Egész jó alakja van, szép a derékvonala. Nőies.
Ettől függetlenül elég műnek tartom ezt az egész önbizalom-bullshitet, amit művel. Elég lesz már, csináljon inkább jobb zenét.
Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 03. 22:52
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
2015. október 03. 23:21
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Szerintem gyönyörű alakja van Deminek, akárki akármit is mond. Én még mindig nem vagyok teljesen megelégedve magammal, de iszonyat jól esik, hogy olyan csinál ilyen fotósorozatot, aki régen önértékelési zavarral küzdött. ^^
2015. október 03. 23:29
Egész jó képek lettek, csak nem tudom hogyan sugároznak önbizalmat másokra.. akkor most mindenki vetkőzzön csakmert önbizalma van? O.o
2015. október 04. 09:03
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Jó széles a csípője.
2015. október 04. 09:19
|
|
SasMeli2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 248805 offline
|
Most lett elegem...Ahogy összehasonlítom Miley meztelen képes kommentjeivel demi meztelen képes kommentjeivel valamit egy kicsit igazságtalannak tartok. Ugye Miley képei alá olyanokat írtak hogy :"úristen mit mutogtja magát senki sem kíváncsi rá undorító stb" demi képei alá: "szerintem tök szép alakja van meg, hogy meg is meri mutatni" Nekem alapvetően demivel semmi bajom azt csinál amit akar...De hogyha már majdnem ugyanazt csinálj mint Miley (meztelen képek) akkor nem értem, hogy Miley-val mi baja van az emberiségnem...Egyszerűen csak nem bírják a jelenlétét vagy tényleg annyira ronda lenne demihez képest, hogy már az undorító felé görbül, mert én nem hiszem..Mileynak is jó alakja van meg deminek de mégis különbséget tesznek közöttük...(Bocsi ha valaki magára vette, de már kezd elegem lenni..nem értem mit rontott el Miley..) twerkel..és? azt a táncot ő találta ki..hadd csinálja..Nyújtogatja a nyelvét annyira, hogy az már görcsösnek látszik..és?? Miley bevallotta egy interview-ban, hogy akkor nyújtogatja a nyelvét amikor zavarba van és nem tudja, hogy hogyan mosolyogjon, mert nem tetszik magának...ezt gondolom ti is tapasztaltátok már, hogy ha fényképeznek nem tudod mit csinálj inkább eltakarod az arcod..ő ezt csinálja..meztelenkedik..mert más sztárok nem?? itt a példa..meg azt csinál mindenki amit akar..ne mondjátok már, hogy még nem láttatok meztelen embert...szokták rá mondani, hogy undorító..egy meztelen test miért undorító? akkor, ha tükörbe néztek meztelenül azt mondjátok magatokra, hogy undorító? miley meg arról nem tehet, hogy a meztelen képei kiszivárognak...az összes hacker arra pályázik h kitoljon Miley-val...Az is idegesít egy ideje, hogy folyton nézem, hogy nem-e posztoltak Miley-ról valami pozitív dolgot..de nem...direkt nem..nehogy meglássátok miley jó oldalát..azt például gondolom senki nem tudja, hogy mennyi kibaszott alapítványnak segít..meg, hogy az új albuma milyen gyönyörű szívhez szóló..felmeri vállalni magát (most az utálók vagy azt mondják, hogy kit érdekel vagy azt h Miley, what's good? vagy azt , hogy ez mind szép és jó de nem változtat semmin..hát ha meg se próbáljátok megismerni akkor továbbra is utálni fogjátok) Taylor Swift tavaly leszorította a trónról Miley-t..Nincsenek jóba mostanában vele..gondolom emiatt is sokan utálják..de ha láttátok volna, hogy régen milyen jó barátnők voltak..meglátták egymást és sikítozva futottak egymáshoz ölelésért..csak sajnos valamin nagyon összekaptak..ezért is utálják most egymást..De könyörgöm már mindenkitől, hogy nézzetek egy kicsit jobban körül aztán ítéljétek el a másikat...
2015. október 04. 09:43
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Én büszke vagyok rá, hogy végre van önbizalma és meg meri mutatni önmagát
2015. október 04. 10:13
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
jesszus micsoda hipokraták vannak itt... mindjárt idehalok
2015. október 04. 11:15
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Félre értés ne essék nagyon szeretem Demit és tehetségesnek is tartom.Viszont szerintem lassan már lenyomja az emberek torkán ezt a "nem voltam elégedett a testemmel" dolgot.Értem én hogy magabiztos meg minden,de azért ne ezzel a szöveggel akarjon mindent eladni.1000 éves sztori.Igen én is biszke vagyok rá meg ilyenek de ez már uncsi.Amúgy nem tudok az felett elsiklani hogy ha Miley vagy esetleg Selena vetkőzik,őket egyből elítéli mindenki.Holott Mileynak és Selenának is elég szép alakja van.De ha ezt Demi csinálja egyből "büszke vagyok rá,meg csodálatos,stb.".Ebbe azért kicsit gondoljunk bele.
2015. október 04. 12:11
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
van benne.....egy jó kép
ha már elégedett és végképp lezárta a dolgot, akkor ugye nem kapunk még hatszáz cikket arról, hogy éppen mi a faksznija magával?
mert ugyan elvileg elégedett, de már megint az a téma, hogy nem volt az, és akkor most még egy kicsit sajnáljuk, meg felnézünk, de hogy miazistenért hatszázadszorra is, hát -.-
a képek meg többnyire előnytelenek lettek, bizonyosan nem ezeket a pózokat választottam volna...
ha már elégedett és végképp lezárta a dolgot, akkor ugye nem kapunk még hatszáz cikket arról, hogy éppen mi a faksznija magával?
mert ugyan elvileg elégedett, de már megint az a téma, hogy nem volt az, és akkor most még egy kicsit sajnáljuk, meg felnézünk, de hogy miazistenért hatszázadszorra is, hát -.-
a képek meg többnyire előnytelenek lettek, bizonyosan nem ezeket a pózokat választottam volna...
2015. október 04. 13:31
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Örülök hogy végre elégedett magával és visszatért az önbizalma, de ne azzal mutassa meg az embereknek hogy meg mutassa mi van a ruha alatt.
Tényleg szeretem Demit, és gyönyörű alakja van.
De ha Miley csinálta volna ezt már automatikusan le hordtuk volna...
Tényleg szeretem Demit, és gyönyörű alakja van.
De ha Miley csinálta volna ezt már automatikusan le hordtuk volna...
2015. október 04. 14:07
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Örülök neki,hogy lelkileg túllépett ezen, de úgy gondolom nem ezzel kéne megmutatni. Ha valaki tényleg elégedett magával, az egyszerűen nem foglalkozik senkivel és semmivel. Ő viszont nem ezt teszi....Igen vannak előnytelen képek is, mint mindenkiről, de úgy gondolom,hogy igazán mindig nem teljes és ezzel csak az ellenkezőjét akarta bizonyítani...de ő tudja....
2015. október 04. 16:53
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Igazatok van!
Másról sem tud beszélni, csak arról, hogy nem volt megelégedve önmagával. Jó örülök, hogy továbblépett, de már nagyon leakarja nyomni az emberek torkán, és még sajnáltatja is magát..
2015. október 04. 18:25
|
|
SpnFannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 250362 offline
|
Pozitív: Gyönyörű alakja van..végre egy sztár aki nem 40 kilo sminkkel es ruhával együtt:) és egy nagyon jó dolog h elfogadta a testét:)
Negatív: régen nagyon szerettem Demit de mostanra kicsit sok nekem amit mostanában csinál...teljesen egyetértek azzal aki azt mondta h Mileyrol ilyen fotók után balhé lenne és mindenki q*rvazna össze-vissza....kezdem azt hinni h ő már nem az a Demi akit én annak idején pont azért szerettem meg mert nem tökéletes alkata ellenére is népszerű volt..de mára egyre jobban úgy gondolom h ő is neki állt ennek a vetkőzzünk és mutogassuk magunk a hírnév érdekében....én pont úgy szerettem ahogy volt nekem így mar nem ugyanaz a Demi
Negatív: régen nagyon szerettem Demit de mostanra kicsit sok nekem amit mostanában csinál...teljesen egyetértek azzal aki azt mondta h Mileyrol ilyen fotók után balhé lenne és mindenki q*rvazna össze-vissza....kezdem azt hinni h ő már nem az a Demi akit én annak idején pont azért szerettem meg mert nem tökéletes alkata ellenére is népszerű volt..de mára egyre jobban úgy gondolom h ő is neki állt ennek a vetkőzzünk és mutogassuk magunk a hírnév érdekében....én pont úgy szerettem ahogy volt nekem így mar nem ugyanaz a Demi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: