Kéesek rátukmálni egy KISGYEREKRE?????? :w
00t:
Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 11. 20:52
2014. október 12. 10:55
|
|
micimacika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 229660 offline
|
Hazugság az egész csak a blogját akarta népszerűsíteni
2014. október 12. 16:52
Végül is nem házasodott meg. Akkor nem értem minek volt az egész felhajtás..
2014. október 12. 17:13
Ahogy elnézem a kommenteket, a legtöbben részletesebb tájékozódás nélkül, csak a cím elolvasása után írtak...
Érdekes kezdeményezés, az biztos. Így, hogy norvég kampányról van szó, jóval több figyelmet vont magára a kitalált blog, bár először én is megilletődtem, amikor hallottam a hírről. Jó lenne, ha sikerrel járnának,nemcsak ők, de más kampányok is, mert a gyermekházasság szörnyű dolog,főleg, hogy egyre lejjebb viszik bizonyos országokban a korhatárt.
Érdekes kezdeményezés, az biztos. Így, hogy norvég kampányról van szó, jóval több figyelmet vont magára a kitalált blog, bár először én is megilletődtem, amikor hallottam a hírről. Jó lenne, ha sikerrel járnának,nemcsak ők, de más kampányok is, mert a gyermekházasság szörnyű dolog,főleg, hogy egyre lejjebb viszik bizonyos országokban a korhatárt.
2014. október 12. 19:00
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nem is biztos, hogy igaz a sztori, de ha igen, akkor elég DURVA!
2014. október 12. 19:01
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
Nekem úgyse tesztet ez az egész és nem kellene! ha annak a kislánynak én lennék az anyukája akkor biztos hogy nem engedném.....
2014. október 12. 19:59
Jézusom ez nem normális dolog, számomra kifejezetten undorító.
2014. október 12. 21:01
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Gyerekek ez kampány!Figyelemfelkeltés,nem egy gyermeki élet vége.Legalább mindenki felkapta a fejét a hírre,bár evvel sokra nem mennem azok akik érintettek a dolokban.
2014. október 13. 13:18
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
ez nagyon durva
O
2014. október 13. 14:37
Olyan mintha az apukájával állna azon a képen.......
2014. október 13. 18:18
ez a gyerek normális;;??
eltudják azt képzelni hogy milyen lesz az életük?? úristen O.o
eltudják azt képzelni hogy milyen lesz az életük?? úristen O.o
2014. október 13. 20:09
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Arra senki nem gondol, hogy legalább annak a negyvenes (aki egyébként, mint kiderült "csak" 37 éves) férfinak lenne esze? Nem. Ez egy perverz, PEDOFIL ember és egy apa komplexussal rendelkező kislány házassága lenne. Valószínűnek tartom, hogy ezek után nem lesz... Egyébként hol vannak ennek a lánynak a szülei?!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: