jesszusom!!! és ő ezt szeretné? főleg amit ColorBird írt, hogy már nájszészakai is lesz....
Én is beszállok a negatív kampányba!! Ez örültség!
A férfi pedig egy pedofil elmebeteg,szóval...
De igazából az ő élete...azt csinál vele amit akar...viszont akkor se tartom helyesnek!
Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 10. 23:36
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
2014. október 11. 01:11
|
|
Pelargonieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202684 offline
|
Egy titok: ez egy Ensz általi demonstráció arra, hogy felhívja a figyelmet az évente több mint 39ezer házasodó gyermekre. A cél a nemzetközi összefogás ezekért a kislányokért. Tehát ez egy "átverés" úgymond. Olvassatok utána. Nekünk az egyetemen a nemzetközi jogot tanító professzor árulta ezt el.
2014. október 11. 08:09
|
|
Nórykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 196946 offline
|
Sikerült ezt kiszednem a blogból Google fordítóval úgyhogy nem annyira érthető de a lényeg kiszedhető belőle:
Mit jelent ez pontosan? Azt hiszi, ő akarja, hogy a saját gyerekek hamar? Tudom, hogy ez normális, ha férjhez különösen akkor, ha a szex, meg ilyesmi. Huh, már próbáltam, és nem igazán hiszem, sokkal többet róla? ....
Mit jelent ez pontosan? Azt hiszi, ő akarja, hogy a saját gyerekek hamar? Tudom, hogy ez normális, ha férjhez különösen akkor, ha a szex, meg ilyesmi. Huh, már próbáltam, és nem igazán hiszem, sokkal többet róla? ....
2014. október 11. 09:54
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ez sztem csak kamu. Nem hiszem el h egy 12 éves lány hozzámenne egy 37 éves férfihoz aki az apja lehetne. Ha meg igaz akkor a lány ronja el az életét sztem csak azért csinálja h felhívja magára a figyelmet és nem hinném h a szülei megengednék.
2014. október 11. 10:33
|
|
Pinkmalacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 232091 offline
|
nem is tudom,mit irjak... leforditottam a blogot,es talaltam egy olyan bejegyzest,amikor azt irja hogy fel! fel a eskuvotol,fel a naszejszakatol is! MIERT? emberek MIERT? oke lehet,hogy csak tenyleg egy kampany.meg kell mondjam sikeres.
2014. október 11. 12:01
ez eléég fura. ha egy 12 éves kislány hozzá akar menni 1 37 éves pasihoz akkor beteg.
ha meg nem akkor kamu
ha meg nem akkor kamu
2014. október 11. 13:38
|
|
csarlibeku111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 225144 offline
|
BTR super én is az vagyok de ez nekem már sok. Egy őrült lánnyal áll szembe a világ és azt kívánja a normál világ hogy mondjon le a házasságról. Istenem ebben a világban bármit megtehetsz de ha őrültséget teszel a végén már csak egy szégyen maradhatsz! Ez marad ebből a lányból is aki egy felnöttel házasodik. és még azt is hiszi hogy ha kamasz akkor azt is hiszi hogy nem kamasz hanem ő is felnött... De minek ide ez a pár erre a világra? miért? és hogy lehet ez? inkább én még maradnék nőtlen és majd 20-30 éves koromban megtalálom az igazit! Nem pedig 12-13 évesen hozzámegyek egy csajhoz aki 46 éves. MÉG JÓ HOGY NEM!
2014. október 11. 16:36
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. október 11. 19:53
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Enyhe apakomplexusa van a csajnak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: