Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 31. 13:08
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
Jó,oké félrelépett és ,megcsalta a barátját.de azért ennyire nem kéne gyűlölni!ő is ugyan úgy ember!ő sem lehet tökéletes!minden ember vét hibát!na bumm!annyira unomhogy minden sztárnak a félrelépéséből olyan nagy dolgot csinálnak!megtörtént ami megtörtént kész vége van.Kristen bocsánatot kért és ezután már semmi köze sincs a sajtónak az ügyhöz!
2012. július 31. 13:18
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
Ne is csodálkozzon, megcsalja azt az embert aki állítólag neki a mindene volt. Én régen oda voltam Kristen-ért de most...szerintem sürgősen tegyen valamit az ügyben mert ez már...szó szerint gáz.
2012. július 31. 13:24
|
|
rekuci.98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 181624 offline
|
Talán előbb gondolkodni kellett volna és nem pedig ilyet csinálni. Szerintem nem fog csökkenni a bevétel nem igazán az a lényeg hogy ki játssza a filmet inkább az hogy miről szól.
2012. július 31. 14:26
|
|
PaNel Mesterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181867 offline
|
nem csodálom.. Twilight filmben szerepelt
2012. július 31. 14:38
én sosem bírtam. nekem olyan unszimpatikus ez a csaj, hogy hihetetlen...
olyan kis ártatlan tekintete van, azzal a mindig nyitott szájával... (mi a f@szért nem csukja be -.- ><) valójában pedig egy dög...
Pattinson mért nem volt jó neki? Nem szeretem Robertet se, a Twilightot meg még annyira se, de már akkor már Rob helyesebb mint az akivel csalja...
olyan kis ártatlan tekintete van, azzal a mindig nyitott szájával... (mi a f@szért nem csukja be -.- ><) valójában pedig egy dög...
Pattinson mért nem volt jó neki? Nem szeretem Robertet se, a Twilightot meg még annyira se, de már akkor már Rob helyesebb mint az akivel csalja...
2012. július 31. 15:42
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
most könyörgöm, hány ember volt aki megcsalta a barátját ?? van aki a férjét és sztár, de mégsem utálják őket meg .. -. szerintem viszont JB-nek kéne a legellenszenvesebb embernek lenni :') Kristen
mondjuk Robot is szeretem, de én Kristent sem utálom meg, sőt, ugyanannyira szeretem mind2-őt
Rob
2012. július 31. 15:56
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
IamPrincess ha egy sztár tesz ilyet az más. Justin másfél éve él kapcsolatba a barátnőjével, és csak személyes okok miatt itélheti valaki oda Őt. Amit Kristen tett az undorító, eddig sem bírtam a csajt, de ezek után már taszítónak is tartom, megédemelte a "győzelmet".
2012. július 31. 15:56
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Hát nem csodálom.
2012. július 31. 16:54
Hát el is hiszem, hogy gyűlölik hisz most csalta meg Robert Pattinsont.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: