Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 31. 21:00
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én nem vagyok kristen rajongó, eddig sem voltam az, de nem utáltam régen sem, ahogy most sem, nem értem a rajongói emiatt most miért pártolnak el tőle, nem mindegy, kivel kavar, mégha nem is aleghelyesebb döntéseket hozza. ha tényleg bírják őt, kiállnak mellette a hibái ellenében is, annyira de annyira nagy port kavart ez az ügy már úgy unom hanyadik cikk lesz már ez erről a félrelépésről. másnak is rosszul esne ha több hónapig és minden róla szóló cikkben ezen csámcsognának az emberek-.-
2012. július 31. 21:25
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Kristent valamiért egyre jobban megutálom én is.
2012. július 31. 21:38
|
|
Dorikaa0215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 181451 offline
|
Én még mindig ugyanúgy szeretem őt mint színésznőt. Mindenki hibázik..senki sem tökéletes. Egyépként remélem a Twilight-ot folytatni fogják Rob.-bal.
Amúgy meg aki Kristen-nek rajongója az fogadja el, a hibáival eggyütt. Szerintem.
2012. július 31. 21:52
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Szeretem Kristent és szeretni is fogom mindenki félrelép egyszer kétszer...Ő is csak ember...Sajnálom Robertet is :/ Szeretem őket olyan jó lenne ha vége lenne ennek és újra egy pár lennének kevés az esély de akkor is!Kristen$Rober♥
2012. július 31. 22:05
Megérdemelte. Ki ne menjen az utcára mert, darabokra szaggatják.
És azzal kapcsolatban, hogy rengeteg a megcsalás és ez attól szörnyűbb, hogy Kristen híres, nem változtat semmin. Minden egyes megcsalás éppen olyan rossz. Valaki, valakinek az életében sztár volt. Mint például a feleség életében a férj, vagy fordítva. Ha a legjobb barátod/barátnődet megcsalnák te is ugyan olyan pipa lennél az adott személyre. Én még neki is mennék, ha a közelembe kerülne.
Kristen nem csak Robot csalta meg, hanem, a rajongóikat (akik nem így ismerték) a legjobb barátnőjét (gondolom ezt nem feltételezte róla) és még a rendező feleségét is, hogy egyáltalán viszonyt kezdeményezett a férjével.
Ráadásul az, hogy hónapokig folyt ez a viszony, külön szégyen. Legalább lett volna annyi bőr a képén, hogy aki elvileg az egész életében a legfontosabb blablabla,neki nem ejti így át, és hazudik a képébe.
Szánalom.
"legfontosabb személyt veszélyeztette az életemben, azt a férfit, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Robot. Szeretem őt, nagyon szeretem" Kristen.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29948-igaz-a-pletyka-kristen-stewart-megcsalta-robert-pattinsont/#ixzz22EStyV6r
És azzal kapcsolatban, hogy rengeteg a megcsalás és ez attól szörnyűbb, hogy Kristen híres, nem változtat semmin. Minden egyes megcsalás éppen olyan rossz. Valaki, valakinek az életében sztár volt. Mint például a feleség életében a férj, vagy fordítva. Ha a legjobb barátod/barátnődet megcsalnák te is ugyan olyan pipa lennél az adott személyre. Én még neki is mennék, ha a közelembe kerülne.
Kristen nem csak Robot csalta meg, hanem, a rajongóikat (akik nem így ismerték) a legjobb barátnőjét (gondolom ezt nem feltételezte róla) és még a rendező feleségét is, hogy egyáltalán viszonyt kezdeményezett a férjével.
Ráadásul az, hogy hónapokig folyt ez a viszony, külön szégyen. Legalább lett volna annyi bőr a képén, hogy aki elvileg az egész életében a legfontosabb blablabla,neki nem ejti így át, és hazudik a képébe.
Szánalom.
"legfontosabb személyt veszélyeztette az életemben, azt a férfit, akit a legjobban szeretek és tisztelek, Robot. Szeretem őt, nagyon szeretem" Kristen.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29948-igaz-a-pletyka-kristen-stewart-megcsalta-robert-pattinsont/#ixzz22EStyV6r
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2012. július 31. 22:38
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
fuckingworld
Teljesen egyetértek veled.
És Kristen tudta hogy a rendezőnek van felesége és vannak gyerekei de volt neki a pofáján annyi bőr hogy a viszonyt fojtatta vele,nem csak egy alkalommal.
Ha annyira szerette volna Robertet akkor vagy az elején elmondta volna neki a történteket vagy nem is kezdte volna el a viszonyt Ruperttel.
Na mind1
Kristenben csalódtam és szerintem nem csak én.Természetesen ettől még szeretni fogom csak...
Teljesen egyetértek veled.
És Kristen tudta hogy a rendezőnek van felesége és vannak gyerekei de volt neki a pofáján annyi bőr hogy a viszonyt fojtatta vele,nem csak egy alkalommal.
Ha annyira szerette volna Robertet akkor vagy az elején elmondta volna neki a történteket vagy nem is kezdte volna el a viszonyt Ruperttel.
Na mind1
Kristenben csalódtam és szerintem nem csak én.Természetesen ettől még szeretni fogom csak...
2012. július 31. 23:17
Nem tudom h egyeseknek most pl. Kristennek h van pofája ahhoz h megcsaljon embereket ...nem értem h az emberek miért csalják meg egymást mert semmi értelme nincs a titkolózásnak mimdenki láthatta h a végén úgyis kiderül minden...és még egy házasságot is tönkretenni egyszerűen undorító...és ha majd elválik a rendező felesége még a gyerekek életét is tönkreteszi...és ebbe sajnos annyian nem gondolnak bele a rendező se pedig az ő gyerekeiről van szó...Kristen elszégyelheti magát...sőt Robert élete is kisiklott miatta hiszen iszik erre sem gondolt...
Az ilyen nők vagyis a Kristen-féle ,,gondolkodásúaknál" van az h lesz kb. 4-5 gyereke és mindeniknek más az apja és a gyerekek is csak azt látják h az anyjuk megcsal valakit valakivel...Kristennek ez tette nagyon egészségtelen mentálisan más emberekre is pl. Robert teljesen szét van esve
Az ilyen nők vagyis a Kristen-féle ,,gondolkodásúaknál" van az h lesz kb. 4-5 gyereke és mindeniknek más az apja és a gyerekek is csak azt látják h az anyjuk megcsal valakit valakivel...Kristennek ez tette nagyon egészségtelen mentálisan más emberekre is pl. Robert teljesen szét van esve
ophely88
2012. július 31. 23:28
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Pont erre gondoltam de én akkor is meg fogom nézni!!
D
2012. július 31. 23:53
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én nem utáltam meg emiatt Kristent, hiszen ugyanolyan jó színésznő maradt, de az igaz, hogy ez nagyon csúnya volt tőle...
fuckingworld
2012. augusztus 01. 00:43
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Szandy3212: Nincs igazad. Ha nincsenek a paparazzik soha nem derül ki....
2012. augusztus 01. 00:44
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Robert meg túlasjnája magát... ő sem lehet angyal ha Kristen megcsalta... nem megoldás a megcsalás, de oka biztosan volt
2012. augusztus 01. 07:33
egyes hozzászólók nevettségesek persze a leírtak tartalma tükrözi életkorukat. ha szerettétek a csajt az umm nem is tudom mi volt a címe annak a vámpíros filmnek amiben szereplet, de ha azért szerettétek mert jól alakított ott akkor mégis miért gyűlölitek azért mert tett valamit a magánéletében ami szerintetek nem helyes heh? ettől még nem ugyanaz a színésznő marad? vagy egy felépített imázsába voltatok szerelmesek?
2012. augusztus 01. 09:14
|
Szimik0813új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 181354 offline
|
Hát én nagyon-nagyon szeretem Kristent mint szénsznő nagyon tehetséges benne de ........... én sajnálom de csak robertet mert nagyon szomorú lehet
=( =( =(
2012. augusztus 01. 09:16
|
Titti98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 158294 offline
|
Nem elég, hogy Rupert Sanders és Liberty Ross házasságát tönkre tette, de a közkedvelt Robert Pattinson érzéseibe is beletiport, így nem csoda, ha Pattinson rajongói megutálták még a szívszorító nyilvános bocsánatkérése ellenére is.
Forrás: http://starity.hu/magazin/30072-kristen-stewart-a-leggyuloltebb-sztar-hollywoodban/#ixzz22HCg1F9D
már nem azért, de ő tette tönkre??
mért a pasi nem volt hibás benne?!
Forrás: http://starity.hu/magazin/30072-kristen-stewart-a-leggyuloltebb-sztar-hollywoodban/#ixzz22HCg1F9D
már nem azért, de ő tette tönkre??
2012. augusztus 01. 10:15
|
|
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline
|
én nem sajnálom.legközelebb
gondolkozzon
gondolkozzon
2012. augusztus 01. 11:45
|
|
Vattacukor.Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 181092 offline
|
Nem csodálom amit tett Robbal! HÜLYE vagy KRISTEN! Régen szerettelek de most már ez nagyon kezd elmúlni!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.