 03. 13:37
Először a Daily Mailen volt szerencsém belefutni a képsorozatba, a hozzászólók nem kímélték/kímélik, nagyon sokan felháborodtak, megemlítik, hogy a nagyapja csak a minap halt meg ő meg úgy emlékezik meg róla, hogy készített egy meztelen photoshootot éjfélkor egy lepukkant manhetteni hotelszobában.
2015. október 03. 13:42
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Mindenki jön itt a Miley dumával, holott a két lány ég és föld. Demi mindezt smink, photoshop és bármilyen lényeges testrésze megmutatása nélkül vállalta, míg Miley ott meztelenkedik ahol tud, és semmi értéket nem képvisel. Vagy tortával a fején, vagy maszturbálva, teljesen mindegy. És ezek után, egyeseknek még van pofájuk Miley-val összehasonlítani?
Majd akkor szóljatok, ha Demetria-ról is hasonló képek készülnek, addig szerintem magától értetődő, hogy kettejük közül ki a szánalmas.
2015. október 03. 13:42
Idézet (eszterke92 @ 2015.10.03. 13:05)
oké, hogy elfogadja magát, de ezt miért kell világgá kürtölni ilyen képekkel? nézegesse otthon magát pucéran. szánalmas...
azért, mert nem olyan alakja van, ami szociálisan elfogadott/ELVÁRT egy sztártól, már szánalmas, ha ilyen képeket készít? nem ő az első híresség, aki levetkőzik, most akkor mindenki szánalmas, akiről ilyen fotók készültek? az meg se fordult a fejedben, hogy ezzel másoknak is segít elfogadniuk magukat?
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: