Depressziót okoznak a gyorsételek?
2012. december 17. 16:28
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
na erre mit lépsz Mc donalds??? hehe
2012. december 17. 18:14
Én szeretem ezeket a kajákat, de keveset fogyasztok belőlük, így én nem éreztem semmiféle depressziót, nyugtalanságot. Nem hinném, hogy emiatt kevesebben fognak állni a sorban a Burger King-nél, vagy a McDonald's-nál.
2012. december 17. 19:25
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Engem ez a téma nem érint..nem sűrűn eszek gyors ételeket.. Viszont az amerikaiakat lehet megnyugtatja a fogyasztása. Nem?
2012. december 17. 21:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lizania @ 2012.12.17. 01:34)
Jó való igaz, hogy én nem vagyok ezekben toppon, sokkal inkább a pszichológiában, mivel anyám azt tanulta az egyetemen (még mielőtt rosszra gondolnál, anyám nem fiatal, idén lesz 40 éves, csak később ment el egyetemre munka mellett), de hülye azért nem vagyok, hogy minden maszlagot bevegyek. Tisztában vagyok vele, hogy mik vannak/lehetnek egy ételben, de mi tényleg nem élünk gyorskajákon. Példának okáért, ma hamburger volt az ebéd amit anyukám saját kézzel csinált, teljesen egészséges és friss gyümölcsökből és zöldségekből. Ugyanígy a pizzákat is ő szokta sütni (ami nem zárja ki azt, hogy sose rendelünk). Egyébként panelházban lakom, nem pedig kertesben, de minden hétvégén hozunk haza mamáméktól gyümölcsöket, zöldséget. És nem 14 éves vagyok, re a korom itt nagyon nem fontos. Hogy örülj is valamennyire az állításaid felével azért egyetértek, de még mindig nem hiszek el mindent 
Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy 14-15 éves kor körül járhatsz, de akkor elnézésedet kérem! Én speciel a pszichológiához nem értek, mert sosem tanultam és soha nem is érdekelt, viszont a táplálkozástan szeptember óta az egyik legfőbb tantárgyam, azért mertem mindezeket leírni, mert órán ezek mind-mind elhangzottak és a füzetben is le vannak jegyzetelve. De, mindegy, úgysem fogod felfogni, amit mondtam - nem kell gyorskaján élni, ahhoz, hogy meglegyen a korai menstruációd, ennyit akartam elmagyarázni érvekre bontva, de ahogyan észrevettem, totál felesleges volt.
2012. december 18. 10:15
Idézet (Beyla @ 2012.12.17. 21:16)
Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy 14-15 éves kor körül járhatsz, de akkor elnézésedet kérem! Én speciel a pszichológiához nem értek, mert sosem tanultam és soha nem is érdekelt, viszont a táplálkozástan szeptember óta az egyik legfőbb tantárgyam, azért mertem mindezeket leírni, mert órán ezek mind-mind elhangzottak és a füzetben is le vannak jegyzetelve. De, mindegy, úgysem fogod felfogni, amit mondtam - nem kell gyorskaján élni, ahhoz, hogy meglegyen a korai menstruációd, ennyit akartam elmagyarázni érvekre bontva, de ahogyan észrevettem, totál felesleges volt.
Nem maszlag, mert feketén fehéren le vannak írva a szakkönyvekbe. Azért valahol szánalmas, hogy egy laikus kérdőjelezi meg ezeket, de mindegy.XD Olvass utána egy kicsit, kérdezd meg erről a szüleid véleményét és talán akkor nem lesz olyan sötét űr a fejecskédben. Nekem aztán nem tettél szívességet, hogy egyetértesz velem, ebben az egyben biztos lehetsz. Csak néha elgondolkozok, hogy az emberek valóban ilyen ostobák, vagy csak szimplán megjátsszák magukat? Arra sem voltál képes, hogy utána nézzél és úgy álltál le vitatkozni egy olyan dologról, amiről fingod sincsen. Gratulálok, értelmi szint odavág, és még én örüljek annak, hogy egyetértesz velem... Pff...
Ha valamit nem tudsz, akkor olvass utána talán, és akkor lesz némi nemű fogalmad róla, intelligens ember ezt szokta tenni, de mindegy. Bazze... 
Elnézést kérek hogy beleszólok a vitátokba, nem az én dolgom, de azért ez már nálam is betett.
Már ne is haragudj kedves Beyla, de attól függetlenül hogy hány éves vagy, mennyi diplomád van, vagy mióta vagy tagja ennek a fórumnak, ez a felsőbbrendű, fennhéjazós hangnem egyszerűen tűrhetetlen. Nem akarok én átcsapni itt pszichoanalízisekbe vagy személyeskedésbe, de elég egy pillanást vetni a többi hozzászólásodra, és az embernek leesik az álla, mert mégis mi a franc történt veled hogy úgy érzed, szerencsétlen fórumozókon kell levezetned a haragodat? Természetesen nem arra gondolok hogy ne fejezd ki a véleményedet valamivel/valakivel kapcsolatban, vagy hogy ne folytass értelmes diszkurzust vagy vitát valakivel, de szerintem itt az ideje annak hogy leszállj a magas lóról, mert amit csinálsz az nem oké. Nem vagyok moderátor, tehát nincs jogom téged figyelmeztetni, és nem is használtál trágár nyelvezetet, de szerintem a "szánalmas", "sötét" és hasonló jelzők éppen ugyanolyan bántóak és sértők tudnak lenni, szóval legközelebb mikor ilyen degradáló jelzőket használsz, szerintem gondolj bele abba hogy mégis mit írsz le, mert lehet hogy számodra természetes ilyen módon lehordani az embereket, de másoknak eléggé rosszul eshet hogy egy szimpla véleménykinyílvánítás miatt így leszólják őket. Lehet hogy neked tele van írva a bioszfüzeted cifrábbnál ciffrább kifejezésekkel és analízisekkel erről a témáról, de ez még nem azt jelenti hogy bunkón kell viselkedni egy másik, ebben a témában kevésbé jártasabb felhasználóval, pláne mikor ő egy rossz szót sem intézett feléd.
2012. december 18. 13:08
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Elolvastam az összes hozzászólást,és szerintem minden pont Harmony Clara-nal és num1Kolosszusnál van. xD Bár ToTo-nak volt pár vicces irománya.Szerintem is,ha mértékkel esszük ezeket,akkor semmi problémát nem okozhatnak,hisz friss zöldségekből és rendes húsból van a mekis kaja például.Nem mondom meg honnan tudom,de tudom.xD de a kóla ...az mindenhol káros.............másolat coca colát meg nem is értem miért iszik valaki,annak nincs is rendes kóla íze....de nem reklámozni akarok...
2012. december 18. 15:09
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.18. 10:15)
Elnézést kérek hogy beleszólok a vitátokba, nem az én dolgom, de azért ez már nálam is betett.
Már ne is haragudj kedves Beyla, de attól függetlenül hogy hány éves vagy, mennyi diplomád van, vagy mióta vagy tagja ennek a fórumnak, ez a felsőbbrendű, fennhéjazós hangnem egyszerűen tűrhetetlen. Nem akarok én átcsapni itt pszichoanalízisekbe vagy személyeskedésbe, de elég egy pillanást vetni a többi hozzászólásodra, és az embernek leesik az álla, mert mégis mi a franc történt veled hogy úgy érzed, szerencsétlen fórumozókon kell levezetned a haragodat? Természetesen nem arra gondolok hogy ne fejezd ki a véleményedet valamivel/valakivel kapcsolatban, vagy hogy ne folytass értelmes diszkurzust vagy vitát valakivel, de szerintem itt az ideje annak hogy leszállj a magas lóról, mert amit csinálsz az nem oké. Nem vagyok moderátor, tehát nincs jogom téged figyelmeztetni, és nem is használtál trágár nyelvezetet, de szerintem a "szánalmas", "sötét" és hasonló jelzők éppen ugyanolyan bántóak és sértők tudnak lenni, szóval legközelebb mikor ilyen degradáló jelzőket használsz, szerintem gondolj bele abba hogy mégis mit írsz le, mert lehet hogy számodra természetes ilyen módon lehordani az embereket, de másoknak eléggé rosszul eshet hogy egy szimpla véleménykinyílvánítás miatt így leszólják őket. Lehet hogy neked tele van írva a bioszfüzeted cifrábbnál ciffrább kifejezésekkel és analízisekkel erről a témáról, de ez még nem azt jelenti hogy bunkón kell viselkedni egy másik, ebben a témában kevésbé jártasabb felhasználóval, pláne mikor ő egy rossz szót sem intézett feléd.
Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. Tökéletesen egyetértek veled. Egy diploma nem jogosít fel senkit sem az arrogáns, bunkó viselkedésre.
2012. december 18. 20:50
Én szoktam gyorsétteremben enni,és nem tapasztalom magamon (mondjuk nem olyan sokszor), de valami lehet benne, hisz az eleve depis emberkék is a gyorskajába menekülnek, és aztán valahogy nem javul a helyzet
2012. december 19. 09:38
Idézet (PGreg @ 2012.12.18. 20:50)
Én szoktam gyorsétteremben enni,és nem tapasztalom magamon (mondjuk nem olyan sokszor), de valami lehet benne, hisz az eleve depis emberkék is a gyorskajába menekülnek, és aztán valahogy nem javul a helyzet 
A depis emberek általában a kajába menekülnek. Ez lehet csoki, fagyi, vagy akár hamburger is. Nem feltétlenül eszik gyorsételt az, aki depressziós.
2012. december 19. 14:28
Majd ha legközelebb pizzát eszek, megnézem milyen hatással lesz rám:)
2012. december 20. 13:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Mi számít NEM gyorskajának?
2012. december 21. 20:56
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Szokásos bullshit.
2012. december 22. 14:47
Én már 2éve nem ettem Mekis kaját szóval nem tom. Itthon meg azért anyu nem ilyeneket főz..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: