Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 08. 23:33
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Neeeeeeeeeeeeee :'( :'( Ő volt az eggyetlen aki miatt néztem :'( nem hiszem el :'( :'( Már úgy éreztem hogy ő fogja a végén megnyerni
Nagyon szomorú vagyok de ha nehéz volt neki akkor tényleg jobb ha ott hagyja, az ijen dolgokat nem jó úgy csinálni hogy közben majd megszakadsz a végén még megutálná az éneklést. Nembaj legalább a Barátok Köztben láthatom. És reméljük jövőre újrapróbálja.
2013. november 08. 23:56
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Én személy szerint örülök neki, mert ki nem állhattam a pasit, de akkor is van egy olyan megérzésem, hogy ez a műsor forgatókönyve, és ez így volt megbeszélve...
Reklámfogás az egész
2013. november 09. 00:00
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem semmi! Most hogy fogok így alduni?
2013. november 09. 00:15
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
Nem bírtam túlságosan.Anit szeretem de hát neki game over!
2013. november 09. 00:15
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
BY THE WAYT vissza!!!!!!!!!! en csak ennyit fuznek hozza! Mark hatalmas csalodas volt az elo showban! a castingokon a kedvencem volt! A BTW nem érdmeelte meg a kiesest!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 09. 00:58
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Meg lehet érteni Márkot. Ha ő így látta jónak, akkor jól döntött.
De én azon véleményen vagyok, hogy az RTL-nek kellett egy indok arra, hogy a BTW vissza kerülhessen valamilyen oknál fogva. Ugyanis lehet nem így lesz, de szerintem vissza fogják venni őket, mivel megmutatták azt, és elmondták ötvenszer, hogy a srácok azért estek ki, mert nem volt elég szavazat. Na de ha visszarakják őket, akkor elérik, hogy az a sok rajongó nyomassák az smseket ezerrel és így jön be nekik a zsozsó. Valahogy bele kellett csempészni a drámát és elérni azt hogy több szavazat és általa pénz menjen, mint a szokásos. Ugyanis biztos vagyok benne hogy az otthoni gazdaság miatt az emberek nem arra fogják pazarolni a pénzüket, hogy szavazzanak. De a tini lányoknál könnyen elérhetik. Ezzel pedig nem azt mondom, hogy a BTW egy cuki fiúkból álló, csak a külsőre menő banda. Egyáltalán nem. Csak sajnos ezek a versenyzők akik ide bekerülnek, azok egy olyan csapdába is beleesnek, ahol már nem azért fogják őket a médiában mutatni és majmolni őket, mert tehetségesek, ha nem mert sok pénzt látnak bennük. Például, az első X Faktorban, Vastag Csaba jó volt, de külsőleg és színházilag még jobb. Sok rajongója volt már és a sármával meg még több lett. Pluszban az a hűhó, hogy a saját öccsével versenyzett, az meg még jobban feldobta a kedélyeket és a feszültséget. Tehát simán lehetett róla beszélni a HOT magazinba. És miért nem inkább Nikolas nyert? Azért mert szegény kalaposba nem láttak annyi money-t, mint Csabiba. Pedig szerintem ezerszer jobb hangja van nála. És ugyanez van a Megasztránál, a Csillagszületiknél és a többi butaságnál. Sajnálom egyrészt, hogy vannak igazán tehetségesek és azok nem kapnak annyi figyelmet is tiszteletet, mint azok akik már híresek voltak, vagy valamilyen rokon az, vagy mert van egy jó dramatikus háttértörténete. Most az a Tünde is mit hisztizett a múlt heti adásban? Ki kíváncsi az ő szenvedésére, mikor a sajátom is meg van, nem kell még az övé. És akkor felhoz egy gyerekkori sérelmet és olyan szinten nem jött át az a "sérelem" a dalból és utána kijelenti hogy feldolgozta. Akkor meg mit kell még játszani itt a dolgokat? A csajnak marha jó alapanyaga és múltja van, amin a Bors meg a többi jól tud csámcsogni és ezért van még bent. Mert hogy hangja nincs az holt biztos. A Fat Phonix-ről meg hát mindenki tudja, hogy ott meg a befolyásos szülők vannak a háttérben. Szóval ilyen világban élünk. A pénz már sokkal többet jelent mint a tehetség, az emberi értékek és az a kedvesség ami néhány emberből árad.
Sajnálom hogy ilyen hosszú kommentet írtam, de az a sok ideg ami felgyülemlett bennem, most csak kidőlt belőlem.
Kicsit sok már ez az igazságtalanság a földön és az, hogy mennyire a pénz meg a média irányít mindent. Nem is azt mondanám hogy sok, ha nem inkább szánalmas.
Ha visszarakják a ByTheWayt, akkor valamilyen szinten örülni fogok neki, mert megérdemelnék. De valójában annak örülnék a legjobban, ha ők építgetnék a saját karrierjüket és ne befolyásolja őket ez a bunda faktor. Sokkal többre tudnának menni, ha megfognak egy jó producert és nem kell abba a szánalmas műsorba még egyszer visszamenniük. Én már nem is értem miért nézem... talán csak jó röhögni a sok primitív emberen.
De én azon véleményen vagyok, hogy az RTL-nek kellett egy indok arra, hogy a BTW vissza kerülhessen valamilyen oknál fogva. Ugyanis lehet nem így lesz, de szerintem vissza fogják venni őket, mivel megmutatták azt, és elmondták ötvenszer, hogy a srácok azért estek ki, mert nem volt elég szavazat. Na de ha visszarakják őket, akkor elérik, hogy az a sok rajongó nyomassák az smseket ezerrel és így jön be nekik a zsozsó. Valahogy bele kellett csempészni a drámát és elérni azt hogy több szavazat és általa pénz menjen, mint a szokásos. Ugyanis biztos vagyok benne hogy az otthoni gazdaság miatt az emberek nem arra fogják pazarolni a pénzüket, hogy szavazzanak. De a tini lányoknál könnyen elérhetik. Ezzel pedig nem azt mondom, hogy a BTW egy cuki fiúkból álló, csak a külsőre menő banda. Egyáltalán nem. Csak sajnos ezek a versenyzők akik ide bekerülnek, azok egy olyan csapdába is beleesnek, ahol már nem azért fogják őket a médiában mutatni és majmolni őket, mert tehetségesek, ha nem mert sok pénzt látnak bennük. Például, az első X Faktorban, Vastag Csaba jó volt, de külsőleg és színházilag még jobb. Sok rajongója volt már és a sármával meg még több lett. Pluszban az a hűhó, hogy a saját öccsével versenyzett, az meg még jobban feldobta a kedélyeket és a feszültséget. Tehát simán lehetett róla beszélni a HOT magazinba. És miért nem inkább Nikolas nyert? Azért mert szegény kalaposba nem láttak annyi money-t, mint Csabiba. Pedig szerintem ezerszer jobb hangja van nála. És ugyanez van a Megasztránál, a Csillagszületiknél és a többi butaságnál. Sajnálom egyrészt, hogy vannak igazán tehetségesek és azok nem kapnak annyi figyelmet is tiszteletet, mint azok akik már híresek voltak, vagy valamilyen rokon az, vagy mert van egy jó dramatikus háttértörténete. Most az a Tünde is mit hisztizett a múlt heti adásban? Ki kíváncsi az ő szenvedésére, mikor a sajátom is meg van, nem kell még az övé. És akkor felhoz egy gyerekkori sérelmet és olyan szinten nem jött át az a "sérelem" a dalból és utána kijelenti hogy feldolgozta. Akkor meg mit kell még játszani itt a dolgokat? A csajnak marha jó alapanyaga és múltja van, amin a Bors meg a többi jól tud csámcsogni és ezért van még bent. Mert hogy hangja nincs az holt biztos. A Fat Phonix-ről meg hát mindenki tudja, hogy ott meg a befolyásos szülők vannak a háttérben. Szóval ilyen világban élünk. A pénz már sokkal többet jelent mint a tehetség, az emberi értékek és az a kedvesség ami néhány emberből árad.
Sajnálom hogy ilyen hosszú kommentet írtam, de az a sok ideg ami felgyülemlett bennem, most csak kidőlt belőlem.
Kicsit sok már ez az igazságtalanság a földön és az, hogy mennyire a pénz meg a média irányít mindent. Nem is azt mondanám hogy sok, ha nem inkább szánalmas.
Ha visszarakják a ByTheWayt, akkor valamilyen szinten örülni fogok neki, mert megérdemelnék. De valójában annak örülnék a legjobban, ha ők építgetnék a saját karrierjüket és ne befolyásolja őket ez a bunda faktor. Sokkal többre tudnának menni, ha megfognak egy jó producert és nem kell abba a szánalmas műsorba még egyszer visszamenniük. Én már nem is értem miért nézem... talán csak jó röhögni a sok primitív emberen.
2013. november 09. 01:19
|
|
Babszi777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 214608 offline
|
Juhuuu.....mi lesz meg itt?! Mark meg a bundabotrany elott lelepett, ugy latszik O mar tudott valamit amit mi meg csak sejtettunk....
) Nemsokara borul a bili sztem itt is!!!
Vagy ezt a szanalmas hulyeseget talaltak ki,hogy visszahozzak az elozo heten kiesett fiubandat...Kimassal lehetett volna ebben megegyezni a nezettseg erdekeben ,mint azzal aki mar igy is az RTL Klubb-hoz tartozik igyis-ugyis....
Vagy ezt a szanalmas hulyeseget talaltak ki,hogy visszahozzak az elozo heten kiesett fiubandat...Kimassal lehetett volna ebben megegyezni a nezettseg erdekeben ,mint azzal aki mar igy is az RTL Klubb-hoz tartozik igyis-ugyis....
2013. november 09. 07:01
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én amúgy se szeretem őt.
2013. november 09. 07:04
|
|
Skleitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 214152 offline
|
Ezt nem hiszem el komolyan
Megérdemelte volna a győzelmet ő volt a kedvencem és ráadásul az ő hangja tetszett nekem a legjobban. Sejtem a ByTheWay kiesese miatt lepett ki mert bunda volt az egesz
Én szurkolok márk hogy a további időben minden úgy menjen mint régen
Megérdemelte volna a győzelmet ő volt a kedvencem és ráadásul az ő hangja tetszett nekem a legjobban. Sejtem a ByTheWay kiesese miatt lepett ki mert bunda volt az egesz
Én szurkolok márk hogy a további időben minden úgy menjen mint régen
2013. november 09. 07:13
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Sajnálom hogy kilépet nekem ő volt az egyik kedvencem.
2013. november 09. 07:39
|
|
Annuss00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 213474 offline
|
Helyes. Hatha meg sokan visszalepnek rajta felbuzdulva. Nyer egy abszolut tehetsegtelen, rajta kaszalnak sokat mert eladjak a mediaban, mint nagy sztart, es vege a musornak. Hurra. Amugy se nezem, miota kiesett a By the way. Abszolut nem voltak a kedvenceim(nincs is kedvencem) de mikor kiestek vilagosaa valt hogy az egesz megint egy bunda.
2013. november 09. 07:40
|
|
Annuss00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 213474 offline
|
Meg mar a mentorhazban is latszodott mikor at mondtak hogy: vajon kit lehet jobban eladni? Ki allja meg jobban a helyet a szinpadon, a mediaban? KIT ERDEKEL? Tehetseg szamit mas nem
2013. november 09. 07:46
Nem kéne elmennie nagyon jól énekel...hiányozni fog
2013. november 09. 07:51
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
Elmegy hát nekm8
2013. november 09. 07:58
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Az, hogy kit is lehet jobban eladni, nagyon is számít. Mert a versenyben akármennyire jó hangja van, (az, hogy neki egyébként volt hírneve nagyon sokat számít) kinézet és a viselkedés is rohadtul számít. Egyébként sajnálom, egyik kedvencem volt, de maradjon a színészkedésnél. De, ha a btw visszajön, annak még jobban örülni fogok.(:
2013. november 09. 08:06
Remek. A két kiesett csapatokon kívül még őt kedveltem. Sajnálom, hogy kilépett, szívesen néztem volna a produkcióit, mert igen, nem mindig jött át, de jól énekelt. Itt többet tudott volna gyakorolni. De tényleg megvan rá az esély, hogy csak egy indok, hogy visszakerülhessen a ByTheWay.
2013. november 09. 08:11
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Értsétek már meg, hogy a ByeTheWay kiesése NEM VOLT BUNDA. Jól m ndta Toth Gabi. Valszeg azért estek ki ők, mert rájuk kevesebb szavazat érkezett, mert biztosnak érezték a helyüket a nézők és inkább olyanokra szavaztak(Bozsek Márk, Fst Phoenix)akiknek tényleg szükségük volt a szavazatokra. Az hogy közben a ByeTheWayre nem szavaztak az NEM BUNDA VOLT!!!! pls értsétek meg. Nekem is fáj hogy kiesett a Byetheway, de ez van sajnos. Erről szól egy verseny. Valaki mindig megy, valaki mindig nyer. Ennyi!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.