Starity

Depressziót okoznak a gyorsételek?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 16. 19:33 #41
- törölt felhasználó -    
Beyla: Dolgoztam gyorsétteremben, nekem ne mondd, hogy az műkaja, mert nem az. A zöldségek pedig le vannak fagyasztva, ahogy minden más is. A hús, a krumpli, stb. Az valódi, csak el akarják mindenkivel hitetni, hogy így egészségtelen, meg úgy egészségtelen a gyorséttermi kaja. Semmivel sem károsabb, mint azok a felvágottak, amiket pl. a SPAR-ban veszel. Abban is vannak ilyen E-s dolgok, meg egyebek. És? A gond igenis azzal van, hogy sokan MÉRTÉKTELENÜL tömik magukba a kajákat. Mit gondolsz, a hús, amit pl. a Tescoban veszel, abban mi van? Azok az állatok is nagyüzemben nevelkedtek, a zöldségek, gyümölcsök jó része nagyüzemi, melegházi, vegyszerrel kezelt. Azok mennyivel egészségesebbek, mint egy mekis hamburger? Na, majd ha erre észérveket hozol fel, és nem csak vagdalkozol, beszélhetünk.
2012. december 16. 19:36 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (lA-dONNA @ 2012.12.16. 18:48)
Volt már idő amikor többször is egyhuzamban ettem pl. mekis kaját, de nem voltak utána elvonási tüneteim, pláne nem depresszióm rolleyes.gif Az ember egye azt amit megkíván azt kész biggrin.gif Persze csak mértékkel laugh.gif

Ennyi. Én meg mekiben dolgoztam, ennek ellenére a KFC-s kaját jobban csípem. Bár ritkán eszem gyorsétteremben, inkább otthon készítek hamburgert, hotdogot, sültkrumplit. Bár mondjuk, amennyi adalékanyag van a boltokban kapható élelmiszerekben, azok sem egészségesebbek. Csak mértéket kell ugye tartani, nem mértéktelenül zabálni.
2012. december 16. 19:37 #43
Alex1213
Alex1213
visszatérő vendég

StátuszLégy őrült,élvezd az életet, egyszer élsz bassza meg!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 160
Csatolások: 0
Azonosító: 190112
Össze ne vesszetek már! box2.gif vava.gif dry.gif dry.gif dry.gif
2012. december 16. 19:37 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2012.12.16. 17:44)
Persze, hogy depressziót okoz .. sok h*lye ember zabálja felhízik tőle aztán hisztizik, hogy dagadt disznó lett és mindenki csúfolja ..

Ott a pont. meghajolo.gif
2012. december 16. 19:38 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alex1213 @ 2012.12.16. 19:37)
Össze ne vesszetek már! box2.gif  vava.gif  dry.gif  dry.gif  dry.gif

Nem veszekszünk, csak kíváncsi vagyok az észérvekre. biggrin.gif

Egyébként ennyi erővel bármire rá lehet húzni, hogy káros, meg depressziót okoz. Már káros a cukor, az alkohol, az üdítők, most a gyorskaja. Mi jön még? ohmy.gif

A legjobb megoldás, nem kell enni semmit, éljünk fényen, meg levegőn. _nevet.gif
2012. december 16. 19:48 #46
Nusii
Nusii
visszatérő vendég

StátuszNem akarok sulit :S
Hozzászólás: 470
Azonosító: 130714
hát én azt mondom hogy a gyorskaja nem feltétlenül okoz depressziót de a szervezetednek biztos nem tesz jót
1 felhasználónak tetszik: Harmony Clara
2012. december 16. 19:51 #47
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Pont most ettem sajtburgert.
2012. december 16. 19:55 #48
- törölt felhasználó -    
Ez jó cikk,de ha nem eszel gyakran ez sem árt.
2012. december 16. 20:06 #49
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Ezt nem is tudtam hasznos cikk xD
2012. december 16. 20:15 #50
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Azonosító: 176523
PinkPoison tényleg az .. biggrin.gif (Y) amúgy én kb. egy évbe eszek maximum 10-et .. ._.
2012. december 16. 20:26 #51
Zsófi1123
Zsófi1123

StátuszLife is infinit in possibilities!
Hozzászólás: 932
Azonosító: 189530
biztos van benne valamennyi igazság dehát nemhinném hogy túl sokan esznrk nap mint nap gyorséttermekben...
2012. december 16. 20:31 #52
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.16. 19:33)
Beyla: Dolgoztam gyorsétteremben, nekem ne mondd, hogy az műkaja, mert nem az. A zöldségek pedig le vannak fagyasztva, ahogy minden más is. A hús, a krumpli, stb. Az valódi, csak el akarják mindenkivel hitetni, hogy így egészségtelen, meg úgy egészségtelen a gyorséttermi kaja. Semmivel sem károsabb, mint azok a felvágottak, amiket pl. a SPAR-ban veszel. Abban is vannak ilyen E-s dolgok, meg egyebek. És? A gond igenis azzal van, hogy sokan MÉRTÉKTELENÜL tömik magukba a kajákat. Mit gondolsz, a hús, amit pl. a Tescoban veszel, abban mi van? Azok az állatok is nagyüzemben nevelkedtek, a zöldségek, gyümölcsök jó része nagyüzemi, melegházi, vegyszerrel kezelt. Azok mennyivel egészségesebbek, mint egy mekis hamburger? Na, majd ha erre észérveket hozol fel, és nem csak vagdalkozol, beszélhetünk.

Úristen, attól, mert dolgoztál gyorsétterembe (ergó pakoltad össze a szenyókat), attól nem tudhatod, hogy mit tartalmaz. Igen, valószínűleg édesanyámnak az arca is csak úgy a semmitől kezd el pirosodni és hámlani, amikor bevág egy Mekis Big Macket. Valószínűleg azért van, mert egyáltalán nem mű kaja, és allergiás a hamburgerre, de csak arra, ami gyorsétterembe készül. unsure.gif De, a Meki az műkaját gyárt. Valahol olvastam a neten, hogy egy csávó tesztelte a sültkrumplijukat: Hat hónap alatt nem rohadt el. Másik barátnőm meg a sajtburgert dobta be a tűz közé, és nem égett el. Te most csak ugratsz? 110.gif Igazi kis műkaja, pláne úgyhogy általában én is szarul vagyok tőlük, emiatt nem is fogyasztok túlzottan ilyesmiket. A zöldségekről annyit, hogy le van fagyasztva, igaz. De mire belekerül abba a szendvicsbe kifagy az íze, ergó olyan, mintha fűrészport rágnál, mert valljuk be, annak a paradicsomnak meg salátának vajmi kevés kis íze van. unsure.gif A húsnak köze sincs a húshoz. Imádom a Burgeres csirkeszenyót, de hogy az maximum csirkefasírt (10% igazi hús és 90% szója) az is biztos. A csirkehús nem úgy néz ki, mint amit a hamburgerekbe tesznek. Még a csirke nugettsek hasonlítanak húsfélére, de megjegyzem, már ez sem az igazi, mint amikor nyolc évvel ezelőtt először megvettem a Mekibe. Egyébként a hús az íztelen - többségében - és legalább évek óta állt a fagyasztóban. Fincsi. blink.gif Én múltkor kidobtam a mirelit tallért, mert sz*rrá fagyott és olyan büdös volt, hogy a gyomrom forgott tőle, pedig a fagyasztóban volt az is. Egyébként egy szóval nem hoztam fel a felvágottakat. WTF ember? bolond.gif A párizsi 99%-ában szója, úgy, ahogy a sonkák többsége is. 110.gif Csak jelenleg a gyorsételekről volt szó, ezért is mertem emellett érvelni. Vagy talán nem kellett volna??? A hozzászólásod többi részére pedig nem kívánok reagálni, mert azt már csak azért írtad, mert nem tudtál mit írni. A nagyüzemi állatok sem egészségesebbek, de még mindig jobb az otthon megsütött csirke, mint a gyorskaja. De hát mindenkinek joga van ahhoz, hogy elcsessze a saját életét. Ezek a gyorséttermi kaják nagyobb mennyiségben károsak, pl. ha valaki naponta legalább egyszer ilyen multiban étkezik. De megérteni sem tudom az embereket, mert mindenkinek sír a szája, hogy nem bírja kifizetni a rezsit, de amikor bemegyek be Budapestre és Újhegyen beugrok a Mekibe pisilni, akkor sz*rásig van. Ja, de egy Big Mac 1000 Ft körül van, ami körülbelül akkora, mint az én kicsike tenyerem, pedig nem vagyok egy nagy termetű emberke. Kössz, akkor abból az 1000 Ft-ből inkább vásárolok valami olyat, ami kevésbé károsít és jól is lakok belőle.
1 felhasználónak tetszik: N.k
2012. december 16. 20:33 #53
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Beyla @ 2012.12.16. 19:21)
Sőt, tudományosan bizonyított, hogy a mai kislányok korai nemiérése (menstruáció korai megjövetele) is ehhez a szemét kajákhoz köthető.

Ezzel azért vitatkoznék. Az ilyesmit sose kössük tudományhoz, ilyen nagy baromságot még életemben nem hallottam omg.gif Nézzük pl. magamat:nekem 10 éves kor alatt jött meg és én aztán tényleg nem ettem soha töménytelen mennyiségű gyorskaját, mivel nem volt pénzünk hetente mekizni és hasonlók. Semmi összefüggés nincs a kettő között.
2012. december 16. 20:34 #54
blanka64
blanka64
visszatérő vendég

StátuszEgy szív megszűnik dobogni,mert mindennél jobban szeretett ...
Hozzászólás: 241
Csatolások: 32
Azonosító: 186944
Hasznos cikk,bár én nem szoktam gyors kaját enni.. smileeee.gif
2012. december 16. 20:35 #55
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Jó tudni..
10 perce Burger King-et ettem.. biggrin.gif
De amúgy ritkán eszek ilyeneket.
2012. december 16. 20:39 #56
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lizania @ 2012.12.16. 20:33)
Ezzel azért vitatkoznék. Az ilyesmit sose kössük tudományhoz, ilyen nagy baromságot még életemben nem hallottam omg.gif Nézzük pl. magamat:nekem 10 éves kor alatt jött meg és én aztán tényleg nem ettem soha töménytelen mennyiségű gyorskaját, mivel nem volt pénzünk hetente mekizni és hasonlók. Semmi összefüggés nincs a kettő között.

Múltkor elkezdtem írni egy cikket a gyermeki devianciáról, csak azóta nem volt időm befejezni, és kitértem a korai menstruációra is. Szinte mindenhol azt írják, hogy a rengeteg műétel és vegyszer, amit beviszel a szervezetedben, korai nemiérést okoz. Egyszerűen az evolúció is tudja, hogy az élettartalom rövidül, ezért indul be a peteérés már 8-10 éves korban. Most, hogy mi az igazság, azt szerintem még maguk a tudósok sem tudják, de nagy valószínűsége a dolognak ez lehet.
1 felhasználónak tetszik: N.k
2012. december 16. 20:51 #57
- törölt felhasználó -    
Szerencsére engem, ez nem érint... vagy 6 éve ettem utoljára gyorskaját :') Jut eszembe, egyszer el kéne már menni tongue.gif
2012. december 16. 20:58 #58
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Húúú hát amennyi gyors kaját eszek, engem nem fenyeget ez a veszély.biggrin.gif
2012. december 16. 21:02 #59
- törölt felhasználó -    
El is hiszem! Amennyi E betűs szar van benne...mindegyik egészségtelen.
2012. december 16. 21:04 #60
- törölt felhasználó -    
Nem gyakran eszek ilyeneket, mármint nagyon ritkán hiszen alig van időm elmenni valahova mostanában. biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!