Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 03. 16:41
|
|
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline
|
Már kezdem túlzásnak érezni ezt az egész hypeot, ami körülötte van. A nagy önbizalma és az önképe rendbejövetele stb. Oké, legyen így, ez csak jó egy nőnek. De kérem, miért kell hirtelen a mérleg másik oldalára billenni? Ha elmondja, hogy magabiztos, az rendben, de attól nem lesz senki szemében nagyobb, hogy az újságok címlapján virít mint egy darab hús. Kezd közhelyes lenni a viselkedése, és szerintem senki nem így ismerte meg anno. Mindenki változik, de van egy határ. Nekem jobban tetszett az a visszafogottabb, ízlésesen szép oldala.
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2015. október 03. 17:15
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nekem annyira nem tetszenek a képek. Az tetszik, hogy végre nem fél saját magától, az alakjától, de nem kéne egyből mutogatnia magát.
2015. október 03. 17:21
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.10.03. 15:07)
Elindult egy olyan divathullám, ami egyhamar nem fog véget érni... 
Ez csak természetes, hiszen Miley az egyetlen olyan híresség, aki gyereksztárként kezdte, és manapság nem éppen a visszafogottságáról ismert.
2015. október 03. 17:21
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nem rossz csak az arca nekem sose tetszett és ezen sem valami előnyös:D
2015. október 03. 17:24
Én csak azt nem értem, hogy ezzel kiknek akar önbizalmat adni, hogyha majdhogynem hibátlan "terméket" reklámoz? Mért nem akkor vetkőzött amikor lett volna apropója? Oké, nagy utat járt be, minden elismerésem az övé, de már én is úgy érzem, hogy átesett a ló túlsó oldalára. Pár hete még elismerően nyilatkoztan az albumához készült képeiről, de ezek már nem tetszenek, pontosabban az indittatást nem értem amire hivatkozik.
Mért nem vetkőzik pl. Kelly Clarkson és mért van az ha elénekel egy Strongert 120 kilósan akkor a hallgatók/nézők (akik nem csak rajongók) feltöltődnek energiával, magabiztossággal amit ÁLTALA, a zenéje által nyernek.
Kérdésem: Ki érez magabiztosságot ha Demi 18+ képeit nézheti?
Egy szóval nem mondom, hogy rosszak lennének, mitöbb szerintem a legtöbb ízléses is, de az apropója számomra nagyonis megkérdőjelezhető. Legalább pár napot, hetet várhatott volna még, végtére csak most halt meg a nagyapja.
Mileyt meg nem kéne mindig bekeverni mintha csak ő lenne az egyedüli nőnemű aki ledobta a textilt a világtörténelemben.
Ne adj Isten, ha egyszer Demi meztelenül trágyában dagonyászna és disznókakt ölelgetna - na akkor talán egy lapon lehetne említeni őket.
Mért nem vetkőzik pl. Kelly Clarkson és mért van az ha elénekel egy Strongert 120 kilósan akkor a hallgatók/nézők (akik nem csak rajongók) feltöltődnek energiával, magabiztossággal amit ÁLTALA, a zenéje által nyernek.
Kérdésem: Ki érez magabiztosságot ha Demi 18+ képeit nézheti?
Egy szóval nem mondom, hogy rosszak lennének, mitöbb szerintem a legtöbb ízléses is, de az apropója számomra nagyonis megkérdőjelezhető. Legalább pár napot, hetet várhatott volna még, végtére csak most halt meg a nagyapja.
Mileyt meg nem kéne mindig bekeverni mintha csak ő lenne az egyedüli nőnemű aki ledobta a textilt a világtörténelemben.
Gajcsi
2015. október 03. 17:51
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
olyan,mintha az egész fotósorozat a fenekéről szólna. xD
még tini korában érdekesebbnek tűnt a személyisége és a zenéi,de mára már csak egy a sok közül.A zenéje és ő is.Egy tipikus,unalmas kis celebecske.
Az arca nekem sosem tetszett,így smink nélkül különösen nem.de régebben még elegáns és visszafogott volt,és akkor nem tűnt fel,hogy ennyire nem szép.Gonosz voltam?és most halt meg a nagyapja tényleg?hát akkor tényleg hülyén jött ki a lépés kicsit.:/
még tini korában érdekesebbnek tűnt a személyisége és a zenéi,de mára már csak egy a sok közül.A zenéje és ő is.Egy tipikus,unalmas kis celebecske.
Az arca nekem sosem tetszett,így smink nélkül különösen nem.de régebben még elegáns és visszafogott volt,és akkor nem tűnt fel,hogy ennyire nem szép.Gonosz voltam?és most halt meg a nagyapja tényleg?hát akkor tényleg hülyén jött ki a lépés kicsit.:/
Gajcsi
2015. október 03. 18:13
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Egyetértek pár előttem szólóval (OceanSoul, ApusztákBoszorkánya és Danger) mert nekem is sok már kicsit ez. Legyen önbizalma, mindennél fontosabb, de nekem ez már nem igazán így jön le. Mint mikor sikerült túljutni a drogozáson és a depresszión, és mint egy messiás másról sem beszélt, csak, hogy ő neki így volt és úgy volt szar, és blablabla, az is átment önsajnáltatásba, ez meg kezd átmenni önimádatba.
Visszafogottan is lehetne mindezt.
Mellesleg én kicsit sem lettem magabiztosabb attól, hogy láttam ő meztelenül most, és nem azért nem, mert túldagadnék az önbizalomtól.
Visszafogottan is lehetne mindezt.
Mellesleg én kicsit sem lettem magabiztosabb attól, hogy láttam ő meztelenül most, és nem azért nem, mert túldagadnék az önbizalomtól.
2015. október 03. 18:33
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én értem hogy Deminek van önbizalma meg stb. Nagyon szép és jó alakja van (szerintem ez ruhában is látszik) de ez nem illik Demihez :/
2015. október 03. 18:35
Csak hogy ne feledkezzünk meg róla, megint felhozta ezt a „Nem voltam elégedett a testemmel, de most már erős és magabiztos vagyok!” témát. Hihetetlen, hogy mindent ezzel reklámoz, és így egy meztelen fotósorozattal is el tudja érni a rajongók csodálatát. Egyébként én sem értem, most pontosan mi volt a célja ezzel? Az, hogy erőt adjon azoknak, akik önbizalom hiányosak? Csak mert azok pont, hogy rosszabbul érzik magukat a sztárok képei láttán. Szerintem inkább csak figyelemfelkeltésre vágyott, nos, sikerült is neki.
2015. október 03. 19:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem Demi nagyon szép nő
2015. október 03. 21:13
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
mondjuk én még mindig azon a véleményen vagyok, h nem kell azért ledobni a ruhákat, csak azért h bizonyítsunk másoknak vagy esetleg magunknak...na mindegy Demi tudja... minden esetre nem sok minden látszik és meg kell h mondjam, h néhány sztárral ellentétben ő smink nélkül is jól néz ki. Amúgy meg nem értem mi baja volt az alakjával.
2015. október 03. 21:38
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én mindig rosszat érzek, mikor valami sztár ilyennel áll elő, elvállal egy meztelen fotózást, hogy a testét mutogathassa. szerintem még mindig saját megának szeretné bemesélni/bebizonyítani, hogy szereti és elfogadja magát, de korántsem biztos, hogy ez tényleg így van...
ízlések kérdése, de szerintem nincs jó alakja egyébként és ezt nem azért mondom, mert a magamét jobbnak tartom vagy őt csúnyának, csak szimplán nem ez az ideális/csinos...
ízlések kérdése, de szerintem nincs jó alakja egyébként és ezt nem azért mondom, mert a magamét jobbnak tartom vagy őt csúnyának, csak szimplán nem ez az ideális/csinos...
baisée
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.