Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. augusztus 05. 16:11
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
borzalmas szinésznő , mindenki aztmondja mekkora sztár meg , hogy milyen tehetséges . . . hát ők nem tudom mit néznek , de biztos nem a "fellépését" egy filmben. . . csak azért tetszik a tiniknek , mert egy vámpiros filmben szerepelt és az most nagyon menő. -.-
2012. augusztus 05. 16:40
|
|
DeTTaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 160930 offline
|
-.- Hogy,ha valaki igazán rajong Kristenért az ezzel a félre lépésével is szeretni fogja.Legalább is énszerintem ez így van rendjén. És aki emiatt már nem bírja, az eddig sem szerette.
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. augusztus 05. 17:14
Az Istenért is... más is félre lépet már nem csak ő. Nem értem miért kell bántani. Azért, mert megcsalta Robert-et? Vagy esetleg, mert az imádod Jennifer helyett kapta meg a szerepet? Szánalmas, hogy mit csinálnak ezzel a szegény lánnyal. Jó, biztos nem szent ő sem, de megharcolt a hírnévért és ezt már tényleg nem érdemli....
2012. augusztus 05. 17:30
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Hát szerintem nem ez alapján kéne megítélni, ő is ember. Mindenki hibázik így vagy úgy, nincs joga senkinek elítélni, mintha ők tökéletesek lennének.
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. augusztus 05. 17:35
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Ez miatt nem ítélem el, mindenki követ el hibákat hisz senki sem tökéletes. Attól még szerethető, nem mondanám pocsék színésznek, de mégis hiányzik belőle valami, van még mit fejlődnie.
2012. augusztus 05. 19:40
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Én nem szeretem őket, de engem is megdöbbentett, hogy volt képes ilyesmire. Az addig rendben van, hogy mindenki hibázik, de könyörgöm, ez nem egy olyan hiba, amit csak úgy meg lehetne bocsájtani. Nem tartom épp jó színésznőnek, nem értem, mitől lett olyan felkapott, bár visszatérve az eredeti témához, kicsit gusztustalan, amit művelt.
2012. augusztus 05. 22:14
Nem értem mit vannak ennyire kiadva.Úgyse maradtak volna öröké együtt, bár előbb szakíthatüt volna.De most már mind1.Megtörtént aminek meg kellet.
2012. augusztus 05. 22:39
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Nem
mivel eddig se szerettem uh nem különösen zavar eza az incidens,csak Rob ot sajnálom..Igazuk van azoknak akik azt mondják h senki sem tökéletes,de gondolkozzunk reálisan egy házasságot tett tönkre és nem egy hanem 3 embert érzéseivel játszott bár inkább 2 vel mivel a pali is belement ebbe,de akkor is..Uh megérdemli h elpártolnak mellőle az emberek és így legalább ő is érez ha csak egy kis fájdalmat,de ez semmi Rob és a megcsalt feleség fájdalmához...Az biztos,h a helyébe el
magam
2012. augusztus 06. 14:23
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Alapbol nem szerettem!!!
2012. augusztus 07. 12:45
Várjunk csak. Nem Kristen tette tönkre Ruperték házasságát, hanem Rupert mert ő is belement ebbe.
2012. augusztus 09. 15:00
Magának köszönheti amit elért és ahogyan tekintenek rá! Ha ellenszenves az emberek szemében, akkor így járt! Viselkedne úgy,hogy az emberek szeressék!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.