Idézet (Beyla @ 2012.12.16. 20:31)
Úristen, attól, mert dolgoztál gyorsétterembe (ergó pakoltad össze a szenyókat), attól nem tudhatod, hogy mit tartalmaz. Igen, valószínűleg édesanyámnak az arca is csak úgy a semmitől kezd el pirosodni és hámlani, amikor bevág egy Mekis Big Macket. Valószínűleg azért van, mert egyáltalán nem mű kaja, és allergiás a hamburgerre, de csak arra, ami gyorsétterembe készül.
De, a Meki az műkaját gyárt. Valahol olvastam a neten, hogy egy csávó tesztelte a sültkrumplijukat: Hat hónap alatt nem rohadt el. Másik barátnőm meg a sajtburgert dobta be a tűz közé, és nem égett el. Te most csak ugratsz?
Igazi kis műkaja, pláne úgyhogy általában én is szarul vagyok tőlük, emiatt nem is fogyasztok túlzottan ilyesmiket. A zöldségekről annyit, hogy le van fagyasztva, igaz. De mire belekerül abba a szendvicsbe kifagy az íze, ergó olyan, mintha fűrészport rágnál, mert valljuk be, annak a paradicsomnak meg salátának vajmi kevés kis íze van.
A húsnak köze sincs a húshoz. Imádom a Burgeres csirkeszenyót, de hogy az maximum csirkefasírt (10% igazi hús és 90% szója) az is biztos. A csirkehús nem úgy néz ki, mint amit a hamburgerekbe tesznek. Még a csirke nugettsek hasonlítanak húsfélére, de megjegyzem, már ez sem az igazi, mint amikor nyolc évvel ezelőtt először megvettem a Mekibe. Egyébként a hús az íztelen - többségében - és legalább évek óta állt a fagyasztóban. Fincsi.
Én múltkor kidobtam a mirelit tallért, mert sz*rrá fagyott és olyan büdös volt, hogy a gyomrom forgott tőle, pedig a fagyasztóban volt az is. Egyébként egy szóval nem hoztam fel a felvágottakat. WTF ember?
A párizsi 99%-ában szója, úgy, ahogy a sonkák többsége is.
Csak jelenleg a gyorsételekről volt szó, ezért is mertem emellett érvelni. Vagy talán nem kellett volna??? A hozzászólásod többi részére pedig nem kívánok reagálni, mert azt már csak azért írtad, mert nem tudtál mit írni. A nagyüzemi állatok sem egészségesebbek, de még mindig jobb az otthon megsütött csirke, mint a gyorskaja. De hát mindenkinek joga van ahhoz, hogy elcsessze a saját életét. Ezek a gyorséttermi kaják nagyobb mennyiségben károsak, pl. ha valaki naponta legalább egyszer ilyen multiban étkezik. De megérteni sem tudom az embereket, mert mindenkinek sír a szája, hogy nem bírja kifizetni a rezsit, de amikor bemegyek be Budapestre és Újhegyen beugrok a Mekibe pisilni, akkor sz*rásig van. Ja, de egy Big Mac 1000 Ft körül van, ami körülbelül akkora, mint az én kicsike tenyerem, pedig nem vagyok egy nagy termetű emberke. Kössz, akkor abból az 1000 Ft-ből inkább vásárolok valami olyat, ami kevésbé károsít és jól is lakok belőle.
Az internetre feltöltött 2007-ben egy pasas egy videót a hamburgeréről, ami 1989 óta (!!!) nem bomlott le. Ez milyen durva már.

0 felhasználónak tetszik: