Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 03. 13:59
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Elismerésem, nem rosszak a képek. De.. Miért kell minden hírességnek levetkőznie? Azért többet vártam tőle. De hát ő tudja, előadónak még mindig ugyan olyan jó.
2015. október 03. 14:08
|
|
SoldierLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 192 Csatolások: 7 Azonosító: 248292 offline
|
Nagy a feneke xDDDD
2015. október 03. 14:24
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Gratulálok Demi, teljes szívemből.
Nincs rajta ruha, de lényeges testrészt nem mutat meg, és ezzel a fotósorozattal szerintem csak annyit akart elérni, hogy az esetleg picit "husisabb" lányoknak is legyen önbizalma. Noha, Ő már küzd az álom alakjáért, és ez nagyon is meg is látszik rajta, csodálom, hogy megmerte tenni ezt a lépést. Tudta, hogy kritizálni fogják, de szerintem sokaknak erőt is ad Demi. Gyönyörű lány, gyönyörű alakkal. Nem értem miért hozza fel ide mindenki Mileyt.. A két lányt nem lehet egy kalap alá venni(és ezt úgy írom, hogy anno nagyon nagy Miley fan voltam).
Szeretünk Demi.
Szeretünk Demi.
2015. október 03. 14:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szép-szép, de hagyjuk már, minimális smink és kis retus van rajta. Az arcát lehet, nem photoshoppolták tökéletesre, de kizártnak tartom, hogy ne lenne a combjánál, fenekénél egy-két feltűnő stria, ami kb minden nő testén van...
2015. október 03. 14:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Komolyan mondom, csak egyszer érném meg, hogy egy-egy ilyen fotósorozatnál nem jön elő senki a "Mileyt bezzeg mindenki krvázza/Miley 2. akar lenni" dumával. Nem Miley és nem is Kim Kardashian volt az, aki feltalálta a vetkőzés fogalmát.
Egyébként szerintem simán jól tette, hogy felvállalta a testét ennyi év önbizalomhiány után. Nagy a feneke, és? Ez még messze nem a Playboy magazin szintje de azzal, hogy bevállalta, segíthet másoknak elfogadni magukat. Egyébként gyönyörű képek, nekem is a fényképezőgépes a kedvencem.
Egyébként szerintem simán jól tette, hogy felvállalta a testét ennyi év önbizalomhiány után. Nagy a feneke, és? Ez még messze nem a Playboy magazin szintje de azzal, hogy bevállalta, segíthet másoknak elfogadni magukat. Egyébként gyönyörű képek, nekem is a fényképezőgépes a kedvencem.
2015. október 03. 14:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyébként nem volt soha szégyenlős,csak nem a legnyilvánosabb oldalakon mutogatta magát!
2015. október 03. 14:47
Persze ha Miley csinálta volna ezeket, akkor egyből mindenki jön azzal, hogy mi jogon. Demivel kicsit kivételeznek. Nekem egyátalán nem tetszenek ezek a képek. Úr isten. Szerintem átlagos alakja van. Most tudom hogy minden Lovatic a ....-ra száműzik, de nem érdekel. Demi is ugyan olyan ember, mint bárki más. Vannak határok.
2015. október 03. 14:52
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó segge van és az alakja is nagyon jó! Csak azok a retek tetkók nem kellenének!
2015. október 03. 15:07
Idézet (heyitshanna @ 2015.10.03. 12:59)
Hű, de botrányos.
Szerintem nagyon jó képek lettek. Nem kedvelem Demit, de jó látni, hogy végre ennyire elégedett magával.
Azért nevetséges, hogy számotokra (tisztelet a kivételnek) egyből mindenki Miley 2 lesz, aki levetkőzik a kamerák előtt.
Szerintem nagyon jó képek lettek. Nem kedvelem Demit, de jó látni, hogy végre ennyire elégedett magával.
Azért nevetséges, hogy számotokra (tisztelet a kivételnek) egyből mindenki Miley 2 lesz, aki levetkőzik a kamerák előtt.
Elindult egy olyan divathullám, ami egyhamar nem fog véget érni...
2015. október 03. 15:40
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem gyönyörű és nagyon jó alakja van
2015. október 03. 15:40
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na ő is beállt a sorba aki a pucér testével népszerűsíti magát. Pedig nemrég még ő volt a magabiztosság példaképe . Aki magabiztos és a zenéjével akarja elérni az embereket az ne viselkedjen playboy nyuszi módjára. Mikor sikerült redbe jönnie nem az volt a legfontosabb neki ,hogy minél közönségesebben viselkedjen és öltözködjön. Gondoltam végre valaki aki a hangját használja nem pedig a csupasz se..-t de úgy látszik tévedtem van az a pénz amiért még ő is levetkőzik. Íme a következő Miley a tini lányok példaképe .csalódtam benned Demi
2015. október 03. 15:44
Szerintem elég jó képek. És látszik hogy nincs photoshop
2015. október 03. 16:28
Napról napra egyre jobban imádom ezt a nőt!
Nagyon dögös és ezt végre ki is meri hangsúlyozni anélkül hogy túlzásba esne
Nagyon dögös és ezt végre ki is meri hangsúlyozni anélkül hogy túlzásba esne
2015. október 03. 16:31
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Szerintem jó alakja van, a képek is ízlésesre sikeredtek, bár őszintén szólva, nekem furcsa az új arculata.
Btw... minek kell mindig felhozni Mileyt?
Btw... minek kell mindig felhozni Mileyt?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: