Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 28. 16:57
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem se :S
De már nem sok van hátra szerencsére.
2012. augusztus 28. 18:13
Hogy Én mennyire nem parázok miatta. :DDD Egy életre befejeztem a sulit és nem kell SOHA többé iskolába járnom.
Azért sajnálom azokat, akiknek még van x évük. De tartsatok ki fiúk lányok, egyszer véget ér a suli.
2012. augusztus 28. 21:41
Én szeretek tanulni, és sosem voltak ilyen problémáim. Figyelek a tanárra, sosem mobilozok, és megpróbálok jó időbeosztással lenni a mindennapokban. Kíváncsi leszek a gimire, biztos más lesz mint az általános, de majd meglátjuk. Egyébként teszik a cikk, jó ötletek vannak benne.
2012. augusztus 29. 11:37
|
|
titanium_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 184743 offline
|
meg fogom fogadni őket!
2012. augusztus 29. 11:43
Ha egy bizonyos oldalon írják akkor megfogadjátok, viszont ha a szüleitek mondják akkor hülyeség?
2012. augusztus 29. 12:00
Jó cikk lett!Ezeket a tanácsokat megfogadom habbár eddig is betartottam őket.Nekem még tavaly voltak gondjaim a matekkal sőt,kettesre álltam de nem azért,mert nem figyeltem oda hanem mert egyszerűen nem értettem a matekot akkor.Félév után nem tudom mi történt de szerintem vagy könnyebb anyagokat tanultunk,vagy igazán sokat tanulhattam mert 3 ötöst kaptam és egy négyest,és kettesről négyesre felvittem a matekomat.Annyira örültem ennek.Ez is bizonyítja,hogy semmi sem lehetetlen és hogy ha elhiszed hogy menni fog akkor biztosan sikerül is.
2012. augusztus 29. 12:08
Én speciel meg pont nem a tanulás miatt nem várom az iskolát,hanem a borzasztó osztálytársaim miatt.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: