Starity

Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 03. 22:52 #81
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Egész jó alakja van, szép a derékvonala. Nőies.

Ettől függetlenül elég műnek tartom ezt az egész önbizalom-bullshitet, amit művel. Elég lesz már, csináljon inkább jobb zenét.
2015. október 03. 22:59 #82
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó képek lettek
2015. október 03. 23:21 #83
Lora Momsen
Lora Momsen
visszatérő vendég

StátuszI'm just a small town girl livin' in a lonely world
Hozzászólás: 127
Csatolások: 0
Azonosító: 233972
Szerintem gyönyörű alakja van Deminek, akárki akármit is mond. Én még mindig nem vagyok teljesen megelégedve magammal, de iszonyat jól esik, hogy olyan csinál ilyen fotósorozatot, aki régen önértékelési zavarral küzdött. ^^
2015. október 03. 23:29 #84
- törölt felhasználó -    
Egész jó képek lettek, csak nem tudom hogyan sugároznak önbizalmat másokra.. akkor most mindenki vetkőzzön csakmert önbizalma van? O.o
2015. október 04. 07:57 #85
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Csodaszep alakja van neki es annyira jo,hogy megis meri mutatni.
2015. október 04. 09:03 #86
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Jó széles a csípője.
2015. október 04. 09:19 #87
SasMeli2001
SasMeli2001
új tag

StátuszMiley az életem *-*
Hozzászólás: 23
Azonosító: 248805
Most lett elegem...Ahogy összehasonlítom Miley meztelen képes kommentjeivel demi meztelen képes kommentjeivel valamit egy kicsit igazságtalannak tartok. Ugye Miley képei alá olyanokat írtak hogy :"úristen mit mutogtja magát senki sem kíváncsi rá undorító stb" demi képei alá: "szerintem tök szép alakja van meg, hogy meg is meri mutatni" Nekem alapvetően demivel semmi bajom azt csinál amit akar...De hogyha már majdnem ugyanazt csinálj mint Miley (meztelen képek) akkor nem értem, hogy Miley-val mi baja van az emberiségnem...Egyszerűen csak nem bírják a jelenlétét vagy tényleg annyira ronda lenne demihez képest, hogy már az undorító felé görbül, mert én nem hiszem..Mileynak is jó alakja van meg deminek de mégis különbséget tesznek közöttük...(Bocsi ha valaki magára vette, de már kezd elegem lenni..nem értem mit rontott el Miley..) twerkel..és? azt a táncot ő találta ki..hadd csinálja..Nyújtogatja a nyelvét annyira, hogy az már görcsösnek látszik..és?? Miley bevallotta egy interview-ban, hogy akkor nyújtogatja a nyelvét amikor zavarba van és nem tudja, hogy hogyan mosolyogjon, mert nem tetszik magának...ezt gondolom ti is tapasztaltátok már, hogy ha fényképeznek nem tudod mit csinálj inkább eltakarod az arcod..ő ezt csinálja..meztelenkedik..mert más sztárok nem?? itt a példa..meg azt csinál mindenki amit akar..ne mondjátok már, hogy még nem láttatok meztelen embert...szokták rá mondani, hogy undorító..egy meztelen test miért undorító? akkor, ha tükörbe néztek meztelenül azt mondjátok magatokra, hogy undorító? miley meg arról nem tehet, hogy a meztelen képei kiszivárognak...az összes hacker arra pályázik h kitoljon Miley-val...Az is idegesít egy ideje, hogy folyton nézem, hogy nem-e posztoltak Miley-ról valami pozitív dolgot..de nem...direkt nem..nehogy meglássátok miley jó oldalát..azt például gondolom senki nem tudja, hogy mennyi kibaszott alapítványnak segít..meg, hogy az új albuma milyen gyönyörű szívhez szóló..felmeri vállalni magát (most az utálók vagy azt mondják, hogy kit érdekel vagy azt h Miley, what's good? vagy azt , hogy ez mind szép és jó de nem változtat semmin..hát ha meg se próbáljátok megismerni akkor továbbra is utálni fogjátok) Taylor Swift tavaly leszorította a trónról Miley-t..Nincsenek jóba mostanában vele..gondolom emiatt is sokan utálják..de ha láttátok volna, hogy régen milyen jó barátnők voltak..meglátták egymást és sikítozva futottak egymáshoz ölelésért..csak sajnos valamin nagyon összekaptak..ezért is utálják most egymást..De könyörgöm már mindenkitől, hogy nézzetek egy kicsit jobban körül aztán ítéljétek el a másikat...
2015. október 04. 09:43 #88
EmmaOliviaHolt
EmmaOliviaHolt

Státusz**Blue eyes
Hozzászólás: 755
Csatolások: 71
Azonosító: 237600
Én büszke vagyok rá, hogy végre van önbizalma és meg meri mutatni önmagát
2015. október 04. 10:13 #89
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
jesszus micsoda hipokraták vannak itt... mindjárt idehalok
2015. október 04. 11:15 #90
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
Félre értés ne essék nagyon szeretem Demit és tehetségesnek is tartom.Viszont szerintem lassan már lenyomja az emberek torkán ezt a "nem voltam elégedett a testemmel" dolgot.Értem én hogy magabiztos meg minden,de azért ne ezzel a szöveggel akarjon mindent eladni.1000 éves sztori.Igen én is biszke vagyok rá meg ilyenek de ez már uncsi.Amúgy nem tudok az felett elsiklani hogy ha Miley vagy esetleg Selena vetkőzik,őket egyből elítéli mindenki.Holott Mileynak és Selenának is elég szép alakja van.De ha ezt Demi csinálja egyből "büszke vagyok rá,meg csodálatos,stb.".Ebbe azért kicsit gondoljunk bele.
2015. október 04. 12:11 #91
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
van benne.....egy jó kép
ha már elégedett és végképp lezárta a dolgot, akkor ugye nem kapunk még hatszáz cikket arról, hogy éppen mi a faksznija magával?
mert ugyan elvileg elégedett, de már megint az a téma, hogy nem volt az, és akkor most még egy kicsit sajnáljuk, meg felnézünk, de hogy miazistenért hatszázadszorra is, hát -.-
a képek meg többnyire előnytelenek lettek, bizonyosan nem ezeket a pózokat választottam volna...
2015. október 04. 12:27 #92
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
Hozzászólás: 320
Azonosító: 243174
Amikor a kád szélén ül és csak előre nézz,hihetetlenül gyönyörű kép lett semmi photoshop vagy csicsa nélkül.
2015. október 04. 12:30 #93
TVDfan98
TVDfan98
visszatérő vendég

StátuszVannak olyan csaták, amik elvesztek, még mielőtt elkezdődtek volna.
Hozzászólás: 389
Azonosító: 201001
Szerintem na kádas képen nagyon behúzza a hasát... De amúgy nem lettek rosszak! smileeee.gif
2015. október 04. 13:31 #94
samudzsenifer
samudzsenifer
visszatérő vendég
Hozzászólás: 365
Azonosító: 185285
Örülök hogy végre elégedett magával és visszatért az önbizalma, de ne azzal mutassa meg az embereknek hogy meg mutassa mi van a ruha alatt.
Tényleg szeretem Demit, és gyönyörű alakja van.
De ha Miley csinálta volna ezt már automatikusan le hordtuk volna...
2015. október 04. 13:49 #95
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 202950
gyooh *.* milyen jó alakja van már?ohmy.gifo
2015. október 04. 14:07 #96
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Örülök neki,hogy lelkileg túllépett ezen, de úgy gondolom nem ezzel kéne megmutatni. Ha valaki tényleg elégedett magával, az egyszerűen nem foglalkozik senkivel és semmivel. Ő viszont nem ezt teszi....Igen vannak előnytelen képek is, mint mindenkiről, de úgy gondolom,hogy igazán mindig nem teljes és ezzel csak az ellenkezőjét akarta bizonyítani...de ő tudja....
2015. október 04. 16:53 #97
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Igazatok van! smileeee.gif Másról sem tud beszélni, csak arról, hogy nem volt megelégedve önmagával. Jó örülök, hogy továbblépett, de már nagyon leakarja nyomni az emberek torkán, és még sajnáltatja is magát..
2015. október 04. 17:28 #98
- törölt felhasználó -    
Jó képek lettek! smileeee.gif Örülök,hogy elfogadta magát! smileeee.gif
2015. október 04. 18:25 #99
SpnFanna
SpnFanna
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 250362
Pozitív: Gyönyörű alakja van..végre egy sztár aki nem 40 kilo sminkkel es ruhával együtt:) és egy nagyon jó dolog h elfogadta a testét:)
Negatív: régen nagyon szerettem Demit de mostanra kicsit sok nekem amit mostanában csinál...teljesen egyetértek azzal aki azt mondta h Mileyrol ilyen fotók után balhé lenne és mindenki q*rvazna össze-vissza....kezdem azt hinni h ő már nem az a Demi akit én annak idején pont azért szerettem meg mert nem tökéletes alkata ellenére is népszerű volt..de mára egyre jobban úgy gondolom h ő is neki állt ennek a vetkőzzünk és mutogassuk magunk a hírnév érdekében....én pont úgy szerettem ahogy volt nekem így mar nem ugyanaz a Demi
2015. október 04. 20:07 #100
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Hát azt hiszem én inkább nem mondok semmit.Szép meg mminden, a példaképem is, de ezt inkább kihagytam volna...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok