Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 31. 16:56
Megérdemli! Nem tudom mért tette ezt xd hát így járt:9
2012. július 31. 17:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt nem csodálom...!!
2012. július 31. 17:27
|
vrbovszki.andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 154730 offline
|
Na jó! Szerintem senki sem tökéletes. Kristen is emberből van. Megcsalta a párját de ettől még nem töröt össze a világ... félre lépett...lépjen a párja is félre és akkor egyenlőek lesznek és mindenki tudja folytatni asaját kis életét beleértve a sajtókat is...ez már nagyon tulzás..bár mondjuk mit várunk a sajtótól???
2012. július 31. 17:55
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Szerintem ez várható volt és nem csodálom, hogy megutálják a rajongók. Nagyon nem volt szép dolog tőle, de látjátok-meg van a következménye. Attól még, mert félrelépett-ami egyébként nagyon nem ránk tartozik-ugyanolyan jó színésznő maradt.
2012. július 31. 18:03
|
|
Hachiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 171199 offline
|
Ő is ember hibázik. Nem értek azzal egyet hogy ő tette volna tönkre a csávó házasságát. Ez kétemberes dolog a pasi is ugyanolyan sáros mint ő. Emberek milióit csalnak meg, és ezért nem kell rögtön a leggyűlöltebb sztárként megnevezni. Vannak ettől durvább dolgok is...
2012. július 31. 18:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nállam a film népszerűsége nem hanyatlott,mert ott Bella és Edward szereleme van benne,nem pedig Kristené és Roberté.Az biztos,hogy Bella soha nem csalná meg Edwardot,de hát Kristen nem Bella
2012. július 31. 18:44
nem sajnálom, elég sokan ugyanígy utálták eddig is (pl. én)
2012. július 31. 19:22
|
|
Akárkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 174580 offline
|
Hát ... én nem csodálkozom,hogy ő lett a leggyűlöltebb sztár. Csak azt nem értem miért kellet ekkora hülyeséget csináljon ... Pénzért? Karierért? Szerepért? vagy csak unalmas volt az élete ? Minden esetre nem érte meg ...
2012. július 31. 19:36
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
hát tényleg elég durva h a világ legcukibb pasiját megcsalta..-.- de más emberek is csalják meg a barátjukat/barátnőjüket őket mégse utálja mindenki. :'D (N) Szegény Kristen.
2012. július 31. 20:18
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
ugyan már még hogy leggyűlöltebb szár, hol vagyunk általános iskolába?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 31. 20:29
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Rengeteg házasságban és kapcsolatban vannak félrelépések. Sajnos az ilyen megesik. Kristen híres,így sokkal rosszabb,ha ő meg csal valakit,mintha egy átlagos ember tenné. Miért? Kristen nagyon sok lány számára példakép a Twilight filmek után,így ez már egy elég nyomós ok arra,hogy nem léphet félre.Eléggé rossz példát mutat így a rajongóinak.
Viszont szerintem Rupert Sanders is épp olyan hibás mint ő,sőt ha lehet hibásabb,hiszen házasságban él,és gyereke is van.
Én nem akarom Kristen párját védeni,mert soha nem kedveltem őt.Ez után a megcsalásos dolog után már nem is látok rá okot,amiért megkedvelhetném,hiába jó színésznő.
Viszont szerintem Rupert Sanders is épp olyan hibás mint ő,sőt ha lehet hibásabb,hiszen házasságban él,és gyereke is van.
Én nem akarom Kristen párját védeni,mert soha nem kedveltem őt.Ez után a megcsalásos dolog után már nem is látok rá okot,amiért megkedvelhetném,hiába jó színésznő.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.