Depressziót okoznak a gyorsételek?
2012. december 16. 17:20
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
1. Miért kell az egereken tesztelni?
2. Kit érdekel így is depis vagyok..
2. Kit érdekel így is depis vagyok..
1 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara
2012. december 16. 17:44
Persze, hogy depressziót okoz .. sok h*lye ember zabálja felhízik tőle aztán hisztizik, hogy dagadt disznó lett és mindenki csúfolja ..
2012. december 16. 18:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Jó, hogy nem eszek gyorskaját
(oké, gyrost igen, de az amúgy egészséges), főleg azért mert rohadtul hizlal, én meg elég kövér vagyok nélküle is, köszönöm
2012. december 16. 18:25
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nemcsak depressziót, hanem függőséget is. Emlékszem, amikor még ettem mekis kaját, akkor teljesen rá voltam kattanva a sült krumplijukra, minden nap azt akartam enni és nagyon hiányzott. Persze, ennek ellenére sem ettem minden nap, max hetente egyszer, de néha teljesen bekattantam
2012. december 16. 18:48
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Volt már idő amikor többször is egyhuzamban ettem pl. mekis kaját, de nem voltak utána elvonási tüneteim, pláne nem depresszióm
Az ember egye azt amit megkíván azt kész
Persze csak mértékkel
1 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara
2012. december 16. 18:52
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát max ha meghívzol és csesztetnek érte, akkor az depressziót okozhat, de nehéz elképzelni hogy egy finom kaja ilyen rossz:') mármint tudom h rossz a gyorskaja meg ilyenek de ez már akkor is..:'DD
2012. december 16. 19:08
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Még jó, hogy ritkán eszek gyorskaját!
2012. december 16. 19:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.16. 16:14)
Ez baromság. Persze, ha valaki csak hamburgert fogyaszt, az káros. Nem szabad egyoldalúan táplálkozni. Amúgy nagy mennyiségben minden káros. Ugyanígy káros a túlzott vegetarianizmus, a túlzott fogyókúra, valamint a túlzott zsíros ételek fogyasztása is. Mértékkel mindent lehet, de ez a cikk így ostobaság.
Inkább te írtál nagy butaságot. Itt nem a magas koleszterinről, a sok szénhidrát és fehérje bevitelről van szó, mert akkor maximum csak elhízna a jó nép, hanem arról, hogy mennyi műdolgot tartalmazhat egy darab hamburger vagy egy közepes méretű sültkrumpli. Én múltkor tudtam meg, hogy a kedves gyorséttermi multik, hogy csinálják a sültkrumplit: összepasszírozzák az egészet, tesznek hozzá tejet kiegészítőként és összenyomják újra hasáb alakúra. Honnan tudod, hogy még ahhoz a tejhez milyen kieg. anyagokat pakolnak? A húsról nem is beszélve, ami lehet, hogy utoljára öt évvel ezelőtt legelt füvet, de azért előszeretettel nyomják tele szójával. Most komolyan: szerintetek az mikori paradicsom, uborka vagy saláta, ami benne van egy hamburgerbe? Annyi tartósítószer van benne, hogy te annyi E betűs dolgot összesen egy mirelites zacsin nem láttál még! Nekem ne mondja senki sem, hogy ezek a műanyag dolgok és a tartósítószerek annyira jót tesznek a szervezetnek. Igen is, befolyásolja az agyalapimirigy működését, és a hormon szabályozást. A depresszió pedig köztudottan a szerotonin hiányában alakul ki, amely egy ingerületátvívő anyag és egyébként a központi idegrendszer állítja elő. Sőt, tudományosan bizonyított, hogy a mai kislányok korai nemiérése (menstruáció korai megjövetele) is ehhez a szemét kajákhoz köthető.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.