Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 27. 16:52
Nagyon jó tippek! Nekem sikerül a korán fekvés, anyám miatt. Fél 10-kor lefekvés, és háromnegyed 7-kor kelés. Bevallom nagyon nehezen kelek. Sport a könyökömön jönki, mindenki csak ezzel van. nem szeretek sportolni. A 3-ast csak néha tartottam be tavaly, idén befogom. A 4-est megfogadom! Jól jönnek a tanuláshoz az ilyen idézetek:. Ami nem öl meg,csak erősebbé tesz, Tudom,hogy lehetetlen de tudom hogy meg tudom csinálni! A félretett pénzemből veszek majd szövegkiemelőt. Tavaly a bnőmtől csórtam órán xd Anya nem engedi h vigyem a telót a suliba szóval..
otthon nem sokat kell tanulnom,mert órán általában megjegyzem. a 6-ost megpróbálom véghezvinni!
egyébként a idén 3 négyesem lett, a többiből ötös voltam. nem akarok majd rontani
2012. augusztus 27. 17:06
Még vmi:. szerintem sokkal kellemesebben telik el a tanulás, ha nem csak sima füzetet van, hanem a borítóján mondjuk van egy kiscica, vagy valami. Nekem mindig mintás a füzetem! a füzettartó és a tolltartó is lehet állatos, vagy sztáros. nekem a tolltartóm most lovas, a füzettartóm pedig h2o-s!
meg szerintem az illatos tollak is jók! meg a lányoknak a rózsaszín toll!
2012. augusztus 27. 17:41
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jó kis cikk lett
2012. augusztus 27. 17:54
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Megpróbálom, bár éccaka nehezen alszok el ://
2012. augusztus 27. 18:14
|
|
Nelli001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 182034 offline
|
háát, nekem a korán fekvés nem mindig megy, így nem mindig tudok felkelni a pontos időben (6-kor) hogy elkészüljek időben... remélem idén már meg tudom tartani 3-as helyett minimum a 4-es átlagor...
2012. augusztus 27. 18:23
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Janet7 teljes mértékben egyetértek! Komolyan, ha hazajövök és estig tanulok egész éven a félévzáróra aztán másik évben a vizsgára, akkor se sporotolni, se semmire nincs időm
2012. augusztus 27. 20:34
CsekeKlau én is! meg a sok dolgozattól majd! de am már egy kicsit várom : )
2012. augusztus 27. 20:35
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Jó cikk lett de ezeket eddig is tudtam ás nem várom a sulit. ><"
2012. augusztus 28. 00:21
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Komolyan nem akarom megbántani a cikkírót,de régen olvastam már ekkora marhaságot. Színezgesd a füzetedet,meg 'vicces' idézetekkel díszítsd és a tanulás is mókásabb lesz?
Kár,hogy az anyag nem tanulja meg magát. Meg tesi mellé pluszba sportolj,hogy még fáradtabb legyél? Ezek a tippek max. egy 2. osztályosnak hasznosak.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: