Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 08. 19:06
|
|
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline
|
12 évesen megházasodni?? úristen, hogy lehet valaki ilyen buta a férfi meg egy pedofil baromarc
2014. október 08. 19:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ööö... lehet, hogy aztán én vagyok túlságosan fáradt, de úgy értelmeztem a cikket a bloggal egyetemben, hogy ez egy megkreált kamu blog, amelyet a Stopp Bryllupet működtet - ők pedig a gyermekházasság, illetve a gyermekkereskedelem ellen kampányolnak. (szerintem) Szóval felesleges azon hergelnünk magunkat, hogy egy tizenkét éves általános iskolás gyermek miért menyasszonya egy olyan férfinak, aki lassan a negyedik X-et tapossa. Az ilyen kampányok szervezői tudják nagyon jól, hogy mire ugranak az emberek, hiszen első olvasásra az én zsebemben is kinyílt a bicska. Mindenki megnyugodhat, a kislány csak az arcát adta, majd a készítők kreáltak egy kamu blogot, amelyet egy gyermek szintjére degradáltak. Az amúgy biztos, hogy ezzel hatalmas sikereket értek el - ugyanis mindenki felfigyelt rá. Viszont eléggé szomorú az a mai világban, hogy erre van szükség, mert másképp észre sem vesszük.
2014. október 08. 19:13
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
A szulok hol vannak? Ez a hulye kislany meg inkabb jarna iskolaba es nem az eskuvojet tervezne OMG az apja lehetne
2014. október 08. 19:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
A férfi pedofil lehet a kislánynak meg nincsen esze.
Az apja lehetne basszus...
Az apja lehetne basszus...
2014. október 08. 19:30
|
|
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline
|
Nem is a korkülönbséggel van baj igazán,hanem azzal,hogy egy 12 éves kislány nem érett sem TESTILEG sem LELKILEG arra,hogy mindent megadjon ennek a férfinek.
2014. október 08. 19:31
Crona99:Én is ezt kérdezem!
Tényleg az apja lehetne!Nem hiszem,hogy annyira szeretik egymást...hisz hatalmas a korkülönbség,semmiképpen sem jó ötlet ez így!Tényleg durva!!!
Tényleg az apja lehetne!Nem hiszem,hogy annyira szeretik egymást...hisz hatalmas a korkülönbség,semmiképpen sem jó ötlet ez így!Tényleg durva!!!
2014. október 08. 19:33
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
fú , hát öm.. igen sokan írtátok , hogy az apja lehetne basszus!! nem tudom , hogy i lehet ennek a két embernek odabent de biztos ami van az is fordítva van összerakva! és a kislány szülei? és a férfi családja? tehát ehhez nagyon nem tudok mást hozzászólni ez nem normális ez beteges! és ezen valahogy segíteni kell!
2014. október 08. 19:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Elég szomorú, hogy egy ilyen megcsinált blog kell ahhoz, hogy az emberekkel tudassák, hogy ez szinte mindennapos dolog, mert ők erről még nem is értesültek. Sajnos még mindig vannak olyan helyek a világban, ahol ez a dolog elfogadott és szinte mindennapos. Sokszor pont a szülők akarják a házasságot. Ezek a kislányok nem is tehetnek semmiről, sőt, szerintem igazán nem is fogják fel mi is történik velük.. Ez a dolog, az egész téma is undorító és gyomorforgató. De sajnos igaz..
2014. október 08. 19:34
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
OMG!!!!!!!
2014. október 08. 19:35
Hát ennek a lánynak nincs esze...ki tudja mit akar az a férfi egy ilyen kislánytól...
2014. október 08. 19:38
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Ez biztos nem igaz,egy kitalált hülyeség!!
2014. október 08. 19:43
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
Nem nevelnek erkölcsött a mai gyermekekbe, megáll az eszem, hogy némely kislány hogy mer olyan kihívóan öltözködni, csak a testiség, csak a külsőség a fontos sajnos manapság.
Egyre aberáltabb a világ, és az a legszebb, hogy ezt a beteg dolgot hagyják is...
Egyre aberáltabb a világ, és az a legszebb, hogy ezt a beteg dolgot hagyják is...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: