Starity

Depressziót okoznak a gyorsételek?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 17. 16:28 #81
feketelucifer0726
feketelucifer0726
visszatérő vendég

Státuszennnél többet,nem írok mert nem vagyok egy nyitott könyv
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 212
Csatolások: 0
Azonosító: 187843
na erre mit lépsz Mc donalds??? hehe
2012. december 17. 18:14 #82
- törölt felhasználó -    
Én szeretem ezeket a kajákat, de keveset fogyasztok belőlük, így én nem éreztem semmiféle depressziót, nyugtalanságot. Nem hinném, hogy emiatt kevesebben fognak állni a sorban a Burger King-nél, vagy a McDonald's-nál.
2012. december 17. 18:22 #83
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Nem szokásom gyors ételeket fogyasztani szóval... smileeee.gif
2012. december 17. 19:25 #84
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
Engem ez a téma nem érint..nem sűrűn eszek gyors ételeket.. Viszont az amerikaiakat lehet megnyugtatja a fogyasztása. Nem?
2012. december 17. 19:50 #85
VeRaa
VeRaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 264
Azonosító: 173721
Imádoma gyorskaját, napi szint megvan, és még nem vok depis! wink.gif
2012. december 17. 21:16 #86
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lizania @ 2012.12.17. 01:34)
Jó való igaz, hogy én nem vagyok ezekben toppon, sokkal inkább a pszichológiában, mivel anyám azt tanulta az egyetemen (még mielőtt rosszra gondolnál, anyám nem fiatal, idén lesz 40 éves, csak később ment el egyetemre munka mellett), de hülye azért nem vagyok, hogy minden maszlagot bevegyek. Tisztában vagyok vele, hogy mik vannak/lehetnek egy ételben, de mi tényleg nem élünk gyorskajákon. Példának okáért, ma hamburger volt az ebéd amit anyukám saját kézzel csinált, teljesen egészséges és friss gyümölcsökből és zöldségekből. Ugyanígy a pizzákat is ő szokta sütni (ami nem zárja ki azt, hogy sose rendelünk). Egyébként panelházban lakom, nem pedig kertesben, de minden hétvégén hozunk haza mamáméktól gyümölcsöket, zöldséget. És nem 14 éves vagyok, re a korom itt nagyon nem fontos. Hogy örülj is valamennyire az állításaid felével azért egyetértek, de még mindig nem hiszek el mindent wink.gif

Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy 14-15 éves kor körül járhatsz, de akkor elnézésedet kérem! Én speciel a pszichológiához nem értek, mert sosem tanultam és soha nem is érdekelt, viszont a táplálkozástan szeptember óta az egyik legfőbb tantárgyam, azért mertem mindezeket leírni, mert órán ezek mind-mind elhangzottak és a füzetben is le vannak jegyzetelve. De, mindegy, úgysem fogod felfogni, amit mondtam - nem kell gyorskaján élni, ahhoz, hogy meglegyen a korai menstruációd, ennyit akartam elmagyarázni érvekre bontva, de ahogyan észrevettem, totál felesleges volt. unsure.gif Nem maszlag, mert feketén fehéren le vannak írva a szakkönyvekbe. Azért valahol szánalmas, hogy egy laikus kérdőjelezi meg ezeket, de mindegy.XD Olvass utána egy kicsit, kérdezd meg erről a szüleid véleményét és talán akkor nem lesz olyan sötét űr a fejecskédben. Nekem aztán nem tettél szívességet, hogy egyetértesz velem, ebben az egyben biztos lehetsz. Csak néha elgondolkozok, hogy az emberek valóban ilyen ostobák, vagy csak szimplán megjátsszák magukat? Arra sem voltál képes, hogy utána nézzél és úgy álltál le vitatkozni egy olyan dologról, amiről fingod sincsen. Gratulálok, értelmi szint odavág, és még én örüljek annak, hogy egyetértesz velem... Pff... 110.gif Ha valamit nem tudsz, akkor olvass utána talán, és akkor lesz némi nemű fogalmad róla, intelligens ember ezt szokta tenni, de mindegy. Bazze... blink.gif
2012. december 18. 01:26 #87
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hm, ez érdekes.
2012. december 18. 10:15 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2012.12.17. 21:16)
Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy 14-15 éves kor körül járhatsz, de akkor elnézésedet kérem! Én speciel a pszichológiához nem értek, mert sosem tanultam és soha nem is érdekelt, viszont a táplálkozástan szeptember óta az egyik legfőbb tantárgyam, azért mertem mindezeket leírni, mert órán ezek mind-mind elhangzottak és a füzetben is le vannak jegyzetelve. De, mindegy, úgysem fogod felfogni, amit mondtam - nem kell gyorskaján élni, ahhoz, hogy meglegyen a korai menstruációd, ennyit akartam elmagyarázni érvekre bontva, de ahogyan észrevettem, totál felesleges volt. unsure.gif Nem maszlag, mert feketén fehéren le vannak írva a szakkönyvekbe. Azért valahol szánalmas, hogy egy laikus kérdőjelezi meg ezeket, de mindegy.XD Olvass utána egy kicsit, kérdezd meg erről a szüleid véleményét és talán akkor nem lesz olyan sötét űr a fejecskédben. Nekem aztán nem tettél szívességet, hogy egyetértesz velem, ebben az egyben biztos lehetsz. Csak néha elgondolkozok, hogy az emberek valóban ilyen ostobák, vagy csak szimplán megjátsszák magukat? Arra sem voltál képes, hogy utána nézzél és úgy álltál le vitatkozni egy olyan dologról, amiről fingod sincsen. Gratulálok, értelmi szint odavág, és még én örüljek annak, hogy egyetértesz velem... Pff... 110.gif Ha valamit nem tudsz, akkor olvass utána talán, és akkor lesz némi nemű fogalmad róla, intelligens ember ezt szokta tenni, de mindegy. Bazze... blink.gif

Elnézést kérek hogy beleszólok a vitátokba, nem az én dolgom, de azért ez már nálam is betett.
Már ne is haragudj kedves Beyla, de attól függetlenül hogy hány éves vagy, mennyi diplomád van, vagy mióta vagy tagja ennek a fórumnak, ez a felsőbbrendű, fennhéjazós hangnem egyszerűen tűrhetetlen. Nem akarok én átcsapni itt pszichoanalízisekbe vagy személyeskedésbe, de elég egy pillanást vetni a többi hozzászólásodra, és az embernek leesik az álla, mert mégis mi a franc történt veled hogy úgy érzed, szerencsétlen fórumozókon kell levezetned a haragodat? Természetesen nem arra gondolok hogy ne fejezd ki a véleményedet valamivel/valakivel kapcsolatban, vagy hogy ne folytass értelmes diszkurzust vagy vitát valakivel, de szerintem itt az ideje annak hogy leszállj a magas lóról, mert amit csinálsz az nem oké. Nem vagyok moderátor, tehát nincs jogom téged figyelmeztetni, és nem is használtál trágár nyelvezetet, de szerintem a "szánalmas", "sötét" és hasonló jelzők éppen ugyanolyan bántóak és sértők tudnak lenni, szóval legközelebb mikor ilyen degradáló jelzőket használsz, szerintem gondolj bele abba hogy mégis mit írsz le, mert lehet hogy számodra természetes ilyen módon lehordani az embereket, de másoknak eléggé rosszul eshet hogy egy szimpla véleménykinyílvánítás miatt így leszólják őket. Lehet hogy neked tele van írva a bioszfüzeted cifrábbnál ciffrább kifejezésekkel és analízisekkel erről a témáról, de ez még nem azt jelenti hogy bunkón kell viselkedni egy másik, ebben a témában kevésbé jártasabb felhasználóval, pláne mikor ő egy rossz szót sem intézett feléd. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Harmony Clara, Lucky5
2012. december 18. 13:08 #89
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
Hozzászólás: 1323
Azonosító: 152355
Elolvastam az összes hozzászólást,és szerintem minden pont Harmony Clara-nal és num1Kolosszusnál van. xD Bár ToTo-nak volt pár vicces irománya.Szerintem is,ha mértékkel esszük ezeket,akkor semmi problémát nem okozhatnak,hisz friss zöldségekből és rendes húsból van a mekis kaja például.Nem mondom meg honnan tudom,de tudom.xD de a kóla ...az mindenhol káros.............másolat coca colát meg nem is értem miért iszik valaki,annak nincs is rendes kóla íze....de nem reklámozni akarok...smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Harmony Clara, num1Kolosszus
2012. december 18. 15:09 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.18. 10:15)
Elnézést kérek hogy beleszólok a vitátokba, nem az én dolgom, de azért ez már nálam is betett.
Már ne is haragudj kedves Beyla, de attól függetlenül hogy hány éves vagy, mennyi diplomád van, vagy mióta vagy tagja ennek a fórumnak, ez a felsőbbrendű, fennhéjazós hangnem egyszerűen tűrhetetlen. Nem akarok én átcsapni itt pszichoanalízisekbe vagy személyeskedésbe, de elég egy pillanást vetni a többi hozzászólásodra, és az embernek leesik az álla, mert mégis mi a franc történt veled hogy úgy érzed, szerencsétlen fórumozókon kell levezetned a haragodat? Természetesen nem arra gondolok hogy ne fejezd ki a véleményedet valamivel/valakivel kapcsolatban, vagy hogy ne folytass értelmes diszkurzust vagy vitát valakivel, de szerintem itt az ideje annak hogy leszállj a magas lóról, mert amit csinálsz az nem oké. Nem vagyok moderátor, tehát nincs jogom téged figyelmeztetni, és nem is használtál trágár nyelvezetet, de szerintem a "szánalmas", "sötét" és hasonló jelzők éppen ugyanolyan bántóak és sértők tudnak lenni, szóval legközelebb mikor ilyen degradáló jelzőket használsz, szerintem gondolj bele abba hogy mégis mit írsz le, mert lehet hogy számodra természetes ilyen módon lehordani az embereket, de másoknak eléggé rosszul eshet hogy egy szimpla véleménykinyílvánítás miatt így leszólják őket. Lehet hogy neked tele van írva a bioszfüzeted cifrábbnál ciffrább kifejezésekkel és analízisekkel erről a témáról, de ez még nem azt jelenti hogy bunkón kell viselkedni egy másik, ebben a témában kevésbé jártasabb felhasználóval, pláne mikor ő egy rossz szót sem intézett feléd. dry.gif

Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. Tökéletesen egyetértek veled. Egy diploma nem jogosít fel senkit sem az arrogáns, bunkó viselkedésre.
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Lucky5
2012. december 18. 20:27 #91
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
hogy került a képre gomba?
2012. december 18. 20:50 #92
- törölt felhasználó -    
Én szoktam gyorsétteremben enni,és nem tapasztalom magamon (mondjuk nem olyan sokszor), de valami lehet benne, hisz az eleve depis emberkék is a gyorskajába menekülnek, és aztán valahogy nem javul a helyzet biggrin.gif
2012. december 19. 09:38 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (PGreg @ 2012.12.18. 20:50)
Én szoktam gyorsétteremben enni,és nem tapasztalom magamon (mondjuk nem olyan sokszor), de valami lehet benne, hisz az eleve depis emberkék is a gyorskajába menekülnek, és aztán valahogy nem javul a helyzet biggrin.gif

A depis emberek általában a kajába menekülnek. Ez lehet csoki, fagyi, vagy akár hamburger is. Nem feltétlenül eszik gyorsételt az, aki depressziós.
2012. december 19. 14:28 #94
- törölt felhasználó -    
Majd ha legközelebb pizzát eszek, megnézem milyen hatással lesz rám:)
2012. december 20. 12:09 #95
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
dehogyis...:DDD sokat eszek gyorskajákat..nem veszélyes smileeee.gif
2012. december 20. 13:33 #96
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Mi számít NEM gyorskajának? ohmy.gif
2012. december 21. 18:04 #97
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Ez hülyeség. Csak az lesz tőle depressziós aki mind ezt elhiszi!
2012. december 21. 20:56 #98
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Szokásos bullshit.
2012. december 22. 14:09 #99
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Én elég sok gyorskaját eszek, nem vagyok tőle elhízva mert azért tudom mi az elég... de depressziós sem vagy tőle, egyáltalán...!
2012. december 22. 14:47 #100
- törölt felhasználó -    
Én már 2éve nem ettem Mekis kaját szóval nem tom. Itthon meg azért anyu nem ilyeneket főz..
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!