Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 27. 11:06
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Jó cikk.
Majd figyelek mindenre
2012. augusztus 27. 11:38
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Amúgy láttam,hogy egyeseknek problémát okoz az,hogy nem tudják kialudni magukat.Egy egyszerű tipp:Nem az számít,hogy mennyit alszol,hanem,hogy azt másfél órás turnusokban tedd.Én erre a 9 órát,vagyis 22:00-tól 07:00-ig alszom.Általában sikerül is betartanom ezt,de bevallom,néha átvariálom ezt az időt.
2012. augusztus 27. 12:14
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Eddig is így csináltam. Ha azt mondod,hogy jó lesz a suli,nem lesz a nehéz akkor nem is lesz az.! De ha azt mondod: ugyis sz*r lesz a suli. a tanárok is...o istenem...rossz jegyek..úgyse leszek jobb tanuló.! akkor persze,h rossz lesz.!!! :/
Én most sulit váltok,szóval kicsit félek,de az a jó,h ismerem az osztálytársaimat,és jobb az osztály,több barátom lett,és remélem minden jól fog alakulni egy hét múlva.! mindig mondom: úgyis jó lesz, minden jól fog alakulni.! ÍGY LESZ.!
Én most sulit váltok,szóval kicsit félek,de az a jó,h ismerem az osztálytársaimat,és jobb az osztály,több barátom lett,és remélem minden jól fog alakulni egy hét múlva.! mindig mondom: úgyis jó lesz, minden jól fog alakulni.! ÍGY LESZ.!
2012. augusztus 27. 12:48
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Megpróbálom betartani
2012. augusztus 27. 14:17
Jó cikk lett, megpróbálom megfogadni a tanácsokat!
2012. augusztus 27. 14:27
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
jó cikk lett
de kár hogy már csk egy hét van a nyárból
(((
2012. augusztus 27. 15:07
|
|
Fanni987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 147889 offline
|
Harmadik éve , hogy kitűnő vagyok és ezeket olvasvarájöttem ,hogy ezeket mind betartottam !! Biztos ezek segítettek...Jó cikk lett
2012. augusztus 27. 15:18
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Én valószínűleg megbuktam, holnap tudom meg, hogy kb mire várhatok xdd :S
2012. augusztus 27. 15:34
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Ezzel a témával én úgy vagyok, hogy nálam elkerülhetetlen az, hogy rendesen kipihenjem magam, kialudjam magam, mindenre figyeljek oda és nyújtsam a maximumot. Képtelen vagyok korán lefeküdni, hisz miután hazaérek a suliból rendszeresen már este van, amikor le tudok ülni tanulni, ami éjszakába átnyúló tanulást jelent és ez ebben az évben még csak sűrűsödni fog. A történelem, földrajz és civilizáció németül való tanulása leszívja minden energiámat, amikor hajnali egykor bömbölök, mert sehogy sem állok és egyszerűen az agyam már annyira fáradt, hogy képtelen bárminemű információt befogadni, akkor szívem szerint arcon csapnám azt, aki még akkor is azt mondja, hogy ne parázz a suli miatt. Ha ez nem fárasztana le még jobban, akkor a szimpla német órák is megőrjítenek és mivel szeptembertől már a vizsgára is készülünk, ezért még kevesebb időm fog jutni arra, hogy minden mást megtanuljak és még aludjak is. Mivel erre kötelezve vagyok, bár hasznot a jövőmben semmit nem fogok húzni ebből - maximum annyit, hogy jééé van egy német felsőfokúm, de hasznát nem veszem -, így az angolt a suliban és a gyorsabb haladás érdekében a sulis csoportomon kívül is kell tanulnom, ami remélhetőleg abból is biztosítja a felsőfokút. Hobbi szinten pedig egy ideje szívom magamba a dánt, amit már csak azért sem adok fel, mert minden más kényszer ami körülöttem van és bár részben ez is le tud fárasztani, ezt legalább szeretem. Amikor pedig egy nap írunk töriből és föciből németül témazárót, akkor pláne ne mondja nekem senki, hogy korán feküdjek le és mosolyogva keljek. Emellett már semmire nem jut időm és szeptember kezdetével már alig várom, hogy jöjjön a folyamatos aggódás, bőgés, 5.30-kor kelés és minden egyéb...
2012. augusztus 27. 15:48
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
A tippek jók, és tényleg segítenek. Nekem sosem volt nagyobb bajom a tanulással, a legtöbb dolog az órán a fejembe száll, és emellett mivel a szüleim sosem kényszerítettek, hogy tanuljak - nem értem, miért - valahogy belém rögződött az, hogy magamtól csináljam, reflex-szerűen. És emellett a céljaim megvalósításához rengeteget kell tanulnom, így ezt teszem.
2012. augusztus 27. 16:11
én imádom a szines kijelölő filceket , vettem is szinte mindenféle színben xddd <3
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: