Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 08. 22:08
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Megmondom mi lehet! Mondták neki bent,hogy vagy a szerep vagy az X faktor.Biztos azért volt gyengébb is a produkciója. Számított arra,hogy nem jut tovább de mégis tovább jutott.De azt nem értem miért 1 nappal ez elött jelentette be?
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 08. 22:13
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Szánalmas ami itt megy. Nem tudok erre más magyarázatot találni, mint hogy ez megint az RTL egy újabb variációja... mivel elég nagy port kavart a BTW kiesése, valahogyan vissza kell juttatni őket, nehogy nagyobb cirkusz legyen. Nem tudom, Márk szerintem soha nem adta volna fel önszántából a versenyt. Nekem ez a véleményem...
2013. november 08. 22:13
|
|
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline
|
Nevetséges, ami ebben az évadban megy. (Hétről-hétre esnek ki a tehetségek, és bent maradnak azok, akiknek semmi keresnivalójuk az élő showba. Meg amit a zsűri is művel...) Alapból be se kellett volna kerülnie. Tény és való, hogy jó hangja van - ugyan messze nem a legjobb -, de kicsit nagy előnye van a Barátok Köztnek hála. Sokan nem is azért nyomják rá az smseket, mert jó, hanem mert ő kicsi Szabi, és pont ez lehetett a probléma, mert azért ez nem pálya, hogy szerepel a Barátok Köztben, mikor az X-Fucktorban is ott parádézik.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 08. 22:17
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Pedig ő volt a kedvencem! Ez azért bunkósság hogy csak úgy otthagyhatja! Szerintem a By The Way vissza fog menni helyette!
2013. november 08. 22:18
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ne már
most már tényleg nem fogom nézni
2013. november 08. 22:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Rájött, hogy nem tud énekelni? Nem is tudom minek erőlködik... Gondolom most visszajön a helyére a ByTheWay vagy kik. Mondjuk azok sem jobbak, mint Márk...
2013. november 08. 22:19
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Jó van hangja ez igaz,de ő elevehíres már nem kell neki ahhoz feltétlen tehetségkutató hogy zenéljen.Így tény hogy elvette egy no name embertől a lehetőséget.Azt meg nem gondolnám hogy a szerkesztőség tette ki hiszen a bk-s hírneve miatt többet nézték már cska miatta is és ez több nézettséget hozott az X-fkatornak.Szerintem pont ezért nem szavazzák ki Szabó Ádámot sem,persze ő is ügyes de tuti hogy az se mellékes.
2013. november 08. 22:27
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
kezdem megkedvelni Márkot. olyasmit is mondott, hogy neki kellett volna kiesnie a BTW helyett. elmondom, én mit gondolok.
szrrintem Márl eljött az xfaktorba, mer kíváncsi volt a hozzáértők véleményére a hangját illetően. ez persze alapból nevetséges, ha végiggondolja, mert itt a zsűri sem azt pontozza, hogy ki hogyan teljesít, mert az egész műsor a pénzről szól, és mkvel tudták, hogy egy bk szereplőre sokan szavaznak, ergo sok pénzt kapnak, hát bevették a gyereket az élőshowba. elismerem, hogy van hangja, de messze nem ő a legjobb. ha nem lép ki, talán ő nyeri meg az egészet(csak a bk miatt!). ő azt akarta, hpgy egyenlő félként kezeljék, ám ez sehogysem akart összejönni(bk...). felismerte, hogy nincs itt keresnivalója(amit mellesleg megtehetnének még néhanyan Szabó Ádámtól a Fat pohenix-ig...), és kilépett.
u.i: JÖJJÖN VISSZA A BY THE WAY!!!!!!!!!!!
szrrintem Márl eljött az xfaktorba, mer kíváncsi volt a hozzáértők véleményére a hangját illetően. ez persze alapból nevetséges, ha végiggondolja, mert itt a zsűri sem azt pontozza, hogy ki hogyan teljesít, mert az egész műsor a pénzről szól, és mkvel tudták, hogy egy bk szereplőre sokan szavaznak, ergo sok pénzt kapnak, hát bevették a gyereket az élőshowba. elismerem, hogy van hangja, de messze nem ő a legjobb. ha nem lép ki, talán ő nyeri meg az egészet(csak a bk miatt!). ő azt akarta, hpgy egyenlő félként kezeljék, ám ez sehogysem akart összejönni(bk...). felismerte, hogy nincs itt keresnivalója(amit mellesleg megtehetnének még néhanyan Szabó Ádámtól a Fat pohenix-ig...), és kilépett.
u.i: JÖJJÖN VISSZA A BY THE WAY!!!!!!!!!!!
2013. november 08. 22:36
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
WTF?!?!?!?!?!?!?!?! :OOOOOOOOOOO
MOST MÁR BIZTOS H NEM FOGOM NÉZNI!!!
ELŐSZÖR AZ MDC ESIK, AZTÁN A BYTHEWAY, MOST PEDIG MÁRK LÉP KI!!!
KIESETT A 3 LEGJOBB, ÉS AZOK MARADTAK BENT, AKIKNEK ABSZOLÚT SEMMI HANGJUK -.-"
PL. A FAT PHOENIX. -.- NA, NEKIK MÁR AZ ELSŐ ADÁSBAN KI KELLETT VOLNA ESNIÜK... -.- A TEHETSÉGÜK EGYENLŐ A NULLÁVAL -.-
REMÉLEM VISSZAJÖN A BYTHEWAY! *-*
BÁR ELÉG VALÓSZÍNŰTLENNEK TARTOM.
♥
MOST MÁR BIZTOS H NEM FOGOM NÉZNI!!!
REMÉLEM VISSZAJÖN A BYTHEWAY! *-*
2013. november 08. 22:38
Sajnálom! Márk volt a kedvencem. Így ahogy Márk meghozott egy döntést, úgy én sem fogom tovább nézni az idei X-Faktort. Márk nélkül már nem lesz az igazi...
2013. november 08. 22:59
Nem néztem most az x-faktort, de Márk nélkül nincs sok értelme. (és igen, biztos vannak mások is, akik tehetségesek.)
2013. november 08. 23:03
Én nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az egész meg volt szervezve. Mint tudjuk, Márk nem szerepelt valami fényesen az elmúlt adásban. A ByTheWay -akit/akiket azért elég sokan szeretnek- kiesett. Milyen véletlen, hogy elhangzott egy bizonyos mondat: 'A versenyzőnek csak 24 órája lenne a felkészülésre.' Tehát. Meglehet, hogy ez így lett kitalálva. Márk lelép, a ByTheWay srácai meg mint a szuperhősök, betoppannnak az X Faktor színpadára.
Ez csak egy fura megérzés, egyáltalán nem biztos.
2013. november 08. 23:08
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
BTW nem jön vissza, Márk átlátta a dolgokat, hogy már meg van szervezve, hogy kinek kell nyerni. Esküszöm szánalmas az egész műsor.
2013. november 08. 23:32
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (prikijuli @ 2013.11.08. 23:03)
Én nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az egész meg volt szervezve. Mint tudjuk, Márk nem szerepelt valami fényesen az elmúlt adásban. A ByTheWay -akit/akiket azért elég sokan szeretnek- kiesett. Milyen véletlen, hogy elhangzott egy bizonyos mondat: 'A versenyzőnek csak 24 órája lenne a felkészülésre.' Tehát. Meglehet, hogy ez így lett kitalálva. Márk lelép, a ByTheWay srácai meg mint a szuperhősök, betoppannnak az X Faktor színpadára.
Na hát ez milyen jó ötlet! Én végülis szeretem a BTW-t és örülnék, ha visszajönének, mert nagyon jó a hangjuk! Elég átlátszó ahogyan ezt elszerveték, de ha ez nekik jó...komolyan mondom, nem normális itt mindenki! (a Faktorban)
Nem hinném, hogy visszaengedik a BYTheWay-t de ha ez megtörténik akkor az történelmet írna!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.