Depressziót okoznak a gyorsételek?
2012. december 16. 19:33
Beyla: Dolgoztam gyorsétteremben, nekem ne mondd, hogy az műkaja, mert nem az. A zöldségek pedig le vannak fagyasztva, ahogy minden más is. A hús, a krumpli, stb. Az valódi, csak el akarják mindenkivel hitetni, hogy így egészségtelen, meg úgy egészségtelen a gyorséttermi kaja. Semmivel sem károsabb, mint azok a felvágottak, amiket pl. a SPAR-ban veszel. Abban is vannak ilyen E-s dolgok, meg egyebek. És? A gond igenis azzal van, hogy sokan MÉRTÉKTELENÜL tömik magukba a kajákat. Mit gondolsz, a hús, amit pl. a Tescoban veszel, abban mi van? Azok az állatok is nagyüzemben nevelkedtek, a zöldségek, gyümölcsök jó része nagyüzemi, melegházi, vegyszerrel kezelt. Azok mennyivel egészségesebbek, mint egy mekis hamburger? Na, majd ha erre észérveket hozol fel, és nem csak vagdalkozol, beszélhetünk.
2012. december 16. 19:36
Idézet (lA-dONNA @ 2012.12.16. 18:48)
Volt már idő amikor többször is egyhuzamban ettem pl. mekis kaját, de nem voltak utána elvonási tüneteim, pláne nem depresszióm
Az ember egye azt amit megkíván azt kész
Persze csak mértékkel 
Ennyi. Én meg mekiben dolgoztam, ennek ellenére a KFC-s kaját jobban csípem. Bár ritkán eszem gyorsétteremben, inkább otthon készítek hamburgert, hotdogot, sültkrumplit. Bár mondjuk, amennyi adalékanyag van a boltokban kapható élelmiszerekben, azok sem egészségesebbek. Csak mértéket kell ugye tartani, nem mértéktelenül zabálni.
2012. december 16. 19:37
Idézet (Eszti181 @ 2012.12.16. 17:44)
Persze, hogy depressziót okoz .. sok h*lye ember zabálja felhízik tőle aztán hisztizik, hogy dagadt disznó lett és mindenki csúfolja ..
Ott a pont.
2012. december 16. 19:38
Idézet (Alex1213 @ 2012.12.16. 19:37)
Össze ne vesszetek már!

Nem veszekszünk, csak kíváncsi vagyok az észérvekre.
Egyébként ennyi erővel bármire rá lehet húzni, hogy káros, meg depressziót okoz. Már káros a cukor, az alkohol, az üdítők, most a gyorskaja. Mi jön még?
A legjobb megoldás, nem kell enni semmit, éljünk fényen, meg levegőn.
2012. december 16. 19:48
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
hát én azt mondom hogy a gyorskaja nem feltétlenül okoz depressziót de a szervezetednek biztos nem tesz jót
1 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara
2012. december 16. 19:51
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Pont most ettem sajtburgert.
2012. december 16. 20:06
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ezt nem is tudtam hasznos cikk xD
2012. december 16. 20:15
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
PinkPoison tényleg az ..
(Y) amúgy én kb. egy évbe eszek maximum 10-et .. ._.
2012. december 16. 20:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.16. 19:33)
Beyla: Dolgoztam gyorsétteremben, nekem ne mondd, hogy az műkaja, mert nem az. A zöldségek pedig le vannak fagyasztva, ahogy minden más is. A hús, a krumpli, stb. Az valódi, csak el akarják mindenkivel hitetni, hogy így egészségtelen, meg úgy egészségtelen a gyorséttermi kaja. Semmivel sem károsabb, mint azok a felvágottak, amiket pl. a SPAR-ban veszel. Abban is vannak ilyen E-s dolgok, meg egyebek. És? A gond igenis azzal van, hogy sokan MÉRTÉKTELENÜL tömik magukba a kajákat. Mit gondolsz, a hús, amit pl. a Tescoban veszel, abban mi van? Azok az állatok is nagyüzemben nevelkedtek, a zöldségek, gyümölcsök jó része nagyüzemi, melegházi, vegyszerrel kezelt. Azok mennyivel egészségesebbek, mint egy mekis hamburger? Na, majd ha erre észérveket hozol fel, és nem csak vagdalkozol, beszélhetünk.
Úristen, attól, mert dolgoztál gyorsétterembe (ergó pakoltad össze a szenyókat), attól nem tudhatod, hogy mit tartalmaz. Igen, valószínűleg édesanyámnak az arca is csak úgy a semmitől kezd el pirosodni és hámlani, amikor bevág egy Mekis Big Macket. Valószínűleg azért van, mert egyáltalán nem mű kaja, és allergiás a hamburgerre, de csak arra, ami gyorsétterembe készül.
N.k
2012. december 16. 20:33
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.12.16. 19:21)
Sőt, tudományosan bizonyított, hogy a mai kislányok korai nemiérése (menstruáció korai megjövetele) is ehhez a szemét kajákhoz köthető.
Ezzel azért vitatkoznék. Az ilyesmit sose kössük tudományhoz, ilyen nagy baromságot még életemben nem hallottam
2012. december 16. 20:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lizania @ 2012.12.16. 20:33)
Ezzel azért vitatkoznék. Az ilyesmit sose kössük tudományhoz, ilyen nagy baromságot még életemben nem hallottam
Nézzük pl. magamat:nekem 10 éves kor alatt jött meg és én aztán tényleg nem ettem soha töménytelen mennyiségű gyorskaját, mivel nem volt pénzünk hetente mekizni és hasonlók. Semmi összefüggés nincs a kettő között.
Múltkor elkezdtem írni egy cikket a gyermeki devianciáról, csak azóta nem volt időm befejezni, és kitértem a korai menstruációra is. Szinte mindenhol azt írják, hogy a rengeteg műétel és vegyszer, amit beviszel a szervezetedben, korai nemiérést okoz. Egyszerűen az evolúció is tudja, hogy az élettartalom rövidül, ezért indul be a peteérés már 8-10 éves korban. Most, hogy mi az igazság, azt szerintem még maguk a tudósok sem tudják, de nagy valószínűsége a dolognak ez lehet.
N.k
2012. december 16. 20:51
Szerencsére engem, ez nem érint... vagy 6 éve ettem utoljára gyorskaját :') Jut eszembe, egyszer el kéne már menni
2012. december 16. 21:02
El is hiszem! Amennyi E betűs szar van benne...mindegyik egészségtelen.
2012. december 16. 21:04
Nem gyakran eszek ilyeneket, mármint nagyon ritkán hiszen alig van időm elmenni valahova mostanában.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.