Egy egereken végzett kutatás alapján kiderült, a gyorskaják, mint a hamburger, pizza, depresszióhoz vezethetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Depressziót okoznak a gyorsételek?
2012. december 16. 15:18
2012. december 16. 15:26
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Nem tudom, hogy ebben a megállapításban mennyi az igazság, de én egészen biztosan depresszióssá válnék, ha valaki gyorskaját kényszerítene belém...
2012. december 16. 15:38
Oda kell figyelni, és akkor nem lesz baj
Semmi öröm nincs abban, ha az ember teleeszi magát ezekkel a kajákkal. Persze néha azért jól tud esni egy hamburger, vagy valami
2012. december 16. 15:54
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Akkor engem nem fenyeget depresszió
2012. december 16. 16:01
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
jó cikk lett
2012. december 16. 16:09
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Akkor most már muszáj ellenállnom a gyors kajának.
2012. december 16. 16:14
Ez baromság. Persze, ha valaki csak hamburgert fogyaszt, az káros. Nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Amúgy nagy mennyiségben minden káros. Ugyanígy káros a túlzott vegetarianizmus, a túlzott fogyókúra, valamint a túlzott zsíros ételek fogyasztása is. Mértékkel mindent lehet, de ez a cikk így ostobaság.
2012. december 16. 16:21
Szerencsére nekem ettől nem kell félnem.. Anyukám sokkal finomabb kajákat főz nekem, minthogy McDonald's-ba járkáljak
2012. december 16. 16:28
Mi szoktunk hamburgert csinálni, vagy pizzát, hotdogot. De az össze sem hasonlítható a gyorséttermes kajával. És ahogy TheDanush is mondta, a mérték a lényeg! De ez mindenfajta kajára/innivalóra igaz.
2012. december 16. 16:44
Én ritkán szoktam hamburgert vagy egyéb ilyen gyorsételeket enni,de ha eszek is azt a családommal készítem el.Persze a mérték számít,mert az nem bűn ha néhanapján belefér egy hamburger vagy egy finom csípős csirke a Kfc-ben.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: