Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 09. 08:12
vmi van a hatterben..ha nem lenne nem lepett volna ki
2013. november 09. 08:12
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Szerintem Bozsek Márk korántsem volt az X Faktor egyik legnagyobb esélyese, már vasárnap haza kellett volna mennie, és nem lenne ez az egész ByTheWay cirkusz sem :/
2013. november 09. 08:17
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
2013. november 09. 08:20
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Azts Timicsy008, te aztán tudsz írni, és hiába irtam az előző kommentembe azt amit, sajnos egyet kell értenem Veled. Itt már muden a pénzről szol, bár amelett még mundig kitartok, hogy a ByeTheWay kiesése nem volt bunda, viszont abban látok igazságot, hogy azzal, hogy Bozsek visszalépett, azzal eséjt adtak a ByeTheWaynek. Amuvel nincs is baj, csakhat az a nyamvadt pénz!! :/igazad van, sokszor nem az nyeri ezeket a versenyeket, aki valóban megérdemelné!!!! egyedül a Megasztár volt az, ahol valóban a tehetség nyert!!!
Krasznai Tünde szerintem jó, bár tényleg kicsit sokat drámázik. Azt mondta h azért jött ide h lezárja a múltat, akkor mért beszél róla állandóan???!! na mindegy, mindenesetre Timi, igazad van a legtobb dologban!!!
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2013. november 09. 08:25
Szerintem színésznek sokkal jobb,mint énekesnek!
2013. november 09. 08:37
Ne már .....Nagyon szerettem Bozsek Márkot ő volt az egyik kedvencem komolyan eddig nem ez a x faktor évad a kedvencem ........
2013. november 09. 08:39
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
bunda.bunda.bunda!!!!
kiesett a BTW.bunda volt.kilep bozsek bunda!(bar en nem kedveltem,szoval orulok) ha bent maradt volna o nyerte volna meg,mert ugy e baratok koztos es az rtl-nel dolgozik...de az x-faktor tudta hogy az emberek azt allitjak,hogy bunda az egesz ezert (SZERINTEM) lefizettek......bunda!bunda!bunda!
kiesett a BTW.bunda volt.kilep bozsek bunda!(bar en nem kedveltem,szoval orulok) ha bent maradt volna o nyerte volna meg,mert ugy e baratok koztos es az rtl-nel dolgozik...de az x-faktor tudta hogy az emberek azt allitjak,hogy bunda az egesz ezert (SZERINTEM) lefizettek......bunda!bunda!bunda!
2013. november 09. 08:51
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ezt nagyon sajnálom ilyenre még nem volt példa!
2013. november 09. 08:56
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Hát kár de már látszott rajta hogy a múlkori adásban is majdnme sírt..
2013. november 09. 08:57
Szerintem csak azert volt ennyi fanja mert a baratok kozt c. soriban jatszik.de sztem azon kivul jol enekelt
2013. november 09. 09:09
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Az X-Faktor hivatalos oldalán az áll, hogy Bozsek Márk kilépett, és a helyére visszajön a ByTheWay. Ez egy elég fura egybeesés. Én személy szerint imádom a ByTheWayt, de nem akarom, hogy visszajöjjenek, mert sokkal többre viszik az X-Faktor nélkül. Biztos rájött az Rtl, hogy több ezer nézőt veszít a B.T.W. Nélkül. Amúgy a Fiúk sok dalt tudnak fejből, ugyhogy nem lesz nehéz elénekelnijük valamelyiket. Remélem mostantól gitározni és zongorázni is fognak benne, mert azt is tudnak. Ugyse fogják megnyerni, mert csapat nem nyer soha. Márknak jó hangja van, csak Geszti béna számokat adott, ami nem állt neki jól.
2013. november 09. 09:15
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ha akar menjen, egy kicsit már uncsi volt.
2013. november 09. 09:22
Elég hülyén csinálták meg, hogy ha a helyére visszajön a By The Way, akkor a múlt héten Szabinak kellett volna kiesnie. Őszintén én már nem értem a logikájukat, nagyon úgy néz ki, hogy itt már minden meg van rendezve
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.