Hajlok a ferde hajlamra
Alsós kell a paplanra
Köztiszteletben állok
Eszem vesztem ha kislányt látok
https://www.youtube.com/watch?v=wSUGByv91Js
Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 08. 21:41
perofilizmus... well done, emberiség, well done!
2014. október 08. 21:44
Én csak azt a kérdést tenném fel, hogy hol vannak ilyenkor a szülők? Hiszen mégis csak egy 12 éves KISlányról van szó.
2014. október 08. 21:58
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Ez kemény gyerekek! Hogy engedhetik a szülei??? Hogy lehet a csaj ilyen hülye??? Hogy lehet a pasas ilyen hülye??? Amúgy a csaj túl okosnak és szépnek tűnik, nem pedig egy naiv ribancnak... Ja és azt se nagyon tükrözi az arca, hogy boldog lenne vagy örülne, - épp ellenkezőleg - mintha félne és rémült lenne... Bár ez lehet, hogy csak azért van, hogy a kép drámaibbnak tűnjön. Nem tudom... Annyiban viszont biztos vagyok, hogy ez az egész tényleg durva!!!!
2014. október 08. 22:18
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Én meg vagyok olyan naív, hogy 20 éves korom előtt nem akartam férjhez menni, de most, hogy már a XXI. századba érkeztem, szerintem felkeresem Robert Downey Jr., hogy legalább egy rendes negyvenéves férjem legyen...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. október 08. 22:29
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Pedofil állat...itt a pasinak kéne hogy legyen esze hogy nem kezd ki egy 12 évessel mert nekem ezek ne jöjjenek azzal hogy itt örök szerelem lesz meg ilyenek ő még csak egy gyerek...asse tudja igazábol szereintem hogy mit csinál mert még gyerek 2-3 év múlva ugy is rá jön hogy élni akar nem akar még családot gyereket stb...csak azt nem értem szülök ilyenkor hol vannak....
2014. október 08. 22:31
Hát... nem tudok mit hozzá szólni, egy 12 éves lány egy 37 éves férfival!! Egyáltalán mit akarnak egymástól??
2014. október 08. 23:15
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem ertem a szuloket eloszor is..aztan a pasit. Mintha a lanya lenne a kepen! Hogy tudnanak egymashoz igy vonzodni stb..ah nem ertem :/
En ilyenkor meg barbiztam, meg uvegfestekeztem stb lol
En ilyenkor meg barbiztam, meg uvegfestekeztem stb lol
2014. október 08. 23:22
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Itt nem a gyerek, hanem a szülők a legéretlenebbek. Egy év múlva meg már jön a baba vagy mi?! És egyáltalán mióta vannak együtt? Mikor ismerkedtek meg? Fúúúú, szánalom a köbön.
Ja és még egyszer nagy taps a szülőknek.
2014. október 08. 23:31
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
A BLOG EGY KAMPÁNY RÉSZE! A statisztikák azonban igazak, és csodálkozom, hogy az itt kommentelők nagy része nem azon borzad el, hogy évente közel 40.000 gyerekházasság történik a világban, hanem ezen az egy egyedi eseten...
2014. október 09. 01:27
|
norbi1905új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 104302 offline
|
Mindenki fel van háborodva de régen ez normális volt, hogy a tizenéves lányok idős, emberekhez mentek hozzá. Fel vannak háborodva meg mindenki negatív és az miért jó hogy a 20 éves lány vagy 22 éves lány 35 meg 40 és folytathatnám éves emberekkel vannak együtt. Azért mert nagy korúak? Akkor miért ne lehet ne ezt is engedni. Elfajzott világban élük és folyamatosan változik, ami tegnap még polgárpukkasztó volt az ma már teljesen hétköznapi. Plusz ott a melegházasság. Félre ne értsen senki nincs nekem bajon a melegekkel. De mi a francnak kell még magukat is hirdetni hogy parádé meg felvonulás ugyan már. Szóval ha melegházasság van akkor miért ne lehetne ez is. Ahogy mondtam ma még mindenki negatívan áll hozzá de a jövőben meg már hétköznapi dolog lesz az ilyen fajta házasság csak még a mai világ nem fogadja el.
2014. október 09. 06:20
Idézet (norbi1905 @ 2014.10.09. 01:27)
...
Bocsánat, hogy kitöröltem amit írtál, de önmagában is sértőnek tartom, hogy csak azért mert "felgyorsult a világ" te egészségesnek tartod, hogy egy 12 éves gyerek férjhez menjen egy olyan fejlett országban mint amilyen Norvégia. Persze mindemellett roppant szomorú az is, hogy gyermeklányok millióinak veszik el a gyermekséghez való jogát, DE térjünk vissza konkrétan ehhez a lányhoz akinek nyilván, legalábbis csak erről a fórumról leszűrve életkorából adódóan fogalma sincs arról, mi az a politika, emberi jogok, adó, munka és had ne soroljam az egyébként tök hétköznapi dolgokat (vagy mondjam úgy, hogy magához az önálló életről nincs fogalma ?). Egyszerűen éli a kis életét a kis burkában, világában "juhú esküvő" és utána? 3-4 év után mi lesz vele ha már nem az az "ártatlan arcú kislány" lesz. 16 évesen túl esni az első váláson kicsit meredek. Ne haragudj, de nem sok mindent tudnék felsorolni amiért egy ilyen idős férfi egy kislányt akarna elvenni Jó lenne és most már számotokra is előnyös lenne felfogni, hogy csak azért mert a legújabb ájfonnal szelfizhettek és 2014-et írunk még az ilyen abnormálisan beteg dolgok nem lettek mérvadóak amik felett csak szemet hunyhatunk. Az élet nem pónipuki és nevetés csak mert megkaptad a legújabb x-boxot. Ne fogjatok mindent az "elfajzott világra" mert ti is benne éltek és a ti feladatotok lenne ezen drasztikusan változtatni meg persze az enyém is, de én eleve nemet mondok az ilyen idiótaságokra. Ideje nem másra mutogatni állandó jelleggel.
2014. október 09. 06:37
|
|
Minionssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 58 Azonosító: 228707 offline
|
Te jó ég.. A lány nem is élheti ki a gyermekkorát.. Meg egy 37 éves férfi.. uhh.. Ez még viccnek is rossz..Meg hogy egyezhettek bele a szülők, hogy a 12 éves lányuk esküvőt tartson!!
2014. október 09. 06:49
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Jézusoom! Hogy lehet ekkora esze?? Nem normális, már fiatal korába elveszti a szabadságát..
2014. október 09. 07:12
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Te jó ég... Ez nagyon durva!! komolyan egy 12 éves lány hozzá akar menni egy 37 éves hapsihoz? aki még nem is cuki?? ez undorító. Remélem lesz itt starityn egy olyan cikk is h a lány mikor szül gyereket a férfinak.. Hát kislányom.. ennyi volt a szabadságod.!! :////
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.