Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 26. 20:17
2012. augusztus 26. 20:33
Ahogy esik úgy puffan, így csináltam végig a középiskolát - legalábbis eddig, hajnalok hajnalán még bőszen viriböltem és mindent az utolsó pillanatra hagytam. Csak megcsináltam, na.
2012. augusztus 26. 20:45
Én nem parázom a suli miatt, inkább várom, de csak a barátnőim miatt.
Viszont tesizhetek mindennap. Remek.
Épp most akartam elkezdeni evezni, erre jön ez.
Nekem is ez jutott eszembe. Tesizzen mindennap az, aki kitalálta.
Idézet
Persze fontos a sport, de basszus hagy döntsem el én, hogy mikor és mennyit sportolok.
2012. augusztus 26. 20:54
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nagyon jó cikk lett
És egyben hasznos is
2012. augusztus 26. 20:59
Idézet (Ginny @ 2012.08.26. 20:45)
Én nem parázom a suli miatt, inkább várom, de csak a barátnőim miatt.
Épp most akartam elkezdeni evezni, erre jön ez.
Nekem meg valaki azt mondta, hogy 5. től felfele nem lesz mindennap tesi.
Amúgy csak nekem, vagy másnak is olyan sz@r olvasni a sulis cikkeket?
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. augusztus 26. 21:30
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Én csak bementem egy boltba új füzeteket venni de amikor megéreztem a füzetek szagát rosszul lettem kitűnő tanuló vagyok de utálom a sulit!
2012. augusztus 26. 22:12
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
jó tippek.
nekem az a bajom, hogy mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok, vagy este állok neki tanulni, és ez miatt iskolaidőben sosem tudom magam kialudni... mindig felér egy kínzással a reggeli kelés. :/
2012. augusztus 26. 22:39
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Hoffman Rózsa jól elcseszte már a nyári szünetemet is ezzel a szaros "tesizzünk minden nap" reklámmal, nem lehetett volna, hogy teljes tudatlanságban éljünk egész nyáron, és csak szeptembertől kelljen ezzel a tudattal élnünk, hogy minden rohadt nap lesz tesi óra?? Semmi bajom a testmozgással, minden nap futok, heti 3-szor pilatesezek, hétvégente meg squasholok, de a tesi órákat olyan szinten GYŰLÖLÖM, hogy azt nem lehet szavakba önteni! Miért nekünk kell 45 perceket szarakodni a sok gyépés felmérővel, mikor akik bevezették ezt az idiótaságot, lefogadom, hogy életükben nem mozogtak még 45 percen keresztül? A jó édes anyjukat, de komolyan! Hála nekik, most még az átlagosnál is kevésbé várom az iskolát.
2012. augusztus 26. 22:59
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Tudomásom szerint valamely tesiórákat ki lehet váltani egy edző általi igazolással, ha az illető jár sportolni valahova. De mindenesetre szerintem egy idióta ötlet volt ez. Hála égnek, hogy 10.-be nem vezették be.
2012. augusztus 26. 23:07
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
jó tippek,de én nem tudok korán lefeküdni.
a többi tippet sokszor teljesítem és tényleg jó hatással vannak rám
2012. augusztus 26. 23:25
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Őszintén, szerintem az iskola környezete is sokat nyom azon, hogy mennyire van kedve az embernek tanulni. Speciel én a magyar iskolákat látva (a többi országéról nem tudok nyilatkozni) eléggé lehangoló az egész. Mégis kinek van kedve a komor falak között tanulni? Nem beszélve arról, hogy én akárhogy is korán fekszek le, attól még ugyanúgy rohadt fáradt vagyok reggel... na, meg a sok dolgozat, feleltetés, a gyomorgörcs, amikor esélyed van arra, hogy felelhetsz. Áhh! Tanulni remek dolog, de nem ilyen körülmények között. Ráadásul középiskolában sok a klikk, a bunkó, lekezelő tanári kar blablabla.
2012. augusztus 26. 23:48
Én már várom a sulit,de főként az új környezet miatt...kíváncsi vagyok,milyen is lesz gimnazistának lenni
Eddig is megoldottam valahogy,ezután is megfogom
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.