Demi Lovato egy tőle eddig még nem látott fotósorozattal rukkolt elő: a Vanity Fair magazinjának ledobta a textilt.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Meztelenül és Photoshop nélkül állt modellt Demi Lovato (18+)
2015. október 03. 09:38
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem szép. Az alakja nagyon jó lett.
2015. október 03. 09:43
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Látszik, hogy nem photoshop, nem mutat annyira sokat, jó képek lettek.
2015. október 03. 09:46
|
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline
|
Jujj nagyonn jóók lettek <3
2015. október 03. 09:57
QUEEN. demi személyiségfejlődése >>>>>> minden más
2015. október 03. 10:10
|
|
grungequeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 195 Csatolások: 169 Azonosító: 248182 offline
|
Ezek a fotók gyönyörűek Demivel együtt, pedig én nem vagyok egy nagy fan
2015. október 03. 10:10
Ez a nő fogja okozni egyszer a végzetem.
A fényképezőgépes fotó a kedvencem, egyszerűen annyira..
Leírhatatlan a büszkeség amit érzek, hatalmas utat tett meg az utóbbi 1 évben. Ahhoz pedig külön óriási bátorság kell, hogy egy ilyen világban, ahol már 1-2 kiló felesleg miatt darabokra szedik a nőket, bevállalja, hogy közzétegyék a fotókat mindenféle retus nélkül. Mindig tud olyat tenni, ami miatt csak még jobban szeretem.
Idézet (Florentina @ 2015.10.03. 09:57)
demi személyiségfejlődése >>>>>> minden más
2015. október 03. 10:27
Nagyon nem tetszenek a képek...nem a témával van a bajom, hanem tényleg nem tetszenek...
2015. október 03. 10:44
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát most komolyan már tényleg mindenki levetkozik!!!!
Nem jók ezek a képek!!!!
Nem jók ezek a képek!!!!
2015. október 03. 10:50
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Egy biztos: Tudja hogyan kell lenyűgözni és büszkévé tenni az embert. Miért van az, hogy bármi amihez hozzányúl, az csak jó sül el?
Már nem azért, sosem volt egy csúnyaság, de most.
Hihetetlen..
Annyira ahw, minden képen, hogy az...
És ez csak fokozza mindazt, amit az albumon hallhatunk majd tőle. Imádom!
2015. október 03. 10:53
Örülök hogy elfogadja magát. Nekem mondjuk sosem tetszett Demi. Ezek a képek pedig aztán végképp nem. Egyiket-másikat nem kellett volna nyilvánosságra hozni. Legalábbis ha sztár lennék, és kikerülne rólam egy olyan kép, mint az a kádban háttal ülős, elsüllyednék szégyenemben. Kim Kardashian II. akar lenni, vagy mi?
De azért itt is felhoznám a dolgot....
Miley is elfogadja magát, és boldog a bőrében, mégis leszóljátok. Ez nem fair.
2015. október 03. 10:53
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Istenem, ez a lány egyszerűen milliószor gyönyörűbb smink nélkül. Ha a helyében lennék, sosem sminkelném magam.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 03. 11:05
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (AlienMonster @ 2015.10.03. 10:53)
Örülök hogy elfogadja magát. Nekem mondjuk sosem tetszett Demi. Ezek a képek pedig aztán végképp nem. Egyiket-másikat nem kellett volna nyilvánosságra hozni. Legalábbis ha sztár lennék, és kikerülne rólam egy olyan kép, mint az a kádban háttal ülős, elsüllyednék szégyenemben. Kim Kardashian II. akar lenni, vagy mi?
Nem értem, miért hasonlítod Kimhez, amikor a képeken semmi nem látszik rajta.
2015. október 03. 11:09
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Azért írja szinte mindenki h Miley t leszólják mert Demike épp Mileyt majmolja és senki nem szólja le,De Miley t persze le szolja mindenki mert milyen közönséges stb.. de Demike épp őt utazánozza ha nem tűnne fel nektek. És nem lettem olyan jó képek sztem, elég nagy a Fekene én azt tuti nem fotoztattam volna... előnytelen, nem vékonynak látom hanem nagy fenekünek mert ez a tény, akarján is látszik a felesleg és nem az izom..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.