Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 08. 21:33
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
niczy
ha valakit visszahoznak,az a bytheway lesz,mert ők estek ki utoljára,és hatalmas botrány is lett belőle...
AZOKNAK,AKIK NEM BÍRJÁK ÜZENEM,HOGY OLVASSÁK EZT A PÁR SORT VÉGIG:
Ott voltunk a múlt heti párbajon,és ugye megvártuk a sajtófalnál a versenyzőket,vagyis Márkot és a Bythewayt.Ott volt velem a hat éves kishugom is,aki imádja Bozsek Márkot,mert nézi a Barátok köztet,és neki szurkolt(gondolhatjátok hogy sírni fog ha kiderül,hogy nem lesz többet benne).Márk is odajött még néhány másikkal interjút adni,a kishugom integetett neki,és miközben interjút adott,a Márk rámosolygott,és visszaintegetett.Később,amikor leült volna pihenni megint ránk nézett,pontosabban a kishugomra,aki továbbra is nagy boldogan integett neki,mert őt már ez is boldoggá tette.Erre a Márk ahelyett,hogy fújt volna egyet,vagy,mint a többiek lekezdte volna a sor elejétől osztani az autogrammot,odajött a kishugomhoz,és beszélgetett vele,autogrammot adott neki,és megdícsérte,hogy milyen nagy kislány,illetve megköszönte,hogy nézi a barátok köztöt,és,hogy neki szurkol.Márk egy nagyon kedves srác,és akárki akármit mond a hangja is nagyon jó.Számomra ezzel nagyon belopta magát a szívembe,és sajnálom,hogy kilépett/kiléptették.
ha valakit visszahoznak,az a bytheway lesz,mert ők estek ki utoljára,és hatalmas botrány is lett belőle...
AZOKNAK,AKIK NEM BÍRJÁK ÜZENEM,HOGY OLVASSÁK EZT A PÁR SORT VÉGIG:
Ott voltunk a múlt heti párbajon,és ugye megvártuk a sajtófalnál a versenyzőket,vagyis Márkot és a Bythewayt.Ott volt velem a hat éves kishugom is,aki imádja Bozsek Márkot,mert nézi a Barátok köztet,és neki szurkolt(gondolhatjátok hogy sírni fog ha kiderül,hogy nem lesz többet benne).Márk is odajött még néhány másikkal interjút adni,a kishugom integetett neki,és miközben interjút adott,a Márk rámosolygott,és visszaintegetett.Később,amikor leült volna pihenni megint ránk nézett,pontosabban a kishugomra,aki továbbra is nagy boldogan integett neki,mert őt már ez is boldoggá tette.Erre a Márk ahelyett,hogy fújt volna egyet,vagy,mint a többiek lekezdte volna a sor elejétől osztani az autogrammot,odajött a kishugomhoz,és beszélgetett vele,autogrammot adott neki,és megdícsérte,hogy milyen nagy kislány,illetve megköszönte,hogy nézi a barátok köztöt,és,hogy neki szurkol.Márk egy nagyon kedves srác,és akárki akármit mond a hangja is nagyon jó.Számomra ezzel nagyon belopta magát a szívembe,és sajnálom,hogy kilépett/kiléptették.
2013. november 08. 21:33
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Blaze13 és a többiek, akik ezért Márkot ítélitek el! Egyáltalán nem rajta múlt...sajnos ez van, egy média általi manipulált világban élünk, Magyarország pedig azon országok egyike, ahol nagyon súlyos a helyzet ebből a szempontból. Nem védem Bozsek Márkot (egyáltalán nem vagyok a rajongója a srácnak), de tény, hogy ez biztos nem az ő döntése volt...
2013. november 08. 21:36
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
TheDanush
Persze, persze. Szerintem a szerkesztőség küldte el, hogy vissza tudja venni a ByTheWay
hát ha ez igaz, akkor visszavonom, amit írtam. Persze, persze. Szerintem a szerkesztőség küldte el, hogy vissza tudja venni a ByTheWay
2013. november 08. 21:43
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Elismerem Bozsek Márk tehetségét, de alapból nem értem, hog ő már egy híres ember. Minek jelentkezett? Ha tényleg a hangot keresték volna, akkor ő nem jutott volna be az élő showba. Ez csak szenzációhajhászás. Sőt, lehet, hogy behívták... ki tudja?
A hangja alapján egynek jó, amit énekelt jól adta elő, de nem vált ki egyéb érzelmeket belőlem. Az elején a dalválasztások voltak jók, mivel elég ismert számokat választott, de tény a 25+-os kategóriában voltak nála sokkal jobbak. Ebből látszik, hogy az egész nagy habi... Mert igen érdekes, hogy majdnem mindekinek van vami hátszele... pl: Márk=BK, Szabó Ádám=CSISZ, Dóri-lsd humorista anyuka, Fat Phoenix-mind2csávónak vmi színész/énekes az apja vagy az anyja... LOL. B. Lili apukája is zenész. A Tünde meg "húúúdefelkavarómúltésvárhatósikerszotri"... mondom én szenzációhajhász az egész. Ja meg akkor ott volt még a válogatón a Bestiák exénekesnője, stb. stb. Sajnálom Márkot, de nem fogok sírni, végül is mind1. Ha tényleg számítanának a szavazatok, akkor amúgy is előnyben volt egy Kis Pistával szemben kukukyinfalvából mégha az a csillagokat is leénekelte az égről. Ennyi... :-S
A hangja alapján egynek jó, amit énekelt jól adta elő, de nem vált ki egyéb érzelmeket belőlem. Az elején a dalválasztások voltak jók, mivel elég ismert számokat választott, de tény a 25+-os kategóriában voltak nála sokkal jobbak. Ebből látszik, hogy az egész nagy habi... Mert igen érdekes, hogy majdnem mindekinek van vami hátszele... pl: Márk=BK, Szabó Ádám=CSISZ, Dóri-lsd humorista anyuka, Fat Phoenix-mind2csávónak vmi színész/énekes az apja vagy az anyja... LOL. B. Lili apukája is zenész. A Tünde meg "húúúdefelkavarómúltésvárhatósikerszotri"... mondom én szenzációhajhász az egész. Ja meg akkor ott volt még a válogatón a Bestiák exénekesnője, stb. stb. Sajnálom Márkot, de nem fogok sírni, végül is mind1. Ha tényleg számítanának a szavazatok, akkor amúgy is előnyben volt egy Kis Pistával szemben kukukyinfalvából mégha az a csillagokat is leénekelte az égről. Ennyi... :-S
2013. november 08. 21:44
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Remek. Elfoglalta egy tehetséges ember helyét. Gratula Márk! Bár szerintem nem annyira tehetséges zeneileg, mint azt annyian gondolják (tisztára egysíkúan énekel, de ez csak az én véleményem).
2013. november 08. 21:46
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
kár, én szerettem!
2013. november 08. 21:48
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Hát én is sajnálom, eddig miatta néztem ezt a tehetségkutatót, de most már nem nézem végig...
2013. november 08. 21:48
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Én igazából az x-faktor elején neki szurkoltam, de azt nem tudom miért lehet, hogy csak azért, mert színészetileg már híresnek mondható. Annyira nem ajnálom, jó lenne, hogyha visszajöhetnének az élő adásba a Bytheway-es fiúk, akik véleményem szerint nagyon tehetségesek voltak!!
2013. november 08. 21:53
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Szerintem meg hála istennek hogy elmegy innen, lehet hogy nem rossz a hangja, de maradjon a színészkedésnél. Gyenge alak ehhez a műsorhoz!
A BTW meg igenis megérdemelné, hogy visszajöjjön, mert ők legalább megbecsülnék azt, hogy egy ilyen műsorba részt vehetnek, és lehet nekik most indulhatna el a karrierjük!
A BTW meg igenis megérdemelné, hogy visszajöjjön, mert ők legalább megbecsülnék azt, hogy egy ilyen műsorba részt vehetnek, és lehet nekik most indulhatna el a karrierjük!
2013. november 08. 21:55
|
|
Lola Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 213362 offline
|
2013. november 08. 21:58
bréking looooool
amúgy tuti ő nyerte volna meg .. y
amúgy tuti ő nyerte volna meg .. y
2013. november 08. 22:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem fogok miatta sírni. xDD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: