Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 09. 21:29
És a szülei? Hol a picsában vannak? Örülnek,hogy nem kell eltartaniuk a lányukat vagy mi? Mellesleg nagyon szép lány,de úristen,hány ember fogja őt megvetni most és a későbbiekben főleg a szüleit..
2014. október 10. 00:14
|
mordredúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 234298 offline
|
Ez csak egy kampány volt!!! Ez nem igaz! Azért csinálták, hogy felhívják a figyelmet a fiatalkorúak erőszakos kiházasítására!!
Nem kell itt tombolni, ez csak egy REKLÁM!!!
Nem kell itt tombolni, ez csak egy REKLÁM!!!
2014. október 10. 15:54
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Szerintem ez nem is szerelem....ez inkabb csak egy figyelemigenyes kislany aki ki akar tunni
2014. október 10. 16:37
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hát ha nekik ez jól esik akkor csinálják...mondjuk ez már kicsit NAGYON nagy korkülönbség.
2014. október 10. 17:04
Ühüm ühüm... ez kicsit abnormális. Én ennyi idősen még babáztam és mesét olvastam, nem férjhez akartam menni... oké, oké, sok helyütt létezik gyermekházasság, de ez akkor is túlzás. A középkorban ennyi idősen házasodtak, mert jó, ha élt egy ember 50 évet, viszont hál' Istennek már nem ott vagyunk. Tanulnia kéne és kiélvezni a gyerekkkorát. Még ha már 15-16 éves lenne, akkor azt mondom, oké, de így...
2014. október 10. 17:11
|
|
AncsiiiiForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212651 offline
|
Okszi, gondoljunk bele. 12 éves lány. 40 éves pasi. Egy blog amin házasságát tervezgeti. Mindenhova kiteszik, Miezhanemreklám??? Ne dőljetek be neki!!
2014. október 10. 17:38
kamu!
ne higgyetek ilyet el, mert ez nem normális dolog! szerintetek egy 12 éves lány, hozzámegy egy apjának való lehetne férfival?
komolyan? én a szülei helyébe rég akkorát lehasítottam volna neki, hogy mai napig nem jönne ki a kórházból... ha meg igaz, akkor gyerekek ideje figyelni, 2014 van. nem hittem volna, hogy ennyire süllyed a világ..
2014. október 10. 18:05
|
|
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline
|
Valahol azt olvastam, hogy ez nem igazi csak egy kampány a gyerekházasságok ellen.
2014. október 10. 18:34
|
|
itsMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 234107 offline
|
Idézet (Fionah. @ 2014.10.10. 17:38)
kamu!
ne higgyetek ilyet el, mert ez nem normális dolog! szerintetek egy 12 éves lány, hozzámegy egy apjának való lehetne férfival?
komolyan? én a szülei helyébe rég akkorát lehasítottam volna neki, hogy mai napig nem jönne ki a kórházból... ha meg igaz, akkor gyerekek ideje figyelni, 2014 van. nem hittem volna, hogy ennyire süllyed a világ..
Egyetértek.
Nem hiszem hogy egy 12 éves lánynak hagyják a szülei, hogy hozzá menjen egy olyan pasashoz, aki akár az apja lenne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: