Idézet
..csak olyat vállalj el, amit véghez is tudsz vinni! Nem kell a felesleges nyugtalanság.
Itt már el is buktunk, ezúttal pedig nem az én hibámból. Mindig próbálom úgy beosztani a napomat, hogy egy hétre beteszek egy edzést, a többin inkább otthon ülök és a tanulásra koncentrálok. Nekem ez így teljesen jó lenne, DE. Vannak ugye a kedves kis tesitanárjaink, akiknek néha valami bekattan az agyába és minden sz.r edzést meg versenyt ránk tukmálnak. Az én véleményem nem számít. Pl. tavaly is, csak úgy közlik velem, hogy ekkor meg akkor sorversenyre megyek, kész. Arra már mindenki sz.rik, hogy nekem mi a véleményem. Meg a délutánra betett Erődkupa, Tókupa, ilyen-olyan futóverseny, ami hozzáteszem a tesitagozatosaknak kötelező. Kérdem én, mi az, hogy kötelező? Mi jogon köteleznek arra, hogy fussak le nekik kilométereket, ráadásul tanítási időn kívül? Ha meg nem megyek el szaktanári, osztályfőnöki, igazgatói. Másnap az iskolában földrajz órán; "Miért nem tanultad meg az anyagot? Lett volna időd a futás után.". Ilyenkor tudnám mondani, hogy b*szd meg, legközelebb fussá' helyettem, aztán utána tanulj meg több oldalnyi anyagot.
De őszintén, én már sz.rok az egészre. Nem fogok semmilyen versenyre elmenni nekik, majd, ha megkérdik van-e kedvem, akkor esetleg. Aztán nem érdekel, ha utána jönnek az osztályfőnöki intőjükkel, a jegyeimet tekintve úgysem számottevő. Inkább koncentrálok a tanulásra, minthogy nekik ott ugráljak, mint az idióták.
Na, most, hogy így kidühöngtem magam.

2 felhasználónak tetszik: