Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. augusztus 02. 13:38
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem miattuk szeretem az Alkonytot, (persze szerintem jól választottak színészeket a filmhez) és akkor is meg fogom nézni, akármilyen a színészek magánélete.
2012. augusztus 02. 14:32
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Egyiket sem nagyon csípem, nem is csíptem, de az, hogy egy ideig kavargott vele, aztán meg csalta, hát, nem szép...
De az sem csoda, hogy nem szeretik.
Kövezzetek meg, de szerintem nem valami nagyon jó színésznő, mert egy darab fán is több érzelem mutatkozik meg, mint rajta, mikor játszik. Bár, az is lehet, hogy nem éli bele magát a szerepbe rendesen...
De az sem csoda, hogy nem szeretik.
Kövezzetek meg, de szerintem nem valami nagyon jó színésznő, mert egy darab fán is több érzelem mutatkozik meg, mint rajta, mikor játszik. Bár, az is lehet, hogy nem éli bele magát a szerepbe rendesen...
2012. augusztus 02. 14:52
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Én is egyre jobban gyűlölöm Kristent bár nem minthe ezelőtt a nagy botrány előtt kedveltem volna.
2012. augusztus 02. 14:54
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Én nemgondoltam volna ,h ilyet tesz Robertel..:/ Ne csodálkozzon ,h ha sokan gyűlölik őt...:/
2012. augusztus 02. 16:31
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Ez van, ne is csodálkozzon! Ő hülyesége, ő rontotta el, gondolkodott volna, mielőtt megcsalta Robertet! -.-"
2012. augusztus 02. 18:18
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
Na jó én nem védem és elítélem a tettét, sőt még csak nem is szeretem, mert szerintem nem jó színész (érzelemkimutatásban picikét nulla a teljesítménye, ami azért vicces mert ez a színészet lényege), de azért valljuk be egy megcsaláshoz 2 ember kell. Azért kicsit erős olyat kijelenteni, hogy tönkre tette a Rupert és Liberty házasságát, mert gondolom nem megerőszakolta azt a férfit. Mindketten hibásak így nemcsak őt kell felelősségre vonni. Ha pedig olyan nagyon szerette volna Mr. Patisszont, akkor nem csalta volna meg, ebből is látszik, hogy a média hozta össze őket és csak azért voltak együtt mert kényelmes volt...
2012. augusztus 02. 19:01
Nem vagyok a rajongója,nem szeretem őt,de semmi bajom sincs vele.
Szerintem mindenki hibázik,és attól hogy ő egy sztár,még emberből van,igaz gusztustalan mindenkitől hogy ha megcsalja a párját,az meg végképp ha egy nős emberrel teszi.De istenem,ez az ő magánélete,ezért nem kell őt utálni...
Szerintem mindenki hibázik,és attól hogy ő egy sztár,még emberből van,igaz gusztustalan mindenkitől hogy ha megcsalja a párját,az meg végképp ha egy nős emberrel teszi.De istenem,ez az ő magánélete,ezért nem kell őt utálni...
2012. augusztus 02. 19:08
|
|
hullamcsatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 180758 offline
|
Én nem vagyok túl nagy rajongőik de sajnálom hogy így alakult.Szép pár voltak..így fura lesz végig nézni a breaking dawn 2-t. ://
2012. augusztus 02. 19:28
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Loulou nagyon igazad van!! Nehogy már őt emlegessük a házasság tönkretevőjének, mert az a férfi is akarta, nyilván!! És arról nem szól senki hogy Rupert meg Liberty szívét törte össze? Azért nem kéne most főbűnösnek csak Kristen-t kikiáltani, mert ez így nem igaz. Ezek után csak arra leszek kíváncsi hogy vajon Rupert és a felesége együtt maradnak-e és kiáll-e Kristenért? És hogy Robert meg fog-e bocsátani Kristennek, bár nem támogatom. Amúgy ha annyira szerette volna egyszerűen NEM fekszik le egy másik férfival és kész. Nekem ne jöjjön a nagy nyilvános bocsánatkérésével, hogy ő igazából mindig is Robert-et szerette, mert ha igen, akkor miért kellett mással lennie? Ilyen egyszerű. Ha szerei, nem csalja meg, ha meg nem 100%-os a bizalom és a szeretet/szerelem közöttük akkor ne magyarázkodjon, megcsalta és kész, ezek tények, nem fog rajta változtatni. Bocsánatot kérjen, de ne mentegetőzzön mert már úgyis mindegy. Egyre jobb színésznek tartom, de emberileg továbbra sem szimpatikus, mert ez azért tényleg nagyon nem szép dolog, hogy megcsalta Robert-et. Na nem mintha őt szeretném... -.-
2012. augusztus 03. 00:35
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem nagyon szép pár voltak, de sokan írják, hogy ki nézték ezt Kristen-ből, de én nem, sajnálom... Nem is az, hogy megutáltam, csak egyszerűen megvetem! De én ettől fogva megnézem az Alkonyatot!
2012. augusztus 03. 08:37
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Sztem is tok cukik voltak eggyutt , de en tudtam hogy be fog kovetkezni!~!!!! A kis liba!!!
2012. augusztus 03. 08:46
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Jó pár voltak csak kár hogy megtette ezt a félre lépést.
2012. augusztus 03. 10:22
Ezen nincs mit csodálkozni,de amit csinált ahoz ketten kellenek és a férfiről mégsem hallani annyit.
2012. augusztus 03. 11:06
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Valami ilyesmire számítottam!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: