Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 10. 15:20
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
Hát ez nagyon kár.De lehet h azért lépett ki mert biztos azt gondolta hogy a barátok közt miatt szavaznak rá sokan pedig vannak is akik önmagáért szeretik Márkot.
1 felhasználónak tetszik:
szatmári
2013. november 10. 15:20
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
én nagyon sajnálom...
szatmári
2013. november 10. 15:23
Becca26 én is úgy hallotam, és választania kellet, végülis talán jobb választás egy biztos sorozat
2013. november 10. 15:58
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
nem igaz. Péter mondta Márknak, hogy hozzá nem illik az éneklés inkább a színészkedés. na ezért szállt ki Márk. :/
2013. november 10. 19:19
Ez nagyon kelemetlen.Ugye Bozsek Márk világszerte ismert a Barátok köztből.Valami itt büzlik.Márk nem hagyná csak úgy ott az X-faktort. De a By the way visszajött ha valakit ez vígasztal és olvasa el a fris híreket mert azóta már volt az élőadás.
2013. november 10. 20:41
|
|
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline
|
Oh,most kinek szurkoljak.
Amúgy Geszti monta neki,hogy nem igazán egy énekes szerep,ezért veszítette el önbizalmát és meggyengült.
Amúgy Geszti monta neki,hogy nem igazán egy énekes szerep,ezért veszítette el önbizalmát és meggyengült.
2013. november 10. 21:08
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nem gondoltam volna,hogy visszafog lépni
2013. november 10. 21:17
|
|
Becky Hvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 214519 offline
|
szerintem nincs jó hangja és amúgy szerintem nem azért lépett ki mert "nem érez magában elég erőt" hanem azért mert tudta h kudarcot vall mint énekes.
2013. november 10. 21:51
Hát......
Az ő élete az ő döntése , èn csak azokat sajnálom akik több száz szavazatot küldtek rá
Az ő élete az ő döntése , èn csak azokat sajnálom akik több száz szavazatot küldtek rá
2013. november 10. 23:51
|
|
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline
|
Sztem szimplán arról van szó, hogy Márk egyre inkább kezdte átlátni azt a hazugságot és képmutatást, ami az egész médiára szórakoztatóiparra jellemző, alias. idő közben kiábrándult az egészből, csak így ezt nyilván nem merte felvállalni, mert ezzel leégette volna az egész műsort és tuti rászálltak volna, amiből nyilván ő kerül ki vesztesen...Egyébként teljes mértékig meg tudom őt érteni. Látszott, hogy nem volt már önmaga az élő showban, nem csodálom, hogy nem érezte túl jól magát így.. Persze tudhatta volna az elején meg minden, de lehet, úgy volt vele, hogy most miért ne próbáljon szerencsét? Azaz, túl naiv volt, de hát ki nem hibázik... Nem kell neki az X faktor, mert nagyon tehetséges, boldogulni fog ő anélkül is, ha tényleg komolyan gondolja a zenélést
szatmári
2013. november 11. 14:43
|
|
szatmáriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 144593 offline
|
Márk, rosszúl tette,hogy feladta. A P. Phonix még mindig itt vergődik, pedig már rég ki kellett volna esniük. Nem tudom az embereknek nincs hallásuk??? Talán nekik kellett volna már kilépni önszántukból, mikor ragyogó hangú énekesek esnek ki mellőlük. Nekem már lesülne a bőr a képemről
helyükben. Elment a kedvem az X Faktortól, pláne, hogy olyanoknak, mint B. Lilike tegnap kiesett és Ákosnak párbajoznia kellett. Ezek után gondolom Márk is elgondolkodott azon, vajon jól tette-e, hogy feladta.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.