A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 27. 23:32
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Szerintem messze továbbjutottak volna az első 5be- minimum. Nem nekik- és Zolinak - kellett volna kiesniük/párbajozniuk nagyon aranyos,szerethető,őszinte és laza együttesnek ismertem meg őket... Igazi egyéniségek voltak.
2012. október 27. 23:37
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
A mentorok még nem jöttek rá arra hogy talán Fehér Zoltán azért párbajozott már másodszorra mert a legtöbb embernek nem tetszik amit csinál? Így hogy kiejtik azokat akiket az emberek jobban kedvelnek csak azt érik el hogy csökkenni fog a nézettség
Én örültem volna ha Zoli esik ki mert nekem nem tetszik a hangszíne
És fentebb valaki írta hogy ez nem szimpátia verseny, ez szerintem nem teljesen igaz mert én például nem szavaznék arra aki nem szimpatikus, bármennyire is tehetséges a személyiség legalább annyira fontos
2012. október 27. 23:39
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Sajnáltam h ők estek ki...mert nekik szurkoltam és mert elég jók voltak, na meg fiatalok
kár volt...malek azért megadhatta volna az esélyt h mi lett volna a közönség döntése...
2012. október 27. 23:40
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2012.10.27. 23:19)
Most itt olvasgatom a kommenteket, és nincs kb egy se amibe ne írtátok volna, hogy zámbónak kellett volna kiesni!
Ki szereti ezt az embert? Szerintem egy országot idegesít! Küldjék már el, a pofám szakad ketté mikor énekel olyan ritka nagy szenny a hangja!
Ki szereti ezt az embert? Szerintem egy országot idegesít! Küldjék már el, a pofám szakad ketté mikor énekel olyan ritka nagy szenny a hangja!
Khm, én írtam!
2012. október 27. 23:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az Another Way To Die-t kellett volna énekelniük, annyira illett volna hozzájuk, reméltem, hogy azt éneklik :/
A License To Kill-t pedig sajnáltam, hogy nem Gergő vagy a Like énekelte, de nem volt rossz Zolitól sem.
Gergő most is jó volt, de jobb dalt kaphatott volna, a Like meg most volt a legjobb az élő adásokat nézve.
A többi blö
De nem nekik kellett volna kiesniük, és Zolinak sem.
A License To Kill-t pedig sajnáltam, hogy nem Gergő vagy a Like énekelte, de nem volt rossz Zolitól sem.
Gergő most is jó volt, de jobb dalt kaphatott volna, a Like meg most volt a legjobb az élő adásokat nézve.
A többi blö
2012. október 27. 23:47
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Sz*r a műsor. A sz*rok egyből bejutnak, a jók meg ki vannak rekesztve..
Ki az a Csobot Adél? Nem érdekel a vinnyogása sem az alulöltözöttsége.. Következő adásban semmi ne legyen rajta. -.-" ajánlom.. úgy vicsorít mindig meg játsza az eszét, teljesen el van magától szállva, azt csodálom h még nem repül..Zámbó, az a béna Bea, meg a többi, a homi Dávid is.. Kik ők, ezekre ki az atyaúristen szavaz? Oláh Gergő nyerje meg, mert annak hangja, mozgása, esze a helyén van és kész, színpadra született.. Aztán adios.
Ki az a Csobot Adél? Nem érdekel a vinnyogása sem az alulöltözöttsége.. Következő adásban semmi ne legyen rajta. -.-" ajánlom.. úgy vicsorít mindig meg játsza az eszét, teljesen el van magától szállva, azt csodálom h még nem repül..Zámbó, az a béna Bea, meg a többi, a homi Dávid is.. Kik ők, ezekre ki az atyaúristen szavaz? Oláh Gergő nyerje meg, mert annak hangja, mozgása, esze a helyén van és kész, színpadra született.. Aztán adios.
2012. október 28. 00:09
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Még annyit, nem vettétek véletlen észre, hogy ha az előadók magyarul énekelnek sokkal inkább kijönnek a hibáik? Mindenkit énekeltetni kéne egy kicsit magyarul, talán sokkal jobban lehetne látni ki a jó és ki a rossz énekes.
2012. október 28. 00:22
Ööö... Adélka megérdemelné ha páros lábbal rúgnák ki a műsorból, de azt nagyon.
2012. október 28. 01:38
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Csak a párbajos előadásukat láttam, de annyi elég is volt ahhoz, hogy megmondjam, ők essenek ki. Teljesen hamis volt az egész, kész katasztrófa! Amikor külön énekeltek, meg főleg. Ez így reális döntés volt.
2012. október 28. 02:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.10.27. 23:40)
Az Another Way To Die-t kellett volna énekelniük, annyira illett volna hozzájuk, reméltem, hogy azt éneklik :/
A többi blö
De nem nekik kellett volna kiesniük, és Zolinak sem.
A többi blö
Embeer, miért írtam "license"-t
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. október 28. 06:00
Egyszer néztem, de már akkor rádöbbentem arra, hogy ezek tényleg nem tehetség alapján kerülnek be. Egyetlen egy alak volt, aki a múltheti adásban hibátlanul énekelt. A többi...
2012. október 28. 06:06
Én nem sok részt láttam de abolis rájöttemm hogy Fehér Zolinak kellene esnie!
2012. október 28. 06:26
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Neee!Miért pont ők?? :'(
2012. október 28. 06:32
|
|
Liliom0413új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 187013 offline
|
Én nagyon szerettem őket! Remélem jövőre is elindulnak!
2012. október 28. 06:36
Szerintem a Zámbó kölöknek kellett volna kiesnie! Nem tudom meddig nyomják még de ez gusztustalan amit az RTL klubb csinál!Fogalmam nincs meddig segítenek még neki mert nem az X-faktorba való! Ahogy a színésznő Lass Bea sem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!