Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 22. 17:13
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na, összejött a frigy?
1 felhasználónak tetszik:
CoLayla
2014. október 22. 19:09
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Thea Szivem!
Gyönyörű vagy és fiatal!
Egy majdnem 40-es pasi minek neked?Ha annyira szeretnél egy barátot magadnak,akkor korodbeliből válogass!
(Tudom,ezt nem olvassa xD)
Gyönyörű vagy és fiatal!
Egy majdnem 40-es pasi minek neked?Ha annyira szeretnél egy barátot magadnak,akkor korodbeliből válogass!
CoLayla
2014. október 22. 19:13
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Emberek, ugyan már többször is említették előttem, de ez a házasság nem valódi! Semmi sem történt! A kislány, amikor a pap megkérdi, hogy szeretné-e a férfit férjéül, nevetve csóválja a fejét, és röhög az egészen? Az egész egy felvilágosító kampány volt a gyermekházasságok nemjóságára, azért ennyire ne legyünk már naivak...
2014. október 22. 22:52
|
|
GlambertYlvisakerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 221083 offline
|
Ne!
Túl fiatal még,élveznie kéne az életet!
Nem tartom jó ötletnek és ha a szülei büszkék erre akkor nagyon hülyék! :Dhttp://starity.hu/magazin/52679-durva-egy-tizeneves-lany-egy-negyvenes-ferfival-akar-hazasodni/#comment
Már bocs hogy ezt mondom de ez a leghasonlóbb kifejezés rá!
Túl fiatal még,élveznie kéne az életet!
Nem tartom jó ötletnek és ha a szülei büszkék erre akkor nagyon hülyék! :Dhttp://starity.hu/magazin/52679-durva-egy-tizeneves-lany-egy-negyvenes-ferfival-akar-hazasodni/#comment
Már bocs hogy ezt mondom de ez a leghasonlóbb kifejezés rá!
CoLayla
2014. október 23. 10:22
Régebben már hozzá szóltam a cikkhez de most mégegyszer megfogom tenni!Elolvastam a blogját.Fordító segítségével persze meg magamtól is tudok egy kicsit norvégul.A lány azt se tudja miről ír.Mert a szex is szerepet kap benne.Szegeény lány 11 éves....de nem baj.A blogja szerint az anyja akarta ezt de onnantól már röhögve olvastam végig a blogot.A lány állatorvos szeretne lenni de a szüle megunták(?),hogy a lánynak ez a z álma.....nos,maga a blog gyönyörű és rendezett de a lány csak össze vissza hablatyol a férfiakról,a szexről és még sok másról.Szóval ez az egész egy marketing fogás a lánynak.
2014. október 24. 22:00
|
|
Vanessa Woodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 226383 offline
|
Ha a lányom lenne, biztos el vinném egy orvoshoz o.o
2014. október 24. 22:14
Abszolút nem azzal lenne a probléma, hogy x év van köztünk, mert a korkülönbség még nem minden, sőt. Még úgy is lehet két ember boldog egymás mellett, hogy több, mint 10-15 év van köztük. De ez egy kisgyerek. Nem egy 18-20 éves fiatal lány, hanem egy 12 éves kis hülye gyerek, akinek még az iskolában kéne ülnie, hogy ne csináljon ilyen marhaságokat.
12 évesen még azt sem tudja, mi a halál az a szerelem, nemhogy férjhez menjen. 15 évesen meg majd szüli a gyerekeket, x év múlva meg azon kapja magát, hogy "hoppsz, elcsesztem az életem." Mert végül is ez így megy.
Szerintem mindenkinek volt/van olyan plátói szerelme (legyen az zenész, színész vagy bármi más) aki jóformán az apja lehetne, de mégsem leszel tizenegy-két évesen a felesége, mert akármennyire is oda vagy érte, ő egy felnőtt ember, te meg egy gyerek vagy, aki még nem kész egy ilyen... lépésre.
A dolog másik része meg: a férfit sem tartom normálisnak. Ez egy gyerek, egy buta kislány, aki azt hiszi, tudja mit csinál. Majd' negyvenévesen nincs annyi esze, hogy leállítsa? A szülőkről meg nem is beszélve.
12 évesen még azt sem tudja, mi a halál az a szerelem, nemhogy férjhez menjen. 15 évesen meg majd szüli a gyerekeket, x év múlva meg azon kapja magát, hogy "hoppsz, elcsesztem az életem." Mert végül is ez így megy.
Szerintem mindenkinek volt/van olyan plátói szerelme (legyen az zenész, színész vagy bármi más) aki jóformán az apja lehetne, de mégsem leszel tizenegy-két évesen a felesége, mert akármennyire is oda vagy érte, ő egy felnőtt ember, te meg egy gyerek vagy, aki még nem kész egy ilyen... lépésre.
A dolog másik része meg: a férfit sem tartom normálisnak. Ez egy gyerek, egy buta kislány, aki azt hiszi, tudja mit csinál. Majd' negyvenévesen nincs annyi esze, hogy leállítsa? A szülőkről meg nem is beszélve.
2014. október 25. 17:34
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Ez egy marhaság! Ha naponta 39 ezer gyerek házasodik meg, akkor nagyjából fél éven belül a világ minden gyereke házas ember lesz? Ez egy kissé túlzás!!! o.O
2014. október 26. 17:39
Vanessa Wood, ha nekem lenne a lányom kapna pát fülest az apjátol és megvan oldva
2014. október 29. 09:41
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
úristen! ez nagyon durva o_O ilyenkor ugye az a legrosszabb h a szülők nem nagyon tudnak mitt tenni de hát meg lehetett volna ezt akadályozni már az elején nem amikor már össze akarnak házasodni!!! az a férfi meg nem tudom mit gondol mit akar attól a szegény kislánytól:(
2014. november 17. 20:34
a lany nem tunik boldognak a kepeken es milyen mar ez a gyerekhazassag! ez szornyu!
2015. február 05. 19:09
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Jesszum....ez nagyon beteg.....Azért a szülők is tehettek volna valamit,h ezt megelőzzék....
2015. április 04. 18:36
|
|
Desteny419új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 241922 offline
|
Oh My Good!!!!
Ez betegség!
Megsúgo h inkább leugranék a Grand Canyon-ról, mint ilyenkor házasodjék
De eltérve az ígéretektől-és a viccektől
-
MIÉÉÉÉRT????
Ez betegség!
Megsúgo h inkább leugranék a Grand Canyon-ról, mint ilyenkor házasodjék
De eltérve az ígéretektől-és a viccektől
MIÉÉÉÉRT????
2015. április 05. 19:50
A férfi és a kislány kapcsolata nyilván nem szakad meg attól, hogy nem engedélyezik az esküvőt. Szerintem gyanúsan profi a blog és az egész körítés, könnyen meglehet, hogy valamilyen kampány csinálta.
2015. április 10. 16:58
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristennnn!12?! A pasi 37!? ááááh!!!!!!!!!!!!!!!!! én nem tennék ilyet inkább megyek férjhez 70 évesen, minthogy 12 évesen! És a pasas mit akar a kiscsajtól!? ( Hogy lehet smile-t csinálni?)
2015. április 10. 17:00
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
Ja, és nem hiszem el!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.